-
bože
Ahojky..bože ty fotky jsou tak krásné a to co napsala na twitter Ash tk to je odní pěkné krása *14* -
-
Re: bože
Čauky
přesněěěěěěě *14* *14* *14* *4*
-
-
Picture This
Dneska je Picture This kdo se bude dívat *7* *14* -
-
Re: Picture This
chci, ale newim, asi mi to nedovolí ... *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Picture This
*9* *9*
-
-
-
jj
Ach jo my jedeme na hodinu k prababičce dlouho jsme ji neviděli ale hned tu jsem *14* *14* -
-
Re: jj
Jo tak já se pudu koukat na MCL a po 5. sem tu pááá *14* *14*
-
-
hu
Dnes jsem byla venku a vidím jednu holku s trikem Hsm a seděla tam tak sama a koupila jsem si zmrzku a řekla sem si idu si sednout za ní na lavičku a já:Ahoj a ona:Ahojky a já:Taky miluješ hsm a ona jo moc a koho?A já:Ashley a Vanessu a ona já taky ♥ vítej fanoušku mně řekla a já ty taky ♥ :D a odešla :D v mém městě lol -
-
Re: hu
wuhu to je super :) no vidíš :P a co brácha neměl problém? -
-
Re: Re: hu
ne neměl v pohodě...dnes jsme dokonce šli spolu jezdit na bruslích :D spíše on na kole a já na bruslích dobrý né? -
-
Re: Re: Re: hu
jo srandovní xD -
-
Re: Re: Re: Re: hu
ještě na mně dělala ksichty a já málem kvůli němu spadla.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hu
haha
-
-
-
-
-
-
..
Omlouvám se ale musela jsem jít pomoct tetě a pak jsem šla do parku :* a škoda kurnik!Míša odchází a já došla do prd! páá Míši ♥ -
FUUUJ !!!
Ako sa niekomu moze pacit tato namyslena škrata....je uplne hnusna a umela...a este k tomu si o sebe mysli bohvieco aka je neodolatelna, ani plastika by jej nepomohla ked ona sama vyzera ako po 5 plastikach...no fuj, radsej sa nou neinspirujte ak nechcete vyzerat ako zdochliny -
-
Re: FUUUJ !!!
me ti kravo nahodou ashley je nej na svete ja vim co rikam ja ji znam takze ji neurazej jinak ji to povim ashley je moc suprova holka
-
-
Ashlëy..
Anulko123-Naprosto souhladíím to je táák suprováá písnička.Prostě Ashley je nejlepší co víc k tomu říct? -
ZbírKa
hojeC lIdICkY :-)
CHTeLA Sem Se ZEpTAt EJstlI NEceTe ZbIrKU HSM??mam Tam thO FAt MEGA MOc(ASi Tk 20plakatu jednotlivych clenu i dohromady..,vystrizky,clanky,...)kd o by mel zajem pisnete urco poslu fotky ju :-)na cene se domluvime mail: motkovak@seznam.cz :-)budu cekat -
blbý
blbý -
simca2
Jo jo já taky za chvilu pudu