Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

ale

ale u nás taky žádnej mikuláš nebyl, vždyť už jsem na to velká.. to jsem všecko dostala od rodiny víš *15* *15* *15* *15* přece mě ve 14 letech nepujde navštívit nějakej mikulááš *15* *15*
    • simca2

Re: ale

prosím tě u mě taky nmbyl *15* mě je to jasný *15* *15* *15* *15*
      • medousssek

Re: Re: ale

u měl byly naposled asi ve 3.tříídě a musela jsem říkat básničku: až příjde mikuláš, řeknu mu otče náš, nastavím košíček on mi dá jablíček a já mu zazpívám jako ten slavíček..ale když příjde do chaty, čert jeden rohatrý, schovám si hlavičku v proutěném košíčku nedám mu jablíčkoa ni svou písničku :-D jéé já sit o pořáád pamatuju *15* *15* *15* *15*
        • simca2

Re: Re: Re: ale

no tak u mě byl na posled ve 4. tříde a ja jsem se tam klepala jak blázen a sestra magda si tam podpírala hlavu *15* *15* *15* ja sem se musela smát:-D
          • medousssek

Re: Re: Re: Re: ale

já sem taky vždycky měla strach..,.... víc sem se dokonca bála mikuláša než čerta *15* *15* *15* *15* *15*
            • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: ale

jo on ej tak obrovský ale nejvíc jsem si to užívala ve skole *15*
  • simca2

taaaaaaaak

taaaaak dobre:

B... ....

piste
    • simca2

Re: taaaaaaaak

piste pismena jo??
      treba
      Z
      a ja reknu
      ne
      a u sebe si udelam kopecek jo??
      • omajda

Re: Re: taaaaaaaak

E *4*
        • simca2

Re: Re: Re: taaaaaaaak

jo E tam je
  • jessinka666

ASH

Ashley je prostě nejlepší !
    • mileycyruska

Re: ASH

jj je můůj 2 velký vzor!! *14* *14*
  • kajuska4

http://tisdale-loves.blog.cz/1008/l eaving-her-parents-house-in-toluca- lake#komentare

Objevily se new Candids Ashleynka jak odcházela od svých rodičů měla překrásné šaty *4* *14* *14*
  • Ááááá

Páááni já sem tu tááák dlouho nebylaa ... *9* *9* *9* Vashleynky chybíte mi ... MOOOOC !!! *14* *9* *3*
    Stýská se mi po tom jak sem chodila skoro denně na diskuzi a pořád si s vámi psala ... štve mě že na to už vůbec nemám čas... *9* *9* Jenže teďka píšeme pořád nějaký čtvrtletky ... *9* *9* *9* Já se s nich zblázním ... *9* *9* *8* Hlavně z matiky ... *9*

Milujuuuu VÁS moooooooc ... *14* *14* A VASHLEYNKU TAKY ŠÍLENĚ MOOOC ... A SEM ÚPLNĚ NATĚŠENÁ Z TOHO ŽE ZANESSKA KONEČNĚ PLÁNUJE TU SVATBU ... YEAHHH *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Ááááá

Áááá ty mně též chybíš zlatkooo *14* *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

WOW

Pááni za ten týden je ale news ... to snad ani není možnéé ... *15* *14*
    • kajuska4

Re: WOW

Ahojky Míšulko...přesně..hehe *1*
  • puspuspusinka

:(

Chybí mi prázdniny... *9*
    • kajuska4

Re: :(

To mně taky *9*
  • kajuska4

vše nej

Všechno nejlepší jak už tu řekly všechny ať se splní všechno !Miluji tě ♥
  • blonde

co myslíte?

no tak holky jaký dáme téma??...myslím že budete souhlasit když budeme mluvit o dnešním velkým dnu Ashley.. *14* ,,jak myslíte že to oslavuje??..bude to slavit zase na Malibu nebo snad na Hawaii?? *7*
    • medousssek

Re: co myslíte?

no já typuju že na HAwaii ale taky možná v Malibu.. no já newím, a´t je to kde je to, hlabvní je, že si to určitě užívá. už se těším na fotky z její B-day party :-)
  • pussynka

Ash, HapPy Birthay !!!

Chtěla bych popřát Ash, všecko nejlepčí skvělý songy, jaký měla do teď třeba jako It's Alright, I'ts OK :) Máš ještě celej život před sebou, tkže všechno nejlepčí a užívej života :* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit