Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

I love you♥

Ashleynko ty si zlatíško největší mucq mucq *14* *14* I love you so so much *14*
    • puspuspusinka

Re: I love you♥

*14* *14* *14* YES *14* *14* *14* I lowe you Ashleynkooo *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: I love you♥

joo a další candids ááá *14*
        • klaruska44

Re: Re: Re: I love you♥

jééé *14* *14*
  • puspuspusinka

?

Kajuš a Klaruš ... jste tu dneska dlouhoo??? Nikam nejedete??? *7* *14*
    Protože, včera sme tu skoro nic nenapsaly ... *9*
    Vůbec sme si nepopovídaly *9*
    • kajuska4

Re: ?

Já snad jo.. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ?

Uuuff.. *14* *15*
  • kajuska4

?

Nechápu diť jsem tady a psala jsem teprve mno tak měj se a paa mno.. *9*
    • Re: ?

Acha promiň, ale mají to tu asi nějaké celé spožděné ne jenom čas ... *9*
      Protože mě se ty tvé komentáře objevily až teď ... *9* *9*
      Tak moment já se přihlásím a budeme tu ještě??? *7* *14*
      • kajuska4

Re: Re: ?

yes *14*
  • puspuspusinka

Zasraná nemoc ... :-//

Nesnáším když sem nemocná ... možná se nerada učím a stávám ale do školy chodím dcl ráda ... protože doma mám jenom práci a nudu ... *9* *9* Protože nemám počítač ... *9* I když ve škole to taky suprový nemám ... *9* Ale je to lepší než tady ... no ale rači změníme téma, abych si vylepšila náladu ne?? *14* *14* *14* *4*
    • klaruska44

Re: Zasraná nemoc ... :-//

Tak jo *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Zasraná nemoc ... :-//

Nevíte už něco o nějakých projektech Vashley na tento rok??? Jako jestli neplánují CD nebo tak ... já vím jenom o tom filmu kde bude Ashley hrát Elizabeth jinak nic ... *9* *7* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Zasraná nemoc ... :-//

To nevím zatím se nikde nic nepíše *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Zasraná nemoc ... :-//

Sakra ... *9* Já už myslela, že si začnu setřit na new CD od Vashley ... už mám našetřeno na Avrilky a už mám dokonce i našetřeno na Evánkovo i když to bude možná až v roce 2012 ... *15* *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Zasraná nemoc ... :-//

Aha toho neznám *15* *4*
  • kajuska4

..

Zítra tu budu s Kláruš ve 12h protože já idu k dochtorovi a ona jde semnou a bude u mně spát.. *4* doufám že jí učitel pustí ale myslím že ano *14* *15*
    • puspuspusinka

Re: ..

No já tu budu nejdřív ... tak ve 2 ... a nebo vůbec ... *9* *9* *9* *9*
      • kajuska4

Re: Re: ..

*9* *14*
  • puspuspusinka

xDD

Ty krásno oni už jsou 4 hodiny ... no páánííí ... *15* *15* *15* To dneska nějak letí ... a ani se mi nechce ven jako šla bych kdybych neměla kompa, ale chci tu bejt s tebou *15* *15*
    • kajuska4

Re: xDD

Já bych taky šla kdybych byla s někým domluvená.. *15* *15* ale chci bejt taky s tebou.. *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: xDD

To já když jdu ven tak jedině sama nebo se sestrou ... *9* Protože bydlím 5 km od města a sem nikdo jezdit nechce a já do ěmsta nemůžu mě nepustí ... *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: xDD

Chudino..chtěla bych jít s tebu.. *3*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xDD

No a já zase s tebou ... *14* *3* *15* *9*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: xDD

*14*
  • puspuspusinka

Ahooooj ♥♥♥

Ahojík, zlatí, jak se máte? :)) ♥♥♥
    To já budu muset za chvíli, jsem tu jenom na skok, a nevadí Kláruš... já už tu budu ode dneška každý den! :)) Mě to tady tak chybělo,... tohle je nejlepší povídat si tu na diskuzi... :)) ♥♥♥

A mám nehorázně suprovou náladu! :)) Protože i Ashleynka i Nessie jsou v prvním sloupku na 24. a 25. místě!! ♥♥♥
    A to byly na druhé stránce někde na 76. :/ A konečně jsou zase v prvním sloupečku :)) ♥♥♥
    • klaruska44

Re: Ahooooj ♥♥♥

Ahojky :-)
      já se mám fajn a ty?...Jupííí musí ještě výš!! ♥ :D
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahooooj ♥♥♥

Anoo!! My je tam dostaneme... :D :)) Teď když tu píšeme často a sme 4 - Já, ty, Kajuš a Andy... tak to bdue fájn :))
        Jinák mám se super... konečně mi přišli učebnice do prváku, takže už se nemusím bát a mám je snad všechny... už mám vlastně všechno do školy.. :)) :D
        A už se tam těším,... ale Klaruš, poraď mi, mám jít znova do tanečních nebo se jenom chodit dívat?? Já hodně marodila když jsem tam chodila a půlku jsem netančila no a teď bych mohla jít se svým nej kámošem znova, ale nevím jestli mám nebo nemám chodit... ?? :)) :D
        • klaruska44

Re: Re: Re: Ahooooj ♥♥♥

Super....víš co zlatí běž.Já když jsem byla malá kolem 12let tak jsem tam chodila a neměla jsem moc dobrýho tanečníka potom tam došel užasný kluk kterýho jsem milovala a chodila jsem dál :D celá já :D
      • kajuska4

Re: Re: Ahooooj ♥♥♥

Ahojte moje ségry ♥
        já se mám skvěle,ikdyž je docela hnusné počasí ale snad se zlepší a ty jak je?..Cožé?Konečně jsou nahoře ♥
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Ahooooj ♥♥♥

To u nás je dneska boužel hezky :/ :( Budu muset jít makat zase... :D :( Ale co potom si za to budu moc prý obědnat mikinu Abbey Dawn... ♥♥♥
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Ahooooj ♥♥♥

=))
  • Ashley-Sharpay

jhee Ashleynka♥ *14* je BEST sem její velká Fans *14* *14* I ♥ Ashley Tisdale *14* *14* musím každeej dem poslouchat její písničky a pouštět si její DvD je vážně BEST celebritka na světěě *14* *14* *14* *14* *14*
  • bleee ash

no po 1 tie fotky su uz stareeeeeeee a po 2 Vanesska ma ovela viac fanušikov než Ashleyna .ash je blbaaaaaaaaaa kraaavvvvvaaaa piiičaaaaa sprostaaa.no hnusss sama vie že je škareda ta si mysli že po tym plastikach čo už mala že bude krajšia ale je naomile .Vanesska je kraaaaaaajšia mmaa lebšie piesne aj filmy no je naaajlebsiaa
    • ivetka936

Re: bleee ash

Ash i Van jsou stejně dobré. Pro někoho je lepší Ash, pro někoho Van, ale nevidím důvod, proč kvůli tomu jednu z nich urážet. Mně se líbí třeba obě. Měla jsem tu možnost je obě vidět v Londýně, když tam představovali HSM 3 a obě vypadají krásně. *3* *1*
      • Re: Re: bleee ash

Ty se máš že jsi je viděla!! *14* Šjoda že je taky nemůžu vidět *9* Mám stejný názor jako ty. Obě jsou fajn *1*
        • ivetka936

Re: Re: Re: bleee ash

Proč bys nemohla, stačí si vytypovat jejich akce, nepamatuji si stránku, kde jsem to našla. A pak stačí jen zajet do města, kde se to koná. Navíc Londýn je krásnej,takže jsem viděla HSM i Londýn. Mají být i v Německu, což není nijak daleko *3*
    • Re: bleee ash

vanesa je děsně hnusná .. ptala sem se pět kluků a z toho 4 řekli že je pěkně hnusná ! tak mi tady nevykládej jak je hezká ! *15*
      • _petulinkaa_

Re: Re: bleee ash

podívej se na sebe.Ty jsi rozhodně větší hnuska.Co sem platete vanessu?Toto je stránka ashley
    • Re: bleee ash

A co seš ty ty pizdo blbá ash není piča a fanoušku mají stějně nebo možná ne ale obě sou dobrý Ash trochu lepší,ale i tak prostě jí jenom závidíš PS:skus si ty fanoušky spočítat a pak něco piš *16*
    • emma98

vanessa neni krajsia ako ash a ash ma lepsie piesne!!!a neoddzudzuj ju za to ze hrala krawu v hsm!!!ash je sqelá *14*
    • emma98

po 1.ash je lepsia a tie plastika ma iba nosu lebo ma s nim zdravotne problemy!!!vpo 2.vanessa je sprosta fuj je to totiz lezba ash je 2.naj herecka!!!po 3.ash je nadherna narozdiel od ciganky vanessy!
  • terysek...

Jo jo máte pravdu

blonde: tak sem zaregistrovaná *14* ale ne jako Terýsek ale jakoTerysek... tamto nešlo blonde můžu si tě dát do přátel? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit