Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sbírka ashley

ahojky..prodávám sbírku ashley tisdale jestli máte někdo zájem napište mi na email Hilarygirl@seznam.cz ahoj
  • simca2

noooooo

nooooooooo supr ted me napsala vaninka van ze sem srab ale ja tam nepolezu kaslu na to !!!!!!!!!!! *10* musim se uklidnit podme s bavit o ashley
    ASHLEY IS BEST!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • simca2

ashley je

ja mam strasne rad ashley je nej!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
  • simca2

podel

podle me jsem rada ze ashley ma zase blond ted ji bych typovala na tokych dvacet let je fakt mladsi a slusi ji to taky!! *14*
  • simca2

dobrou

doudrou chut!!!!!!!! *4* *3*
    papapa *3*
  • simca2

wooow

wooooow ty se más tak se ji zptej potom jestli neprijede *15*
  • simca2

pleas

daz tam i fotky me to nejde ulozit a nevím proc *9*
    • medousssek

Re: pleas

blog blbne:-(
  • simca2

tady

tady:http://vsetkoodverci.blog.cz/0 911/personal-photo-3-8-halloween-31 -10
    • nicky0012

Re: tady

jo děkuju mooooc!
      • simca2

Re: Re: tady

není zac jaky bys udělala žebříček shootů?? *4* ash
        • nicky0012

Re: Re: Re: tady

já newm ae tady tren je nejlepší a potom se mi ještě líbí jak je n tý sedačne a potom k cd headstron a guitly pleasure jak jí foukají ty vlasy a za ní je béžová zed....a nebo to ružový pozadí s blond vlasy...a já už newm už si nevzpomínám!!
  • medousssek

na pomlouvání vanessy

na pomlouvání vanessy je nej jessinka... my vždycky dem a pomlouváme pomlouváme pomlouváme pomlouváme pomlouváme pomlouváme pomlouváme pomlouváme pomlouváme pomlouváme pomlouváme pomlouváme pomlouváme pomlouváme pomlouváme a pak zjistime že už musime jit dom:-D
    • simca2

Re: na pomlouvání vanessy

*15* *15* *1* ty vogo ty z vedle si vymysleli zase kravinu že vanessu víc naštěvují na youtube než ash jako videa *15* *15* zas jakasi blbost *15*
      • medousssek

Re: Re: na pomlouvání vanessy

no to je teda ale staršný jako.. to je strašnýý:-D :-D.-D ne to neni strašnýý, to už je děsivý jak sou blbý:-D
        • simca2

Re: Re: Re: na pomlouvání vanessy

haha *15* *1* fakt hrůza to je fakt krásný duvod ze je vanessa lepsi nž ash *15*
  • simca2

monika vypadla!!!wooooooooooooooow konecne!!!! mela hezky hlas ale byla slaba moooooooooc slaba!!!!!no proste pisne kazde v tom finale zazpivala spatne!!!!jak vanessa!!neeeeeeeeee delam si srandu no tak papa *14* ashley is best forever *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit