Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jessinka666

Holky

Holky naše Ashleynka už skoro předbíhá Vtrapku !!
  • mischelll

....

hojíí simi:D:D *14*
  • kamickar

ale

já ty videa dala teď na blog a poslechni si crank it up Ashley tam jde a nespívá alle přitom to pořád slyším
  • omajda

vymyslim

vymyslim..................joooooooo ooo
    • medousssek

Re: vymyslim

okey tak pak písni
  • simca2

UŽ JSEM TU NO A KRÁSNĚ JSOTO NAPSLA ZASE TA TRAPKA NAPSLA:-D *4*
    • simca2

Re: UŽ

A JE TO FAKT DIVNÝ PROSTĚ MILEY A ASHLEY JSOU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ SLUNÍČKA !!!! *14* *14* *14*
      • medousssek

Re: Re: UŽ

jj...vždyť to jde vidět uplně aji z fotek a zvideí. Oni se pořád usmívají a uplně to tam ožije. a Vanessica jenom špulí pořád:-D
        • simca2

Re: Re: Re: UŽ

jo ashley a miley se tak krásně usmívají!! *14*
          • medousssek

Re: Re: Re: Re: UŽ

jj....normoš já jsem šťastná jak blecha už mám doma DVD Hannah MONATNA THE MOVIE česky. je to naprosto perfektní. já už to sice viděla v kině, ale dnesak sme si skámojdou která taky miluju ash a mikley udělali popkorn zapli sme si přenosné divko a lehli si do postele a čuuměli na HANNUH MONTANU to bylo supeeeeeeeer
            • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: UŽ

wow ty se mas!! *14*
  • nicky0012

..

Ahoj holky já končím....,Muže to být sice super....abychom měli tenhle blog a já mohla být admic na blogu ashley4-is-best....ale nechci aby odelša Kamickar která tam je odzačátku...jenom kvuli mě a ashleynce24...sabča tam chce zustat já bych ráda taky...ae nechci abyste si o me mysleli že sjem se tam nacpala a kvuli tome odelša Kamickar..chci svámi normálně kámošit...a nechci dělt takový problémy...myslím že to bude lepší..i když me to docela mrzíí... nechci aby kamickar.markéta...na mě byly naštvaní...fakt ne! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • simca2

Re: ..

ne ty za to nemůžes ona to udělala aj kvůli tomu že nestíhá ale neboj přemluvím ji *4*
      • Re: Re: ..

to si musíte vyřešit sami holky
        • simca2

Re: Re: Re: ..

ja vím:-D
          • nicky0012

Re: Re: Re: Re: ..

my si to vyřešíme!!
  • simca2

jA

ja jsem myslela že mě zprdnes s tou klikajdou *15* *15* *15*
    • medousssek

Re: jA

už ju tam mááám
    • medousssek

Re: jA

no práávě jsem se tě přišla zeptat která ta klikačka to je! už jsem si ji chtěla dávat, ale newím která to je!!!!!!!
      • simca2

Re: Re: jA

ta modra *4*
        • medousssek

Re: Re: Re: jA

okeyy..pokusímm se ju najíít:-D
  • ashleynka24

idem pozerať PPP

idem pozerať program na ochranu princezen je to s demi lovato a selenou gomez už tu nebudem ahoj *14* *14*
  • nicky0012

ahoj ashleynky!!!

ahioh ashleynky!!!o čem je řeč????a jak jste si užily vánoce???a co silvestr co podniknete????
    • Re: ahoj ashleynky!!!

ahojik nikolko jakpak se máš?jo vánoce byly super a silvestr u nás doma sduperrr
      • simca2

Re: Re: ahoj ashleynky!!!

no tady bude prece na party ve 3 hodiny!!!1.ledna
      • simca2

Re: Re: ahoj ashleynky!!!

no tady bude prece na party ve 3 hodiny!!!
        • Re: Re: Re: ahoj ashleynky!!!

to newím možná přijdu
        • nicky0012

Re: Re: Re: ahoj ashleynky!!!

ahoj já byvch ráda!!!ale newm jak pujde compl ted jsem ubabi na notasu!no vánoce u mě taky dobrý!!a co u tebe marky??jinak budu se snařit tu být!!! *4*
  • s Ashley je Teta

Ahoj holky a Ashley je Teta.Její neteř se jmenuje Mikayla . Je to užasné! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit