-
Hlasujte pro Ashley
Ahoj pls hlasněte pro Ashley dnes končí soutěž pls hlasněte pro ní:http://papirek256.blog.cz/0908/ nejkradnejsi-zpevacka-1-kolo
před em dík ;-) -
dobre
dobre horsi!!! -
jÁ MÁM ALE NEDÁM !!
jÁ JICH MOÁM MOC ALE NEDÁM JE JÁ JE TOTIŽ ZBÍRÁM "" -
-
Re: jÁ MÁM ALE NEDÁM !!
aj ja. teraz mi mama kupala z ashley *3*
-
-
úžasný
jj Ashley má moc lkrásnej styl oblečení takový úžasný oblečení nikde neseženeš -
-
Re: úžasný
jo jo jo jooooooooo *14* *14* *14* -
-
Re: Re: úžasný
asi tam byla zima když ash mela čepici a svetr a jeste k tmu MAUI byla zakryta ta jse ma jak v perince *14* -
-
Re: Re: Re: úžasný
jo vybrala ji krásné jméno a ten druhý pejsek jse jmenuje jak?? ani newm
-
-
-
-
ahooj
čawkýýýý -
-
Re: ahooj
AHOJ *4* JSEM RÁDA ŽE JSI TU POTŘEBUJU UKLIDNIT NEBO VYBUCHNU VZTEKY TO UŽ PŘEHNALI!!!! *8* -
-
Re: Re: ahooj
no jo sou trapný už neví jak nás chtějí naštvat -
-
Re: Re: Re: ahooj
ale oni nás nemužou nasrat.. my jsme větší osobnosti než oni
-
-
-
-
Ehmmm...
A to mi ted jako zmnění fotku nebo co???no nějak sem tě asi nepochopila no... *7* wím to sem ale magor z toho... *1* *1* -
-
Re: Ehmmm...
néééééééé *16* *16* *16* ježiš holky čo teraz?????????? -
-
Re: Re: Ehmmm...
to neva ze to tady napsala!!!!!ale doufam ze van fan nebudou opakovat jako vzdycky my si neco vymyslime a oni to zopakuji *15* -
-
Re: Re: Re: Ehmmm...
JJ TRAPKY-VTRAPKY *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ehmmm...
*15*
-
-
-
-
-
apappapa
no tak nic já už valím papappaappa -
ahojte
ahojte holky vidím že tu zas lezla jedna z poslů lochnessy no co se jinýho da cekat !! *15* jo a nicky moc dobrej nápad!! *4* -
-
Re: ahojte
AHOJ MARKY!!sem tu nachvilku ale tak když tu nikdo není a každej chcceme zvednout ashley tak to mužeme udělat takhle!! *15* *15* *15* *15* *1*
-
-
POTM
hele holky mám na blogu POTm za měsíc prosinec tak hláásněte prosím
www.star-ashtisdale.blog.c z -
-
Re: POTM
určitě hlásnu! -
-
Re: Re: POTM
supeeeeeeeer
-
-
-
ahooj
ahojky moje holky:-) jakpak se máte? já uplně skvěle - strašně se směju těm ................. no těm.. vy přece víte komu *15* *15* *15* *15* naše ashleynka je nejkrásnější nejtalentovanější a prosět celáááááááááááááááááááááááá je nejkyyyy *14* *14* *14* *14* *14*