-
pes
Já jdu se psem se sestřenkou tk čekej *14* kdyžtak piš a já pak na to odpovím *3* -
-
Re: pes
OK. Tak já počkám ... *14* -
-
Re: Re: pes
jsem zpátky.. *4* -
-
Re: Re: Re: pes
Promiň, řešila jsem blog ... myslela jsem že budeš pryč dýl ... *15* *9*
Ale už jsem tu ... a mám za sebou první layout na objednávku ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pes
newa *15*
-
-
-
-
-
..
Přidali se ti jen dvě fotky k Ness ale neboj to se do večera snad přidá *14* -
-
Re: ..
2?? *14* *14* Superrr ... aspoň něco ... *14* *14* -
-
Re: Re: ..
Sakra ... *15* Přidaly se zrovna ty druhý dvě ... ty další dvě byly totiž Vashleynka ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
Acha to se musí! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
nO TO TEDA MUSÍ !!! *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
...
Kajuško, tohle bylo nejlepší ... jak si psala žes potkala svýho bývalýho s jinou a že si na tu Káču vyjela *15* *15* já chcípala ... jak si jít ti natřela ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
*15* *15* Jo ty vado ja na to i zapomněla mazec *15* -
-
Re: Re: ...
No já u teho umírala ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
*15* *15*
-
-
-
-
:)*
Ahoj...:) Jdu vám sem pozdravit na Ahleynky diskuzi.. *4* Jsem tu dlouho nebyla a koukám, že si tu taky píšete.. *3* *4* -
-
Re: :)*
Čauky...ano píšeme *3* *3* *1* -
-
Re: Re: :)*
To už jsem si taky všimla.. *1* *4* -
-
Re: Re: Re: :)*
Jj.. *1* *1*
-
-
-
-
Ánettka
JINAK TO NEBYXLO NA TY KTERY MAJ ASH RADI TAK SRRY ABY STE SI TO NEMYSLELI :) -
-
Re: Ánettka
nauč se psát *8*
-
-
Ashley and Vanessa
Ahoj.Ash je skvělá herečka a nikdo na ni nemá,ale Vanessa taky není piča jak tady někdo tvrdí.Ash a Vanessa jsou dobré kamarádky a určitě by Ash nerada viděla jak tady někdo mluví o Vanesse.A ještě kdo tu tvrdí že je Ash její sestřenice tak je pěkně na hlavu.Jak by Ashley mohla mít sestřenici v ČR!!!??Tak kruci přemýšlejte!!! *13* *13* *8* -
is dead
IS DEAD IS DEAD IS DEAD IS DEAD IS DEAD IS DEAD IS DEAD ASHLEYNA HNUSNA *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: is dead
to jO TO MÁŠ NA 10 PROCNT PRAVDU ASHLENA JE KURVA PÍČA JEDNA NEVYCHOVANÁ KRÁVA A HUBU MÁ JAK KRÁLÍK KRÁVA JEDNA BLBÁ A NYVÍC PÍSNĚ BLBÍ ,OBLEČENÍ JAKO ČŮZA,A OČI JAKO JARNÍ HOVNO,A A NI SE NEUMÍ SMÁT SMĚJE TAKLE HZUUHUHHUHHUHH JAKO GORILA *1* KRÁVA JEDNA *16* OOOOOOCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH *16* *16* JÁ JÍ TAK NENÁVIDIMMMMMMM *16* * -
-
Re: Re: is dead
všechno co si tu o ní napsala si TY!!!!!!píčo jedna hnusná zasraná si chrt se vsadim vole!!!!chtěla bych vidět teba jak se směješ určitě HŮŘ jak ta gorila!!!!!jo a příště až tu budeš někomu nadávat jenom proto že mu závidíš stejně jako závidíš ♥Ashleynce♥ tak si nezapomeň vypnout Caps Lock,ano?ten je vlevo kdybys to nevěděla!!!no,ale ty no newíš protože máš IQ retardovaný škeble a fakt že jo!!!!!!!!jinak bys tohle nepsala o někom tak úžasnym jako Ashley!!! *16* *16* *16* *8* *8* *8* *13* *13* *13*
-
-
-
nespesna
proč v 6:00 ? co to má co společnýho s tim, že Ashley pak bude první??...MIley Cyrus sotva dohoníme!...a pak ještě Jacksona *9* ,,myslím si, že zatím nám stačí že Ashley je na tom 4. kdyby tolik Jackson nevylít nahoru tak Ash mohla být teď na 3. místě.. *9* -
simca2
Tak ona ma 1844 to nedáme -
-
Re: simca2
mozna to dame ale musime psat!!!
-
-
no
no to já taky já bych se zbláznila radostí