-
ahojteeeeeeeee
ahojteeeeeeee ashleynky!!!!!!!!!!!jak jeeeeeeee????promin ze tu nejsem teda sem nebyla ale mam koncert taaaaaak pilne trenuju!!! *15* *15* no tak co se tu deje?? -
-
Re: ahojteeeeeeeee
tak trénuj:-D *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a neděje su tu vůbec nic *15* *15* *15*
-
-
budu tu
já tady na ty party budu a kdo eště v kolik to že rozjedem? *14* *14* -
-
Re: budu tu
ale co
-
-
...
Upozorňuji xD
Hey a Zlatka hned 1.1. udělám kontrolku tak se nezapomeňte zapsat *14*
Protože mě štve že si ke mě každej zapíše a pak mě neobíhá ... *9* -
-
Re: ...
Zapíšu neboj.. *14* a mně pokaždé taky třeba jedna holka mně neoběhla ani jednou ještě..to já jí musím furt psát?
Vykašlat se na ní! *8* *15* -
-
Re: Re: ...
ANO !!! *8* *14* *1* -
-
Re: Re: Re: ...
*8* přesně *10*
-
-
-
-
děkuji mockáá
Díky Kajuškooo... *14* Moooc... *14* Já se do teho vždy zamotám a nwm jak dál ... *9* *4* -
-
Re: děkuji mockáá
Není zač zlatíčko.. *14* ..
Acha mno já ti to klidně udělám ale dala jsem to na můj email protože jsem nevěděla tvůj další.. *9* srry *9* -
-
Re: Re: děkuji mockáá
acha já nevěděla že i e-mail ...
chceš hoo??? *7*
tedy jestli to pude předělat, aby mi chodila ta statistika víš ... -
-
Re: Re: Re: děkuji mockáá
Nejde už ne *9*
-
-
-
-
ŤŤ TSS ŤŤ TSS
V jedné staré vesnici v Kanadě žila holčička Marry, bylo jí 9 let a stal se jí pravdivý a hnusný zážitek. Rodiče pracovaly oba dva na letišti a Marry byla nemocná a oni nemohli zůstat doma, tak slíbila Marry že bude celý den ležet koukat na pohádky a bude v pohodě. Odpoledne se dívala na zprávy a tam bylo, že je to sice neuvěřitelné ale z vězení unikla žena bez nohou a plazila se údajně po svých nehtech.
Marry to rači vypla a šla si lehnout. Bylo už 21:21 a rodiče pořád nebyly doma a Marry se vzbudila a slyšela pod postelí zvuky ťť tsss ťť tsss lekla se, a zabalila se pod peřinu a spala ... ráno když se probudila tak na záznamníku bylo, že rodiče se zdrží přes noc v práci najednou slyšela auto a koukla se z okna a byly to rodiče konečně, ale potom si uvědomila, že okno večer neotvírala, ale bylo otevřené a koukla se na podlahu a tam byla pod postelí žena bez nohou a všude byly rýhy od jejích nehtů jak se po nich plazila... Marry začala křičet a utikala dolu, pro ženu si přijela policie, ale když dorazily tak už tam nebyla. Od té doby věřila Marry na napřirozeno a až do 18 let spala ve stejném pokoji s rodiči ...
Brrr.... fuj tajbl ... to je humus ... to mi povídala kámoška na horách tenhle horor -
-
Re: ŤŤ TSS ŤŤ TSS
fůůůj já nebudu spát pomoct! *9* *9* *9* *9* ááá *9* *9* -
-
Re: Re: ŤŤ TSS ŤŤ TSS
*15* *15* *15* *15* taky sem nespala *15* -
-
Re: Re: Re: ŤŤ TSS ŤŤ TSS
*15*
-
-
-
-
Ajoo takhle!!
Blonde-Aha..takže sem to nepochopila já..:D..no to je jedno..ale nikdo nám tady Ashley nebude pomlouvat.. -
jj
jj ty fotky sou úžasný *14* *14* jo a anulko123 teďka mi napsal z přátel že zná adresu na Ashley a ta neni na autogram takže by to ylo lepší co myslíte? *3* -
Všechno nejlepšíííííííííííí
Ahoj Ash přeju ti všechno nej,nej k Tvým 24.narozkám tvoje Agi!!! *14* -
no
no jo myslím že se smáli tomu jak sem roziměla že jim přišlo trpaný si objednávat jídlo před takovou kupou lidí atak než z ashley vipadlo kuře tak uběhly 2 minuty *1* *1* -
-
Re: no
jsme tu poslední 2 *9*
-
-
uz
uz jsem tady a napsla me selenavan ta co pomlovala ashley na van diskuzich a rekla mi ze ji jedna moje kamoska sere a ze proto pomlouva ashley nebo tak nejak ale nevim koho myslela *9*