-
jo co treba
jo!!!!!!!!!!!!
co treba missblbka??? -
MOMENTÍK
Marketko, prosim vydrž momentík, my budeme grilovat a já musim jit oloupat brambory, tak tady budu zachvilku ju, tak zatim páááá -
Už zítra!
Už zítra premiéra novýho klipu CRANK IT UP!!! *1* -
myslis
myslis kdyby ash se prihlasila tak ze by vyhrala????? *14* -
<3hojky
Ahopj holky ztak co jak se tady vede??je tu něco špatně bo mám ěco smazat na dizkuzi jestli ano tak mi pls napište c a kde to je jo papa!!!jinak ashle jeeeeee neeej s (van a mil) -
myslím.......
myslím že ten photoshoot se ji velmi povedl je to ten neeej photoshoot potom hned potom bude na te zlaté pohovce a potom na disko kouli!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: myslím.......
jj ash má nejlepší shooty!! -
-
Re: Re: myslím.......
jo mááááá *14* *14*
-
-
-
ale
ale vzdycky když projizdím net tak najdu vzdycky blogy o ashley!! *14* *14* a o miley *14* *14* ale třeba kelly nebo o vanesse to vůbec.... -
-
Re: ale
jj přesně tak vanessa hudgens už je TABU *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ale
jasné ale fak já nelžu proste ti muzu napsat milion blogů o ash prostě u ash je už minimalní % že nas bude navstevovat přes 200 lidí protože mymáme tolik konkurence takže to nevidím..... ale u vanessy se nedivím že na jeden blog chodí sto lidí protože to je jen jeden z mála blogu *15* *15* ashley je prostě nejky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ale
jj..máš pravdu - neřeknu ti ani jeden blog o Vanesse - protože skoro žádnej není.. o ashley ti vyjmenuju nejmíň 10 blogu a o Miley taky.. ale vanessa - HUPS :-D *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ale
ta je nekde v minusu *15*
ashley má skorem každý rás! a její styl hudby to je prostě nádhera má svoji užasnou kapelu!!! nejlepsi je ten kytarista *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ale
jj...ashleynka je neeeej
-
-
-
-
-
-
Oh My Got
Fuck off píči zkurvený..Umíte psát? ne!umíte zpívat? Ano! ale to není zpěv ale vaše zkurvený krákorání..vy ste teda ale pěkný prostitutky...ste takový píči že to ani nejde vidět.. *13* a nic nepište jako Né ty si ale píča a nebo tak..Ale zamyslete se nad tim že čim víc na vás nadávámti víc Ashley postoupí..ale postoupí spíš leda do záchoda protože tam patří a vy taky..jestli chcete tak za váma spláchnu abyste si nedělali práci ste fakt hrozný Kurvy že to ani nejde napsat..já jenom abyste můj příspěvek přečetli když fandíte takový BESTII..neřikám jak to tu vždycky píšete že vás chci od ní odraditjen řikám jaká je to Krákoravá KUNDA TAKOVá Píčička no slabý slovo Je topořádná Píča její hadry sou jak od Mrdek *5* Doufám že to po mě přečtete pokud to teda umíte vy SVině Ste nechutný Kundy a fandíte takový Zkurvený krávě Blonďatý..znáte to Blondýny jsou vždycky pitomý nány který neuměj do pěti počítat na tož zpívat *4* *5* Fuck off!!!!Kundo Ahleinko Tisdaleko jsi trapná namyšlená kundička co sy o sobě myslí fakt mega trapná piča..Myslim že by to stačilo už je to dost dlouhý ´tak papa prodejný šlapky a papa kápo šlapek píčo Ashley Tisdale pochcaná hlavo PAPAPAPAPA *14* -
Ash+Scott=Forever
vyděla si tu fotku jak Ash seděla na Scottovi?? -
-
Re: Ash+Scott=Forever
ne *9* -
-
Re: Re: Ash+Scott=Forever
aha posílám ti ji na icq -
-
Re: Re: Re: Ash+Scott=Forever
JŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ TO JE KRÁÁÁÁSA!!! *14* *14*
-
-
Re: Re: Ash+Scott=Forever
posles mi odkaz? *4*
-
-
-
ti co tu už jsou ;)
Jak se vede???:-) -
-
Re: ti co tu už jsou ;)
ujde to a co ty? -
-
Re: Re: ti co tu už jsou ;)
u me to ujde vice, takze dobre :-) Kdo je nejlepší???? (Nápověda: jsme na jejím profilu:D) Me dnes holky hrabe takze koho to bude nusit tak mi to reknete:D -
-
Re: Re: Re: ti co tu už jsou ;)
tak jasně že Ash :D :) -
-
Re: Re: Re: Re: ti co tu už jsou ;)
SPRÁÁÁVNĚĚĚĚ :-) JAK SES MĚLA DNESKA CELÝ DEN??? COPAK JSI DĚLALA??? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ti co tu už jsou ;)
no dneska docela hruza teda ve škole...děcka jely na lyžák a tak sme byli skoro každou hodinu spojení a tak to bude skro celý týden no...a co ty? :)
-
-
-
Re: Re: Re: ti co tu už jsou ;)
* koho to bude nudit
-
-
-