-
to
to urcite uz tak si my simpaticka!!!!!!!!! *3* *3* ses hodna a nepretvarujes se jako van fans!!!!!!!!!! -
nicky
každej si osobě myslí že není hezkej ale je já sem hnusná vyděla si tu fotku co mám na profilu??já tě vyděla a si hezká i když jenom na fotce tak si mi přišla milá -
-
Re: nicky
no tak to si jenom myslíš že sem hezká páč se klído koukněte na muj profil a uvidíte....tu hruzu že omdlíte!!!mno a ty kamickar si hezká jo!!!!tsk toho nech!!! *4*
-
-
Helé holčinky jestli máte nějaká ícq tag mi ho napište do vzkazu diky:-) -
...
Myslím že Nessa už nikdy nepředběhne Ash! -
vpoho
v poho odpusti se !!! *14* -
cetli
cetly jste vsechny co pise za povidani jessinka????na svem blogu???paradaaaaaaaaaaaaaaa nej to se ti povedlo *14* *14* *14* *14* -
-
Re: cetli
jj.. já taky píšu příběh. na blogu bude první díl 1.listopadu.. -
-
Re: Re: cetli
jo???uz se tesim a jessinko???kdy bude dalsi dil *14* jo a medoussku uz se upa tesim jste nej spisovatelky *14* -
Re: Re: cetli
*14* -
-
Re: Re: Re: cetli
ty teda nevis s cim pujde van na hallowen???? *7*
-
-
-
-
zejtra:(
hej zejtra pišeme tolik pisemek že se mě chce až brečet *15* *15* *15* *15* -
-
Re: zejtra:(
doufám, že nejsme jediný, kdo se teď tak trápí s učením:-D -
-
Re: Re: zejtra:(
podle mě ne *1* -
-
Re: Re: Re: zejtra:(
jj to máááš určitě pravdu :-d ale mě to táák nebavíí
-
-
-
-
kalendáář
já si uplně vzpominám když sem tě ten kalendář ukázala jakej sme dostali vybuch smichu:-D -
-
Re: kalendáář
kalendář??? *15* *15* už si ho představuju *15* *15* -
Re: kalendáář
Jo já když zavřu oči tak to všechno jako vidím !! To byl prostě best den !! -
-
Re: Re: kalendáář
jj.-..to máš recht:-D
-
-
-
anisek
budeš litovat, žes tady toto vubec někdy vypustila z tlamy -
jaký?
hele jaký písničky od tizzynky te'dka nejvíc posloucháš? *7* *7* *7* -
-
Re: jaký?
no já tak různě, ale teď protože jsou vánoce tak asi Last Christmas a potom How do you love someone...ale jako poslouchám jich strašně moc, ale tešd nejvíc asi tyhle dvě *3* *3* *3* -
-
Re: Re: jaký?
jj..já te´d taky Last Christmas, potom hodně erase and rewind a začala se mi zase líbit pisnička Hair. ale jak říkáš - poslouchám od ní všechny písničky, protože ona je neeeeeeeeeeeeeeeej *4* *4*
-
-