-
Klaruško??
Klaruš mám si tě přidat už teďkonc jako AFFíka nebo to chce nejdřív v klidu rozjet ten blog a až poté řešit AFFS?? *7* -
-
Re: Klaruško??
Zapiš se..klidně.. *14* -
-
Re: Re: Klaruško??
Jdu na to ... *14* -
-
Re: Re: Re: Klaruško??
ok *14*
-
-
-
-
...
nové fotky když Ash šla se Scottem na kafé..moc jím to slušelo...... *14* *4* -
-
Re: ...
Přesně moc moc *14*
-
-
..ahoj
Ahojky mohu si tu s vámi psát? *14* -
-
Re: ..ahoj
jj *14*
Máš ráda Ashley?? *7* -
-
Re: Re: ..ahoj
Mám mocká *14* třeba dneska jsem poslouchala v mobilu furt *3* -
-
Re: Re: Re: ..ahoj
OK. *14*
A copak to máš ve statusu?? *7* *9*
Kdo je tvá sestra??? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: ..ahoj
Lucie ona si dělala srandu z vás všech že je Vanessa ale ona měla heslo napsané v deníku a login tak jsem jí ho sebrala a změnila heslo tkže se sem nemůže dostat takže se nebojte že si z vás bude zase dělat srandu *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..ahoj
Ano to jo..já taky ne co by dělali na české stránce že? *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..ahoj
Acha...
No mi tu stejnak nikdy nikomu nevěříme že je pravá Vanessa, Ashley atd. všeci si na ně jenom hrajou ... *8*
-
-
-
-
Re: Re: ..ahoj
čauky..klidně *14*
-
-
-
Ste TU??
*7* -
-
Re: Ste TU??
Ehm promiň mamka viděla Ewu Farnou v Ulici a říkala že vypadám trochu jako ona říkám že ne a pak jsem řekla chceš ukázat že Mileyna poní opakuje a mamka:Bože to je hrozný *9* *1* -
-
Re: Re: Ste TU??
Nenee... Ewa opakuje po Mileyně ... *8* i po Avrilce ... *8* *8*
Já Ewu nenávidím ... *8* Opakuje se momentálně trochu po Avril ale nejvíc po Miley a Britney a trochu i po LG od každý něco a tím mě pěkně štvee... *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Ste TU??
Aha tak to já mám už radši Ewu *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ste TU??
víte co já nikoho *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ste TU??
*15* *15*
-
-
-
-
-
Re: Ste TU??
jj *4* -
-
Re: Re: Ste TU??
*14*
-
-
-
..
Kajuško, promiň, že jsem tu nebyla, ale nějakej kretén napsal na net, že Avril zemřela po nehodě při snowboardingu ... kdyby hned nenapsaly, že je to nejspíš vtip, že Avrilka je na Hawai, tak bych asi skočila z okna ... je to jako by ti zemřela Nessynka ... nebo nám zemřela Ashleynka, myslela jsem že už nebudu žít ... jen ten chvilkový pocit je jako když ti někdo vyrval srdce ... myslela sem že no nevím ... já nevím ... asi bych nechtěla žít ... *9* *9* *9*
Jak může někdo takle něco vůbec napsat, ... *8* *16* *8* -
-
Re: ..
Víš mno já ani nevím už čemu věřit mno nevím skusím to nějak zjistit jestli to je pravda! *9* Je mně to líto někteří lidi jsou vážně blbí *8* -
-
Re: Re: ..
Ne není, Avrilka je s Brodym na Hawai a bydlí v samém hotelu jako Ash ... *14* *3*
Tedy doufám ... *14* -
-
Re: Re: Re: ..
Aha *4*
-
-
-
-
Promiňte...
Párty už měla asi začít nebo nevím, ale promiňte že tu nebudu ... na párty ... :( Musím jít ... :( Páá ... a ještě jednou vše nej Ashleynko :-* -
-
Re: Promiňte...
Ach jo...my jsme museli čekat na sestřenku...vím party tu měla bejt ale tož :(♥
-
-
holkýý__
anulko-dopis je naprosto skvělej...
a jinak ty fotky jsem ještě neviděla ale hned se na ně jdu podívat_ *14*
JInák Ashley je nelepšejšíí__ *14* -
medousssku
jo to máš pravdů..to by mě taky zajímalo jestli ji pozve..ale ještě na minulý narozky jí pozvala pametáš na tu oslavu??...koukala jsme na videjka na youtubkua tak byla :p tak musíme počkat do zítřka až paparazzi budou mít nějaké fotky...:D:D:D a jinak jak se máš?... *14* -
-
Re:blonde
jj minule jí pozvala ale přece minulej rok spolu chodili všude, nakupovat ke kadeřníkovi, do posilovny... a teď?.... nic-žádné paparazzi fotky, žádná videa, prostě nic..... jinak mám se super, co ty?
-
-
To je super
já jsem z toho vážně uplně vedle :-D -
SME
SME DOBRY DAME TO NA 1000 MY SME PSALY OD 600 MA TED SME NA 800 A NECO DAME TO HOLKY SME DOBRY *1* *1* *1* *1* *1*