-
jestli jo tak to je ona
jestli jo tak to je ona ona je krasna a talentovana a vzdycky bude!!!! *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
omlouvám se!
omlouvám se 4460 příspěvku už máme -
:-):-):-):-):-)
jenom tak pro některé kteří řikají že máme nechat kajusku napokoji a nenadávat jí.. tak až pona přestane nadávat Ashey, já přestanu nadávat jí.. je to tak ferové ne???? takže pro ty lidi - držte se v klidu a neserte se do věcí, do kterých vám NIC není... -
-
Re: :-):-):-):-):-)
medousssek-asi tak nějak.... *15*
-
-
....
jj mrknu a potom tam píšou tohle
It's almost time for Ashley to choose a new single. Which song on her new album Guilty Pleasure is your favorite? Let Ashley know by voting for your pick in the new poll. Voting closes tonight, so make sure you vote now!
Ashley's new album Guilty Pleasure is available now! Get the Limited Edition or download it on iTunes now.
a nápis je NEW POLL - VOTE FOR YOUR FAVORITE ASHLEY SONG!
to asi znamená hlasujte o nejlepší songy ash! -
di
tak jo di tak třeba zase zítra budeme psát jj?? -
jasně
máš pravdu prostě neexistuej si tu simco2?? -
Bylo to takhle!!
Ikdyž byl pořád mír a my jak krávy jsme vanesse nenadávali oni ano, byla to přád Ashleyna která patří do záchodu atd.
tak mě už to štvalo tak jsem jenom napsala že tohle není žádnej mír, že je to jakoby vubec žádnej nebyl, že ho porušili atd. a tak sem teda řekla že už končím s mírem, ale bylo to jakože jenom já a já ho ani navíc neporušila já vanesse nenadávala.. no a potom se ke mě přidala simca a další...takže mír porušili oni, protože jí pořád nadávali!!!
Toť vše!!!! a mužou řikat že sem si to vymyslela -
-
Re: Bylo to takhle!!
takže fanoušci Ashley ho porušili.!!
A já jenom napsala že to nedodrželi a že to s takovou nemá cenu a pro mě ten mír už není ale vanesse sem nenadávala, a potom se ke mě přidali ostatní holky a vanessini fanoušci opět začali nadávat..
takže jedinej kdo porušil mír byli fans Vanessy a jestli řeknou že to není pravda, tak máme několik dukazu jak na blogu ashley4-is-best tak na jejich diskuzi -
-
Re: Re: Bylo to takhle!!
sry. fanoušci Vanessy!!
-
-
Re: Bylo to takhle!!
No tak to teda ne!!MY sme ho neporušily!!Kdo řikal že ten mír platí i na blogu??Dohodli sme se TADY anikdo neřek,že někde jinde se Ashley taky nessmí nadávat!! -
-
Re: Re: Bylo to takhle!!
ale prosímtě ty sami jsi psala kajusce ať to nepíše že je ashley kráva atd. neřike že si na to nepamatuješ. bylo to na vaši diskuzi a oni pořád že je Asdhleyna a ty jsi i mě psala že je ta holky p.ča, a napsalas ji ať už tohle nepiše -
-
Re: Re: Re: Bylo to takhle!!
To bylo proto,že sem se s ní někdy eště před tim pohádala!!
-
-
-
-
simco2
Jenom jsem platila peníze za mezinárodní znáámku..a ta stáála 69Kč..ale to je f pohoodě:-) *3* -
halooooooooo
haloooooooo -
...
jj já te tam klíííído zaregistruju jo!!ae řekni mi co tam chceš heslo uživ.jmáno a tak!! -
-
Re: ...
si tu?
-