Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marsa12

.......

Ahoj sou naky novinky o Ashley? *3*
  • ashleynka24

jj

ano divam *4* a ty? *7*
  • medousssek

:-)

Hele ale stejnak Scott a Ashley jsou tak super páár. nejsou vohraní a trapní jak ta ZANESSA: to už je fakt trapný jak je znnich každej posranej:-D
    • medousssek

Re: :-)

jako Zac mě až zas tak nevadí ale Vanessa... tak tady ta slečna mi leze na nervy:-D
  • simca2

tatka

vis jak mela madonna koncert tady v praze???no tak ja jsem se zeptala tatky jestli by nam na to dal penize a on rekl ne!!!!!!(samozdrejme sem myslela na koncert ash)ale on to pochopil tak ze na madonnu a ja sem mu rekla ze neeeeeeee ze na ash a on rekl ze na ash jo ze ma talent!!!!!!Ne jak ostatni hvezdy on totiz nesnasi madonnu a vanessu a kristen dival se na stmivani a vubec se mu to nelibilo a rikal ze vanessa je taky pomatena ja jsem mu totiz rekla ze nafotila nahy fotky a taky rekl ze vubeeeeeeeeec se mu nelibi ze je na fotkach nesimpaticka *1* *15*
    • medousssek

Re: tatka

jj...to já bych se ta´tku ani neptala - já bych řekla - tati, jedu na ashley jupíííííí:-D .... to by bylo v klidu, on ví, jak ji a Miley mám ráda, takže by mu to vubec nevadilo
      • simca2

Re: Re: tatka

tatka je straaaaaaaasne hodnej bracha posloucha slipknoty a tatka jel s nim na koncert a od te doby je taky ma rad trosku a ja taky trosku *1* *15*
        • medousssek

Re: Re: Re: tatka

můj tatinek je taky super, s ním je strašná sranda.. vždycky mě kamošky řikaji že by taky takovyho tatinka chtěly.. a ion je hodně aji mamka hlavně proto, že mi všechno koupí a všechno mě dovolíí
  • simca2

holky

holky přidejte se: Ashley je ta najkráááásnějsi nejhodnějšííí, nejlepšííí zpewvacka herečka a modelka a jeste má ty nejsuprovější písničky, oblečení, Scott je taky super!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14*
    • ashleynka24

Re: holky

jooo to je pravda ashley je nejskvelejší spevačka, herečka, modelka má nejsuprovejší pesničky na svete a ze scoottem sú nej pááár na svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jessinka666

Jo přesně

Já už od léta jsem nevynchala ani jedno bravo a to ho vždicky čtu a nic tam nebylo ale ta holka si to malje na toaletní papíR!
    A Ashley jí fatk nemá co závidět ona je:KRÁSNÝ,chytrá,hodná prostě nej
    a Vanessa je :hloupá,škaredá cigánka a je prstě fuj !

Hej a ještě že bydlí Ashley v záchodě to enchápu to nemůžou vymyslet něco lepšího ? Tak se hadají děcka ve školce a né těť jako "Jo já zapomněla Vanessa má samí malí fans ti velcí Vanesssu NESNÁŠÍÍÍ!! *16* *1* *3*
    • medousssek

Re: Jo přesně

jj máááš uplnou pravdu, tak já už valím..ahoj
  • medousssek

ashley miley twilight

Ashley a miley a stmívání jsou neeeej! uplně je žeruuuuuuu
    • simca2

Re: ashley miley twilight

jooooooooooo!!!!!!!! *14* *14* *14*
      • medousssek

Re: Re: ashley miley twilight

ale to je fáákt hrubej film
        • medousssek

Re: Re: Re: ashley miley twilight

je to nej film na celýým světě..
  • simca2

no udělala

no udělala jsem třídění SB musela jsem vymazat jednu holku ale ona měla tak krásný blog a moc ji lidí nenavštěvovalo asi tak 8 *9* je mi ji líto ale co užno
    • medousssek

Re: no udělala

njn.... tak to je blbýý *3* *3*
  • simca2

ash is best

ash is best *14* *14* ash is best *14* *14* ash is best *14* *14* ash is best *14* *14* ash is best *14* *14*
  • lucy1lucy

halooo

jo já tu sem *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit