Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Paaa...

No já se jdu vypotit k nějakému filmíku a zítra tu tedy snad budu celý den ... *14* *4* *3* Takže paaa... ráno ... kolko 8 sem tu ... *14* *3* *4*
    • kajuska4

Re: Paaa...

Tak papa..snad tu budu mamka říká ať jedu s něma skusím přemluvit..papa.. *14* *4*
  • puspuspusinka

Help meee... xD

Kajuško ze mě se normálně stala romantička ale šílenááá ... Jáá poslouchám furt romatické songy xDD Ale pořááád *15* *15* *15* Sem už feťák romantiky *15* *15* *15* To je šílůený a úplně sem se zabouchla do songu od Vany Don't ask why ... nebo jak se to menuje já už nwm přesněě... ta je prostě šíleně božííí *14* *15*
    • kajuska4

Re: Help meee... xD

joo *1* *14* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Help meee... xD

Noooc oooo cooo *15* *15* Kajuškoo ... nechceš (pokud tu budu o víkendu) přidat se k nám praštěným ale super lidem na diskuzi Avril a kecat občas i tam ... samozřejmě že diskuzi Ash neopustím *14* *14* Tady budeme kecat jen my ... ale tam sou všichni tak skvěle praštěnííí ... *15* *15* *15* Tam bys umírala smíchy i když newím jestli bys nás kokoty pochopila *15* *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Help meee... xD

Tak to nevím jestli by mně braly jako kamí nevím je mně to jedno *3*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Help meee... xD

Too já na nich právě miluju, oni sou úplně v pohodě neřeší nic a berou všechny... mají jen jedinou podmínku ... *14*
            Musíš mít Avril aspoň trochu ale vážně ráda... *14* *14* *14* *14* A to ty máš přece nee??? *7* *14* *3*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Help meee... xD

Mno asi jo *15*
            • puspuspusinka

Wooow *15* A teďka když budeš mít plakát tak si ho asi necháš coo??? *15* *15* *15* *15* *15*
            • kajuska4

Jasnýý už mám 5scanů s časáků *15* *15*
  • puspuspusinka

Čáááooo xD

Ahojik, jak je??? XD *14* *15* *14*
    • kajuska4

Re: Čáááooo xD

Ahojky dobrý ty? *4*
      • kajuska4

Re: Re: Čáááooo xD

Jedem za babičkou pa *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Čáááooo xD

Paaaaa...
  • puspuspusinka

Prosím o hlas

Už je 3. kolo
    http://blogisekzuka.blog.cz/1 104/3-kolo-sonb#komentare
    • kajuska4

Re: Prosím o hlas

ok
      • puspuspusinka

Re: Re: Prosím o hlas

Děkuji mooocc ... *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Prosím o hlas

nz *14*
  • puspuspusinka

Ahojík

AHojík, Dobré ráno zlatíčko ... jak se máš? Promiň, že jsem se včera už neukázala, ale místo bábovky, jsem se dívala s mamkou na film, a pak už sem musela vrátit kompa ... *15* *9*
    • kajuska4

Re: Ahojík

Čauky,..jo to je v poho,já stejnak byla venku,mám se skvěle a ty?.. *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojík

No mám se skvěle ... *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ahojík

*15* *15* *4*
  • barynka

...

Happy B-day Ashley ♥
  • puspuspusinka

...

Já mám taky Růženu po babičce páč se babi jmenuje Růžena, ale jsem rači když říkám Rose, to zní mnohem líp, Růžena je děsný jméno :(( :D
    • tizzinka

Re: ...

Jj mně se líbí Rose :-) to je takové jakoby princeznovské :D ale vážně :) a já miluji princeznovské jména ♥ :P
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

No právě že je to takové princeznovské jako princezna Růženka ... :D :D :D Ale jo Rose je krásný a Michelle taky, jenom v češtině to zní divně no :D :D
        • tizzinka

Re: Re: Re: ...

ttj :-)
      • klaruska44

Re: Re: ...

=D :)
  • hmmm už je maminkou

to je mega já bych neřekla že je maminkou dvoučátek ale mocunky jíí to přeji *4*
    • Re: hmmm už je maminkou

jezisi ty o ni asik nic nevis co?:D,,Ash dite nema....to bych musela vedet..ja takova fanynka*4*
    • Re: hmmm už je maminkou

ti si blba ashley nema dite takhle by si zkazila karieru ti si ale blba
  • anulka123

Jj..

Blonde-Taky si myslím že budou skvělý jako It´s Alright, It´s Ok. Ashley jak jinak než skvělý písničky mít nemůže!!
  • blonde

párty

ahoj holky..jojo byla to skvělá párty..ale škoda že sem pak odešla jenže mi zase vypadl komp kvůli tomu blbýmu počasí..no neva napsali jsme spoustu komentíků a užili si ten den krásně... :) doufám že Ashley si ho taky užila skvěle...ta bude pařit určitě až do rána frajerka jednáá....D tak etě jendou Ash všecko NEJLEPŠÍ k narozkám milujů tě...a jinak ahoooj... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit