-
jo
jo ten je tak yparadni
ja nesnasim kocky me se nelibi a bojim se jich a ty???
uffffff ze ash nema kocku -
-
Re: ty ses???
a muzu se te prosim zeptat ty ses masrketa nebo simona????
-
-
no
noto asi ne protoze tam ashley hrat asi nebude ale asi je to kvuli tomu ze bude natacet tu ruzenku a kvuli crank it up -
KDO
KDO MÁ RÁD ASHLEY TAK SE ZAPISTE DO FANLUSTINGU ASHLEY!!!!!!!!AT MÁ CO NEJVÍC FANOUŠKŮ!!!TADY : ashley4-is-best.blog.cz
DĚKUJU ŽE SE ZAPÍŠETE!! *14* *14* -
Jo to jo
Jo no ! Zanesska to je pár hooliwodku bla bla bla.fAKT TRAPNÝ ! -
-
Re: Jo to jo
njn.. prostě dřiv jak bylo HSM tak možná to byl slavnej pár, ale te´d? vždyť už spolu skoro vubec nejsou....jak Vanessa a Ashley - taklový kámošky byly a teď? Vanessa je v prdeli a nemá na svou kámošku čas
-
-
Mmmm..
Ahaa tak díky tak už nič *1* -
-
Re: Mmmm..
jojo
-
-
Nepřídem
slyšíte dívky, jen vám chci říct že celý víkend nepřijdu na osobnosti páč idem k dědovi a babičce na víkend, a tam net nemám. hned jak dojdu domů tak sem běžím :) mějte se zatím zlatíčka moje a pak se uvidíme .. pp -
-
Re: Nepřídem
tak to je škodááá -
-
Re: Re: Nepřídem
skoda ale nedá se nic dělat *4*
-
-
-
mimochodem
je to tu dvakrát aby ste vy kundy věděli že si to máte pamatovat!!!!!!PAPa *14* -
-
Re: mimochodem
na ty tvoje histerický záchvaty opravdu NIKDO není zvědavej *15* *15* *15* -
-
Re: Re: mimochodem
Na tebe nejsem zvědavá zase já a taky ti to necpu do makovice jako ty mě.. *15* *15* *15* *15* *1* -
-
Re: Re: Re: mimochodem
Vypadni ti pičo blbá choď to kurva do pičr ti debilná kozo *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: mimochodem
Vypadnu až se mi bude chtít Kundo *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mimochodem
Sorry ale kecni si to ty budeš vypadat jako mimino *15* *1* -
O chapu. Tebe ja niakych 5? *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* Jasne klidne to poviem správcovi že nás tu stále otravujete už zaleste do smtiska zahrabte sa tam a nechajte nás. fuj kurvy *9* *16* *16* *8* *8* *10* *10* *10* -
fáááákt - nekecej *15* *15*
-
-
-
-
-
-
:-D
hele už sis poslechla tu piseň od lochnessky? to winter.............(něco) nebo já newim jak jse to jmehnuje? já ne - mě to ani nenapadlo si to poslechnout protože si tím nechci zkazit vánoční atmosféru, která se pomalu blíží -
-
Re: :-D
ne.... já se o lochnessu ani nezjímám *15* *15* ona hrozně nudné písničky jako nekteré maj dobrej rytmus ale to je pořád na jedno brdo *15* -
-
Re: Re: :-D
jj... přesně prostě nuddddáááá -
-
Re: Re: Re: :-D
přesně *15*
-
-
-
-
maky
maky, ale vždyť ona je lochnessa!!!! ty to nechápeš! když si sněma píáše, už mezi ně patří -
-
Re: maky
no praveze ona tam skoro neni spis u nas!!!ale neres *4* -
-
Re: Re: maky
prostě jí nevěříím'!!! -
-
Re: Re: Re: maky
kazdy mame jiny nazor *4* -
-
Re: Re: Re: Re: maky
ale tohle neni o názoru.. ty to pořáád nechápeš ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jednou si psala s vanessicama tak k nim patří a to tě řeknu, že tam byla víckrát než u nás -
-
Re: Re: Re: Re: Re: maky
NO DOBRE!!!SOUHLASIM ALE MUZE SI TU PST NE???
-
-
-
ok *4*
-
-
Re: Re: maky
NIE nehovorte mi to. však oto nestojite *3* nechajte si to pre seba *3* -
-
VANESSOVK: diky!!! *3*