Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

napoveda

napoveda pro Adu:
    bez na posledni stranku .....(vis ne?Dyztak napisu na vzkazy! Nemame soukromi:-D)a velka napoveda!!!: Nadpis zacina P a konci R?

Docvaklo???????
  • omajda

tak

tak dalsi hadanka....

I.. ......,... ..

co to je???
    • ashleynka24

Re: tak

*7* *7* *7*
      já skusím:
      Je to krásne skôr nádherné, rozumné, milé, má najlepšiu kamarátku ktorá je brunetka a ona je blonďavá *14* kto to je???
      to je jasné je to...
      • medousssek

Re: Re: tak

je to naše tizzynkaaaa *14* *14* *14*
      • omajda

je to......
        takze: kamardka:
        Miley Cyrus?? *14*
        a ona:
        Ashley Tisdale? *14*
        super hadanka
        • ashleynka24

Re: Re: Re: tak

*15* ano *3* *3* *3*
    • medousssek

Re: tak

jak to mám vědět??
      • omajda

to je lehky *15* ale chybi me tam tecka jedna pred carkou *15*
  • mileycyruska

bestgirl

Hojky best girl, já tomu tedkon vubec nerozumim pre simca2 napsala zenenávidí ashlinku *14* *14* a se miluje vanessu(pokud to byla opravdu ona) pokud je to fakt pravda tak co tu děláš!!! *13*
  • kajuska4

!!

Zuzana je lhářka už jí nevěřím nikdy!! *16* Kdo jí věří.? *9*
    • klaruska44

Re: !!

Já tedy už dlouho ne protože jsem věděla že se zase změní a je to pravda..Fb Fb aby sa se s toho nepototo..ať si ho i sní...jde vidět že ho miluje víc než osobky tam je celej den a na osobky se podívá jen ráno..Není moje kamarádka!A nikdy nebyla Nejlepší jen vy dvě jste moje nejlepší *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: !!

Přesně tak ona když tu chodila patřila do mých kamarádek ae nevěděla jsem že bude milovat Fb. *9* ale už též není moje kamarádka..ani na Fb kdyžtam jsem což dnes jsem tam vůbec nebyla a ani ne včera nechodím tam ale nenapíše.. *9* *9*
        • klaruska44

Re: Re: Re: !!

Mně taký ne.. *9* už nechci o ní mluvit.. *3*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: !!

ok *14* *4* změníme téma..ale Míši si tu beztebe si tu nebudeme kecat. *3*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: !!

Áááá to je od vás tak kwásný ... tohle je vážně úžasný ... já ve vás vidím vážně ty nejlepší kámošky na světě ... *14* *3* Že když tu nejsem tak si beze mě nechcete povídat ... víte jak to na mě působí jako že vám vážně chybím a to je pro mě hrozně hezký že vím že vám na mě záleží aspoň torchu ... yeahh .. ste moje zlatínka ... *14* *3*
  • puspuspusinka

Jééé ... :-))

Hey Kajuš dneska jsem si povídala s kámoškou o Miley ... a noo ... tak nějka jsem přemýšlela ... (neboj nevytasím se s láskou k Miley *15* )
    A musím uznat že Miley má dcl i talent ... neže bych jí měla ráda, ale dřív sem jí ráda měla a přestala sem poslouchat její songy páč sem jí přestala mít ráda ale došlo mi, že jsem asi povrchní celebrita která se chová jako š****a ... a kterou neobdivuju, tak neznamená že bych se nemohla koukat na HM nebo posluchta její songy... takže asi 4 songy se mi jako fakt líbí ... *14* A abych pravdu řekla dřív sem Miley měla šíleně ráda, ale přestala sem protože s hrozně změnila a protože se s ní přestaly bavit Vashleynka ...
    Já vím tohle tě asi nezajímá, ale myslela sem si že BFF mají být k sobě vždy upřímné ... a mají si říkat vše ... a já sem upřímná a říkám co mi teďka proudí hlavou ... *9* *4* Tak snad se nezlobíš že sem ti řekla pravdu i když pravdu která se ti možná nebude tolko líbit ...
    • kajuska4

Re: Jééé ... :-))

Aha..hm....já jí nenávidím a její songy též nenávidím nenávidím jí celou a ani tu HM nenávidím..je to tvůj názor...ale nebudeme si kecat o ní nebo se my zvedne zase žaludek jak dnes když jsem šla přes náměstí a měli tam deníček...a udělalo se mně a kamí zle že jsme se radši dívali na medvídka pu *15* *15* *4* *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: Jééé ... :-))

Uff ... už jsem se lekla že za svou upřímnost zaplatím ... *14*
        Nojonooo ... medvídek Pú je hezčí tjn ... *15* *15* A bavit se o ní nechic nemám jí ráda ... teď už nee... jen sem zas něco řekla ... *15* *15* No a o čm budeme povídat?? *7* *14* Je jasný že o Vashleynce ale o čem konkrétně ... ohli bymsme probrat náš Vashley style ... *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Jééé ... :-))

Vashley style beru.. *14*
  • puspuspusinka

WOW

Kajuškoo ... my sme teďkonc už daly 17 000 koment ůůů... tj úžasnéé ... koukám že mi když máme téma tak tu napíšeme 50 komentů za půl hodiny jako nic ... *15*
    • kajuska4

Re: WOW

Hey vážně superr *1*
  • puspuspusinka

???

Jsi tu Kájuškoo??? *14*
    • kajuska4

Re: ???

jj *4*
  • tizzinka

ahoj

Ahojky nechcete někdo můj profil nebaví mně to tu už pošlu vám heslo do vzkazů kdo se ozve jako 1 *3* miluji furt Ashleynku akorát nebaví mně to tu a mám školu nemám čas!!paa!
    • puspuspusinka

Re: ahoj

Já to věděla... *9* Že seš jedna z těch co to tu nebude bavit a jenom občas sem zajde... *9* *9* No nic škoda... a já mám své profílky další nechci ... ahooj *9*
      • kajuska4

Re: Re: ahoj

Ano Míši máš pravdu taky jsem to hned ze začátku věděla!! *9* *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ahoj

Tk naposled ahoj!
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ahoj

Naschledanou! *9* *1*
  • puspuspusinka

Rum Bum Pam Woee xD

Hele skladam new song xD bum rum pere pae woe paw xD to je coo pecka xD *15*
    • kajuska4

Re: Rum Bum Pam Woee xD

*15* *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Rum Bum Pam Woee xD

Achjo ty vůbec nedokazes ohodnotit můj talent xD *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Rum Bum Pam Woee xD

Jj pěkný a hlavně směšný *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Rum Bum Pam Woee xD

Ooooo děkuji xD
            • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: Rum Bum Pam Woee xD

*15* *15*
            • kajuska4

*15* *15*
            • puspuspusinka

Ooooo tady někdo zdědil můj nejlepší talent Ooooo xD *15* *15*
            • klaruska44

Ahoj..to je šílený *15* *15*
              A moje je blé bum bllé bum blýý *15*
            • kajuska4

nz *1*
  • puspuspusinka

Dobré Ráno <3

Ahojky, jak se vyspinkala, já šla spát o půlnoci a vstala sem teďka *15* *15* *15* A jdu si rychle udělat kafe a vezmu si koláčky a hned sem tu *14*
    • kajuska4

Re: Dobré Ráno <3

Ahojky...taky dobrý.. *15* *15* ...
      Já šla spát ve 2 protože jsem se dívala na takový horor a já vstala kolem půl 9 protože strýc házel kamínkama do okna.. *15* *15* ..
      Šel na procházku s malým..takže taky dobré.. *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Dobré Ráno <3

No tohle mi udělat tak vezmu basebalku a už ho du mydlit *15* *15* *15* Mě jakmile někdo zbudí dřív jak v 10 ráno, tak sem totálně nasraná, musím se vzbudit sama *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Dobré Ráno <3

Přesně to já někdy taky.. *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Dobré Ráno <3

To se mi líbilo, jak napsal Robert Pattinson, jakmile mě někdo o víkendu probudí dřív jak ve 12 hodin ... Tak je MRTVEJ !!! *15* *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Dobré Ráno <3

jj *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit