Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

bože

Ahojky..bože ty fotky jsou tak krásné a to co napsala na twitter Ash tk to je odní pěkné krása *14*
    • kajuska4

Re: bože

Čauky
      přesněěěěěěě *14* *14* *14* *4*
  • kajuska4

Picture This

Dneska je Picture This kdo se bude dívat *7* *14*
    • puspuspusinka

Re: Picture This

chci, ale newim, asi mi to nedovolí ... *9* *9* *9* *9* *9*
      • kajuska4

Re: Re: Picture This

*9* *9*
  • kajuska4

jj

Ach jo my jedeme na hodinu k prababičce dlouho jsme ji neviděli ale hned tu jsem *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: jj

Jo tak já se pudu koukat na MCL a po 5. sem tu pááá *14* *14*
  • tizzinka

hu

Dnes jsem byla venku a vidím jednu holku s trikem Hsm a seděla tam tak sama a koupila jsem si zmrzku a řekla sem si idu si sednout za ní na lavičku a já:Ahoj a ona:Ahojky a já:Taky miluješ hsm a ona jo moc a koho?A já:Ashley a Vanessu a ona já taky ♥ vítej fanoušku mně řekla a já ty taky ♥ :D a odešla :D v mém městě lol
    • klaruska44

Re: hu

wuhu to je super :) no vidíš :P a co brácha neměl problém?
      • tizzinka

Re: Re: hu

ne neměl v pohodě...dnes jsme dokonce šli spolu jezdit na bruslích :D spíše on na kole a já na bruslích dobrý né?
        • klaruska44

Re: Re: Re: hu

jo srandovní xD
          • tizzinka

Re: Re: Re: Re: hu

ještě na mně dělala ksichty a já málem kvůli němu spadla..
            • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: hu

haha
  • klaruska44

..

Omlouvám se ale musela jsem jít pomoct tetě a pak jsem šla do parku :* a škoda kurnik!Míša odchází a já došla do prd! páá Míši ♥
  • FUUUJ !!!

Ako sa niekomu moze pacit tato namyslena škrata....je uplne hnusna a umela...a este k tomu si o sebe mysli bohvieco aka je neodolatelna, ani plastika by jej nepomohla ked ona sama vyzera ako po 5 plastikach...no fuj, radsej sa nou neinspirujte ak nechcete vyzerat ako zdochliny
    • Re: FUUUJ !!!

me ti kravo nahodou ashley je nej na svete ja vim co rikam ja ji znam takze ji neurazej jinak ji to povim ashley je moc suprova holka
  • blonde

Ashlëy..

Anulko123-Naprosto souhladíím to je táák suprováá písnička.Prostě Ashley je nejlepší co víc k tomu říct?
  • kacenka1jb

ZbírKa

hojeC lIdICkY :-)
    CHTeLA Sem Se ZEpTAt EJstlI NEceTe ZbIrKU HSM??mam Tam thO FAt MEGA MOc(ASi Tk 20plakatu jednotlivych clenu i dohromady..,vystrizky,clanky,...)kd o by mel zajem pisnete urco poslu fotky ju :-)na cene se domluvime mail: motkovak@seznam.cz :-)budu cekat
  • nespesna

blbý

blbý
  • jessinka666

simca2

Jo jo já taky za chvilu pudu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit