-
VPA... xD
Budeme tomu říkat VPA = Velkoprázdninová Akce *15* *15* *15*
Kajuškoo ... a máš flashku?? *7* *7* -
-
Re: VPA... xD
Nemám...akorát brácha má.. *9* -
-
Re: Re: VPA... xD
Acha... *9*
Mě napadlo, že bys vzala na tu naší VPA nějaké filmy do flashky ... protože já ještě neviděla Picture This a pak viděla jsem jenom jednou Bandslam jinak s Nessie nic ... *9* Sem myslela, že ty to určo budeš mít všecko a že bys to sem vzala na flashce ... *7* *9* -
-
Re: Re: Re: VPA... xD
Já bych vzala na dvd Bandslam a skusí Kláruš to nějak udělat nebo skusíme to stáhnou Picture This ale slovensky a pak to dát na Dvd *14* -
-
Re: Re: Re: Re: VPA... xD
Dobře ... a na jedno DVD můžeš dát třeba 4 filmy, myslíš že bys mohla dát i Letku Bouřliváků teda pokud je to hezký film?? *7* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: VPA... xD
Jasný *14*
-
-
-
-
-
-
Nej. nej.nej!!
Však jj blonde novinky musí bejt..:D musíme to dotáhnout!! Ashleynka je nejlepšíí:-* -
anulko
No to je oůžastnýý *14* ,,Ashleyinka je plostě nejlepšíí plostěě to pořád říkááme néé?:D,, *14* *14* *14* *14* -
lidí
včera tu fakt bylo hodně lidí bylo to super!!Ashley by mohla být první.!!! *14* *14* -
ESTE
myslite ze bysme dneska usporadali mensi party treba jen my tři nebo ti kteri jsou online:mohli bysme pridavat tapety obrazky a mozes delat tapety ja bych to delala ale nemozu ja nemam ten program *14* *14* co myslite?? *7* -
o
o cem se budeme bavit navrhnete neco -
no
kdyz to rikas!!!! -
my
my mozem hlasovat za necelou hodinu znovu -
ahoj
ahoj je tu někdo?? -
díky
hned se na něj podívám