-
hm
ale mohly sme všem ukázat ve světě jako že ash je doopravdy nejlepší aa že si to tu nemyslíme jen my ale i všichni ve světě! -
:)
Mno já se na to před chvilkou vykašlala taky, páč mám spoustu práce a mínim dneska dodělat tu diskografii, což mi dává časově pořádně zabrat, páč už jsem přidala 9 alb, tak musim u nic upravit ještě písničky a slova atd... Takže nemám čas mačkat F5 xD... -
-
Re: :)
tjn........
-
-
holky
tich holek si vubec nevsimejte piste si cokoliv o ashley a je nechte at si pisou nejake kraviny my vime ze to tak neni tak proc se s nima hadat???? *4* -
-
Re: holky
jj máš pravdu.. naco bysme jim dělali radost'''oni jsou šťatsné když se snima hádáme, tak to dělat nebudeme, protože stejnak kecají blbosti
-
-
jo
dáš mi ho? -
no
i kdyz se me nelibi jen jedny boty fakt jen jedny co mela jednou sobe
porad sim myslium ze ma i dobry vkus na boty ona je ma tak krasne nebo aj kabelky,nebo se me hrozne libi jedno tricko na raminka kde jde ji trochu videt podprda ale jinak je to krasne triko *14* *14* *14* -
as
ASHLEY IS BEST AND BEST AND BEST!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Vanessa
já se teda kouknu k vanesse -
jo
jo ja sem tu!!!! -
jj
jj dobre dik a potom se budem bavit jj oa ashley *4* -
tapety a videoklipy
dneska sem zase přidala dvě tapety a 6 videoklipů doufám že se oběví