-
me
me strasne bavi pridavat na blog je to paraaaaaaada *14* -
-
Re: me
to mě jak kdy.. ale dneska se mě vuuubec nechtělo *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: me
me nebavi obihat *3* *15* -
-
Re: Re: Re: me
mě baví obíhat jenom tebe... kikinku. anette a nikushku a to je vše:-D *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: me
me bavi tebe kiku a kustku pls hlasnes jese jednou??? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: me
jasně.. co bych pro tebe neudělala:-D
-
-
-
-
-
-
teda
tzeda pardooooooooon BestGirl!!!!! *14* *14* *15* *15* *15* -
co
co....nemuzete na to prijit???dam vam radu!je to v takovem c.. a.....to si poradite *15* -
Hubenááá hubeňoučkááá
Hey když sme u tý postavy ... já newim ale nezdá se vám že Ashleynka hodně zhubla se koukněte na Hellcats fotky když začala natáčet jak měla takový akorát plochý bříško a ručičky normální a teďka když s ekouknete na ty new Hellcats fota jak tam je Ashleynka v těch kratáškách a topíku nad pupík nezdá se vám že hodně zhubla a má pěkně vypracovaný tělo ... jako že nebrala svalovou hmotu ale přitom hodně zhubla já neiwm ale zdá se mi že jooo ... *7* -
-
Re: Hubenááá hubeňoučkááá
Ano zhubla až moc.. *4* *4* tak jsem se čučela aji když byla se Scottem na té party a byla tam i Nessa a jak měla ty plavky upe neměla břicho.. *3* -
-
Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
že jooo aspoň že nejsem slepá ... ale jakoo Ashleynka je hubená až dost a teďka ještě zhubla ... no nwm ale tohle Ashleynce nejni podobný ... ta je přece zdravá a chytrá přece by nějak neriskovala ... *7* -
-
Re: Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
snad nee....aspoň ať jí nebo dopadne jako moje teta anorexie.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
No já se s píš bojim aby neskončila nějak jako Brittany Murphy ... tak byla normální pak kvůli chlapovi začala blbnout a umřela na to na ANOREXII ... *9* *9* *9* Kdyby se tohle stalo tak bych se zabila ... nemohla bych žít ... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
já bych se zastřelila *9*
-
-
-
-
Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
Zhubla jj..pravda..jde to vidět tak odmalička je roztleškávačkou v USA je to ve škole povinný... *3* ale prej byla dobrá jsem to četla *14* -
-
Re: Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
A taky už dlouho nebyla vidět nikde se Scottem ... co když mají nějaký problémy a ona hubne ze zoufalství a tak ... jako nechci strašit ale fakt už dlouho enměli žádný fotky ... naposled z Avriliný oslavy a to už je mega dlouho ... *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
ano snad neeee..to by bylo hrozné doufám že ne... *9*
-
-
-
-
-
ehm..
*7* *4* -
-
Re: ehm..
Já tu jsem...... *4* -
-
Re: Re: ehm..
ok *4* ale Míša asi ne.. *9* -
-
Re: Re: Re: ehm..
Už sem tu Zlatíška mojeee,... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ehm..
ok *14*
-
-
-
-
-
=O
řekla jsem něco špatně?? *7* -
-
Re: =O
Kajuš co sem řekla?? Nebo si šla?? *7* *9* -
-
Re: Re: =O
Né...já čistila křečulovi srry.. *15* -
-
Re: Re: Re: =O
Ahaa... promiň ... celá já hend palším ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: =O
Newa.. *15* protože Snížek -
-
Re: Re: Re: Re: Re: =O
Jj je celý bílí.. *4* -
Snížek??? *15* *15* *15* Tak to je hustý jméno to se mě líbí ... *14* *15* -
Sakra omylem jsem to ťukla ale Snížek tak se ten křeček jmenuje už na mně čučel ať mu vyčistím.. *15*
-
-
-
-
-
-
:-O
Ty už si šla Kájushko??? *8* *9*
Jestli áno ... tak já půjdu a dorazím až zítra ... *14* *9*
To už bude víkedn ... to tu budu moct být ... *14* *3* *4* -
-
Re: :-O
Tak tedy ... Páááá ... a Miluji Vás ... *14* *4* *3* *14* -
-
Re: Re: :-O
Nešla jsem akorát jsem psala na Nessy dizkusi..srry..ale já tu v so nebudu oslavuji s taťkovou stranou moje narozeniny.. *3* -
-
Re: Re: Re: :-O
Páá..miluji tě paa *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :-O
Jééé ... ty máš narozeniny 16. ??? Že?? *14* A kdypak?? *7* *14* *3*
Táák všecko nejlepší Kájushkoo ... *14* Přeju ti krásné narozeniny Zlatínko ... *14* *3*
-
-
-
-
-
every day
Každej den přidávám new a new fotky semka k Ashleynce a zobrazujou se? NEE !! ... *9* *9* *9*
je to pěkně blbý ... *9* -
-
Re: every day
Ano to jo neumí to opravit a ten čas taky mají ho špatně.. *9* -
-
Re: Re: every day
Přsněě... Asi o 15 minut ...
-
-
-
srry
Promiňte nějak nestíhám ... mluvím na diksuzi Avril o tý písni a pak ještě kecáme o všem možným a jáá sem se nějak moc zakecala... promiňte ... a Kajuškoo takové věci neříkej ... taky bych byla smutná kdyby někdo ublížil mému zvířátku ... ale neubližovala bych sobě ... věděla bych že to mi ho nevrátí ... *13* -
-
Re: srry
dobře tak my jdeme kecat na Nessy *4* -
-
Re: Re: srry
Achaa... *9*
Tak děte noo ... *9* -
-
Re: Re: Re: srry
tak když kecáš tam tak co.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: srry
Já nic neříkám ... jen to znělo, jako když si myslíte že se s Vámi nechci povídat nebo že na Vás kašlu nebo tak a já udělala ty smutný smajly jako že je mi to lítoo ... *9* *9* *9*
Jestli sem zase něco podělala tak promiň ... *9* *9* *9*
Já sem blbá ... všechno vždycky jenom podělám ... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: srry
tak jsem tady ane já to jako pochopila a já to tak myslela že chceš jen s něma a že nestíháš víš co necháme to za hlavou jako by nic *4* *14*
-
-
-
-
-
-
:(((
Ty už si asik šla že??
No tak já jdu též ...
Tak pááá ... a zítra ahojík ... *14* *14* -
-
Re: :(((