-
vite co jsem se rozhodla???
rozhodla jsem se ze si tam dam zaca jak ji predevcirem objal dobry ne????aspon si odpocinul od vanessy *15* *1* *15* *1* ale taaaaaak nahle to je divny no neresim!!!stejne je scott lepsi -
-
Re: vite co jsem se rozhodla???
jj určo si potřeboval od vanessy odpočinout máš pravdu už ho asi srala.. *15* *15* *15* *15* ae já před chvílí sledovala svoje fotky ash se scootem a oni vypadají jak otec s dcero ae hlavně že se mají rádi......já přemíšlela a ash je tak malá neob scoot je moc velkej???to je jedno jsou stejně dokonalý pááááár! *14* -
-
Re: Re: vite co jsem se rozhodla???
jo je to ten neeeeeej pár!!!!! a dnes jsem měla fusku s blogem *15* ale o ash nejsou zadne novinky *9* skoda ale tak ... *14* -
-
Re: Re: Re: vite co jsem se rozhodla???
jj máš pravdu!!!
-
-
-
-
...
Holky já mám nápad na zvednutí návštevnosti!
Co kdybysme to udělaly jak já před pár měsícama!
Ikdyž tu nikdo nebude tak bysme si psali sami kadej by udělal aspon jednu stránku!je to sice nuda ale zvedli bychom Ash!! -
i love my shower:-D
nevšímejte si toho titulku - to priostě neřeště, já jsem nevědala co napsat:-D *15* *15* *15* já jenom, že se te´d jdu vykoupat a umýt si hlavu - takže tak za půl hodinky tady budu a budeme si psáát ju.. tak zatím pááá
ASHLEY MILEY JACOB (EDWARD) TWILIGHT SAGA jsou neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
I HATE nessynka-pusiinka... fuuj letím na záchod z ní zvracet
PS: tak papap za pul hodinky tady budu *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: i love my shower:-D
jasne papa ja jse du zatím učit neboh budu tu *15* *4* i love ashleynka EDWARd(jacob) NEW MOON *14* *14* *14* *14*
-
-
ashley
hele já jsem te´d závislá na těchto písničkách: jingle bell rocks, last christmas(od ashley) áááááááááá erase and rewind *15* *15* -
-
Re: ashley
tu první neznám ale ty další dvě jsou fakt užasné písničky no já ted hodně poslouchám last christmas, potom time after time nej písen *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ashley
jj... taky u mě te´d bodujou vánoční písničky... *15* *15*
-
-
-
??
Kajuš, nevadí ti že sem si od tebe skopčila to video že neee... *7* -
-
Re: ??
Jeslti jo řekni já ho smáznu ... -
-
Re: Re: ??
Nee..v pohodě..ty a Klárush můžete beze zdroje klidně všechno.. *14* -
-
Re: Re: Re: ??
dík *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
Děkují Zlatínko *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
nz *14*
-
-
-
-
-
-
Ahojík...
Ahojííík ... už jsem tuu ... *14*
Tohle sem do teďka psala ... *15*
http://ashleynka-and-nessynka.blog.cz/1012/about-me -
-
Re: Ahojík...
Čauky.. *14* superr napsala si to pěkně.. *14*
-
-
Baf !!!!! xD
Baaaaaaffff xDDDDDD
Tak co lekla ses????? XDDD -
-
Re: Baf !!!!! xD
Ááááá jo pomoc.... *15* *15* -
-
Re: Re: Baf !!!!! xD
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
xDDDDDD
http://ash-and-ve.org/Gallery/displ ayimage.php?album=1850&pid=76269#to p_display_media
Jako můj názor: těma dvěma by to děsně slušelo xDD Jako fakt ... děsně by jim to spolu slušelo vypadají jako super happy pár ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xDDDDDD
Přesně..hehe hodí se oba dva vysmátí *15* *15* -
-
Re: Re: xDDDDDD
To mě vždycky štvalo že v HSM daly všechny dohromady Lucase a Kelsie, Gabi a Troye, Corbin a Monica ale Ashley nedaly dohormady se Zekem ... *9* Já vždycky chtěla aby Sharpay s ním chodila ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xDDDDDD
Nj ale záleželo na nich *15*
-
-
-
-
:-)
všechno nejlepší :-) -
Kajuu!
Kájuško, nespinkej!! :D :D :D -
-