Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ashleynka24

designy

čauky ashleynky robím designy takže tu nebudem písať *9*
    • Re: designy

právě dělám dessy taky asi budu dělat na ovbědnávku ale newm *4*
      • ashleynka24

Re: Re: designy

Ježiš je hrozný.
        Ja som blbá urobila som ho s Vanessou *8* som normal? *1*
        • medousssek

Re: Re: Re: designy

jak si mohla udělat design s Vanessou!! to necháápu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • juchů

holky moc se omlouvám, že tu nejsem skorem vůbec
    1. byla jsem na horách celý týden:-D
    2. Ja newm ale mám víc frmol na blogu:-D
    3. UŽ MĚ TO TU MOC NEBA

ALE HOLKY JSTE FAKT NEEEEEEEEEJ
    A ANI JSEM NEŘEKLA AHOJ
    TAKŽE ZNOVA.....

AHOJ BG JAK JE?? JAK JSTE PROŽILY PRÁZKY
    ??
    aSHLEY JE 10!!!!!JUCHŮ!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

další Candids

http://tisdale-loves.blog.cz/1007/h eading-to-cw-tca-panels#pridat-kome ntar moc jí to slušelo *4* *14* *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: další Candids

Hey lidičky víte o tom, že Ashleynka a Nessynka a Rihanna sou považovaný za nejlíp vystylovaný ženy světa??? Že prej módě rozumí a umí se skvěle sladit a oblíct i když dou třeba jenomom do fitka *14* *14* A pak je tam že Lady Gaga to zase až moc přehání že je až mno nechci bejt sprostá a pak taky Paris Hilton že to pžehání že sou prostě OUT !!! *14* Wááá ... že zrovna Vashleynka to vede ... *14* plus Riri ... *14* To je skvělý ... *14* *14* I lowe you Vashley !!! *14* *14* *4* Jo a jinak na ty paparazzi ... YEAHHH... *14*
      • kajuska4

Re: Re: další Candids

Co jee to je suprovýýý Vashleynka *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *4* wowík *14* *4* *4*
        • klaruska44

Re: Re: Re: další Candids

Ty Candids fotky jsou překrásný Ashleynce to moc slušelo a Míši wow to je suprový *4* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: další Candids

no tak když Nessy a Tizzi mají cool hadříky tak se ani nedivím
            • Re: Re: Re: Re: Re: další Candids

Páni, tak to je supeer.. *4* *14* Jn, mají moc krásný oblečení.. *14*
  • puspuspusinka

I Hate FB :-///

Já teda FB nenávidím, zrušila bych si ho hned, ale musim ho mít ... jak sme byly v Maďarsku na výměnném pobytu tak jedině na FB sem s tou holkou v kontaktu .. jinak bych ho zrušila ... nesnášim hoo ... *8* *9* Je to kravina ... *8*
    • kajuska4

Re: I Hate FB :-///

Aha..já bych ho též zrušila ale pak bych nebyla v kontaktu s Nessy *14* ale nenávidím ho..!! *8*
      • puspuspusinka

Re: Re: I Hate FB :-///

Jo prostě na FB máme nějaký věci .... ale nidky mě nezmění tak že bych se na vás vykašlala kam se ten vypatlanej FB hrabe na Vashley a osobky ... ani po konečky paty osobkám nejni *14* *8* *4*
        • klaruska44

Re: Re: Re: I Hate FB :-///

Já si ho zruším... *5* ..sere mně a to pěkně..jako Kájush budeš mně říkat co píše Nessy a tak ale nechci aby jsem měla Fb ruším...na vás se kvůli Fb nevykašlu.. *13* Miluji vás a i Vashleynku *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: I Hate FB :-///

I Lowe you tooo ... *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Where???

Kde je Klaruška ??? Snad
    neusnula ... *15*
    • kajuska4

Re: Where???

Nwm nwm *15*
  • puspuspusinka

laaa

*14* *15*
    • kajuska4

Re: laaa

*15* *15*
  • kajuska4

=(

Musím už jít mamka chce sem jít něco udělat ach jo mně se od tebe nechce ale musím.. *9* ..Miluji tě a dobrou.. *14*
    • puspuspusinka

Re: =(

Achaa... Tak promiň že sem ti dneska nevěnovala moc pozornosti, pracovala sem na blogu, víš dokaď můžu ... tak tedy ahooj a miluji tě... *14* *14* *14*
  • _KaČeNnKa_*

Ashley ..je fakt nejlepšííí ..jako nechci nic řikat ..ale já sem tky docela namyšlená jako ona v HSM_ *1* a traky už mi poslala její autogram ..=P_tk čůůůs ..
  • terysek...

to teda fakt ne

Ashly na 5 místě ta Kateřina kterou ani neznám je najednou na 4. dyt ani nebyla v top 10... tak co to má znamenat to teda fakt ne..... =( mi se tu snažíme jí dostat na 4. místo a ona zase na pátym řikám vám ona se dostane na 3. Ashly si to zaslouží.... stopro *14* forever Ashly Tisadle
  • terysek...

blode a anulko123

no já mám dvě nový adresy tak to se asi pak ještě dohodnem žejo anulko? *14*
    jo a to je dobře že už ti de pc *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit