-
páá
Tak zatím páá. jdu zase nachvilinku pryč.....mějte se hezky -
Re: Re: Re: 2 hlasy
Klídek nejsi ;)... -
Re: nic
Neboj neřeknu ;)... -
Re: Re: 2 hlasy
já jsem blb.. ona vede ještě o 100 :-(:-(:-( -
As
musí být as as as as as *14* *14* *14* *14* -
Re: 2 hlasy
a te%d už jsou nastejno:-) -
2 hlasy
ještě 2 hlasy a je Ashley před Shakirou!!!!škoda že jde hlasovat až po 2O minutách -
Re: Re: nic
Já? -
nespesna
Promiň :(... Jinak se nezlobim, jen mě to mrzí a Medoussskovi díky mooooooc :) (doufám, že jsem nespletla nick)...
Nicky najedeš na www.teenchoiceawards.com na ty stránce najedeš dolů a je tam růžovej čtvereček kde klikneš na vote now, na další stránce máš růžovym register now tak na to klikneš a vyplníš potřebný políčka a pak zas najedeš na www.teenchoiceawards.com zas na vote now a tentokrát zadáš mail a heslo cos tam zadala a volíš v kategorii co se ti otevře, tak že klikneš na jméno nebo film a podobně a pod tim klikneš na vote až dojedeš na konec stránky dáš next a volíš v další kategorii (těch kategorií by mělo bejt 5) -
Re: nic
jak se vlastně jmenuješ? -
co?
kdo já já tvoje jmáno nevyslovuju!!! -
nic
myslím let prosím. -
nic
jentak proč vyslovuješ moje jméno?no toje jedno moje prosím neříkej ještě bysemi smáli. -
Re: :-)
Dík za podporu :)... -
Re: :)......
no mě je 13! *15* -
?
já to tam nevidím jak si to říkala já tto zkoušela ale tam nic takovýho není! -
:)......
Už jsem vám písla jak na to... ;)... Je to jeden z níž položenejch komentů, ale jak chcete, já jen, že TCA a fakt jedno z významnejch ocenění... A kolik vám je??? ;) jen tak orientačně, přivedla mě na to nespesna ve vzkazu ;)... -
:-)
prostě to nějak dopadne.. buď se aSH DOBŘE UMÍSTÍ NEBO NE... VAŠE HLASY BY Tomu pomohly, ale když nechcete tak je to vaše věc...... -
nic
tak se nazlob zlobíšse? *7* -
Re: Re: Dotaz...
jj přesně :)... TCA, MTV MA a Oscary :)... Prostě ty nej ocenění :)...