-
ne
ahoj ja tu sem me klekl pocak trochu to trvalo promin rada udelat 4000 komentiku:-)si tu? -
NO
no tak dobre neudelas tu soutez s videoklipama neudelala bysto s tejne jak nase pozadi souteze treba plavky ash zkusto prosim udelat stejne nebo podobne cco?ale my o mame jako diar takovy dvoulistovy no ze bys treba to to nezachovala ale pozadi muzes udelat jakekoliv jj? a my udelame ten uj napad s tm andelem a tak a jese tam zminimze nejsou zatim novinky tak ze vzdycky kdyz nejsou novinky ze pro ne přichystame souteže a jine veci jj? *4* -
-
Re: NO
teda zachovala ten diar myslim *4*
-
-
zkus
zkus si to prosim dat taky na tu tapetu jak je tohle velke -
já nwm
prohle dej všechny zaznamy. -
...
ty jo holky my sme snad ta nejlepší dizkuze za dnešek sme(ste) udělaly přes 300 pžispěvky wow doufám že to ash posune nahoru !!protže ASHLEY IST BEST BEST BEST...! -
JA TI NECO POSLU PLS
ja ti nec poslu na mail jak yje tvuj mail pls souvisy to s ashley a miley poslala me to faninka van
sak uvidis -
ahoj
je tu niekto? mam moc rada selenu a ešte ashley. ashley mam viac rada ako vanessu -
myslite
myslíte si že Ash si vezme scotta? *14* ja bych jim to tak prala -
joooooooo
jooooo ted jsem se dívala to je cele video nejak divne posunute na konci jak zpívaji obe tak Ashley už zpíva sama a ony jsou porad spolu a zpívaji obe *3* -
jasně
vymysli co koliv holky nepřišlo vám že byla Ashley minule smutná tak šla se Scottem večer a měla tu šedou mikinu?? -
-
Re: jasně
jo me to prislo uplne *9*
-