-
Všecho nejlepší
Všechno nejlepší Ashley k 26. narozeninám♥♥♥ -
:/
Ahojky
chybí tu Andrea :'( -
-
Re: :/
zdarec,
já vím,dnes mně nešlo přihlasit takse omlouvám a ty dny co jsem tu nebyla makala jsem v práci musím si vydělat na další věci a jak se máš?A ty fotky Ash vtělocvičny ♥ slintám ;) -
-
Re: Re: :/
ajo to nevadí,ještě že tu jsi teď a já se mám skvěle po tak dlouhé procházce a ty? -
-
Re: Re: Re: :/
Já unaveně,zítra mám volno a to budu spát dlouho a ještě přítel vymyslel výlet tak to ještě uvidím a co děláš?A co jsi dělala? -
-
Re: Re: Re: Re: :/
já nic nuda a ty?A kdyžtak si to užij :) a já byla se svým venku každý den :D ♥ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :/
tak doufej že dojde brzýýý -
Je venku někde s kámošema takže klid,ročidě jsou do 1 v práci tak jsem řekla bráchovi:Bracha dojdi opůl 1 pls aby jsme to stihl a nepřežeň to s chlasten a on jo jo neboj -
tak jo chápu :P ♥ a co brácha? -
Ano dojedu ale až nebudu makat!Štve mně to!Ale udělám si asi na příští týden pauzu. -
:P a co dojedeš někdy? -
Ležím s noťasem :) ♥
-
-
-
-
-
-
ASHLEYNKA JE NÉÉÉÉÉÉJ!!!!
ASHLEYNKA JE PROSTĚ NÉÉÉÉÉÉÉJ A URČITĚ NENI TAK NAFOUKANÁ JAKO V HSM!!!!!ZATO VANESSA TO JE ŠOTEK A NA ZACA NEMÁ PROTOŽE KDO BY CHTĚL HOLKU KTERÁ PRODÁVÁ KABÁTY TO ASHLEY JE NĚCO VÍC TAK SI TO ZAPAMATUJ!!
ASHLEY+ZAC=LÁSKA♥ -
-
Re: ASHLEYNKA JE NÉÉÉÉÉÉJ!!!!
No to teda neni pravda *13* *13* *13* *13* *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10* *10* -
Re: ASHLEYNKA JE NÉÉÉÉÉÉJ!!!!
ashley a zac jo to utrčitě ty koště ústavácký *16* -
-
Re: Re: ASHLEYNKA JE NÉÉÉÉÉÉJ!!!!
pro ashleygabi:ty píčo jedna zasraná jestli máš problém stim co tady píšu tak nwm kumo to cpeš ty děvko!!!!!!!!!si fakt TRAPNÁ a jestli to nevíš tak Ash a Zac spolu choděj di na google kravko a tam napiš zashley a uvidíš sama.... *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Re: ASHLEYNKA JE NÉÉÉÉÉÉJ!!!!
Hm, tak to těžko. Zac stále randí s Van. Ashley má svého přítele. Se Zacem a s Van jsou dobří přátelé, ale nic víc. Sama Ash na youtube.com říkala, že Zac jako chlap se jí nelíbí.
-
-
-
-
....
už vidím ty zířejší fotky z Ashleyný oslavičky... *14* ,,,určitě zase pozvala všechny svý přátelé a moc si to užívaj... :)....moc jí to přejůů protože Ashley je prostě nejlepšíí a dneska má narozky je to prostě naše frajerkáá... *14* *14* *14* -
-
Re: ....
mě by ale moooc zajímalo, jestli pozve aji Vanessu, protože poslední dobou se sní moc neukazovala a všude všichni říkaj že jsou teď nepřítelkyně.. tak newím jsem zvědavá.. Pokudd ji pozve tak jsou nej kámošky a pokud ne, tak se spolu asi fakt nebavííí
-
-
Vše n...
Vše nejlepší k narozeninám Ashley!!! *14* -
AHOJ
ona zajtra nepride ona až túto sobotu -
ne
nepridas za me novinku:ZE SE ASH VRACI Z HAWAJE???PLEASE *4* *4* *3* *3* -
nicky0012
Jo líbí byla jsem v na ní v kině ale aji jako líbí se mi moc ale tohle je dizkuze Ashley ne Miley !! -
jo
jo trošku. -
Ach jo...
Ach jo jsem netušila, že v tý diskografii je až takovejch nedostatků, asi ji budu opravovat ještě za tejden xD... -
-
Re: Ach jo...
jj ..super
-