-
holky je tu nekdo??
je tu nekdo??? -
achjo
škoda že Ashley nepřijede do Česka nebo někdo jinej třeba Jonas Brothers,Miley Cyrus -
-
Re: achjo
jo škoda ale bavily jsme se s Adou no treba ten dopis dostala ale treba ho jeste necetla fakt netuším *9*
-
-
ahoj
ahoj myrky jsi tu??? -
-
Re: ahoj
jo jsem *4*
-
-
kukni
hele kukni an toto video, jak zpiová vanessa tak sou všichni potichu, ale jak začne zpivat ashley tak všichni začnou řvááát:-D
http://www.youtube.c om/watch?v=UB-ItgxcHTY&feature=rela ted
PS: vymaž sity mezery -
-
Re: kukni
jojo -
-
Re: Re: kukni
upa bozi jak tam zacaly rvat upa ja ji milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: kukni
jj... tohleto taky dokazuje ýe je ashley lepšííííííííí -
-
Re: Re: Re: Re: kukni
ale my si vlatně nic dokazovat nemusííme............... my víme svý, že jo *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kukni
joooooo presne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
Re: Re: kukni
ale je to táák.. když zpivaji vanessa stim klukem tak jsou všichni ticho a jakmile začne zpivat lucas s ashley tak všichni začnou křičet -
-
Re: Re: Re: kukni
wwwwwwwwwoooooooooooooooooowwwwwwww ww *15* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15*
-
-
-
-
to už je prostě jenom k smíchu
hej marketko, to si snad děláš srandu ne? že ty vtrapky už fakt potřebujou odbornou pomoc.. co se furt od nás snažijou opičit, vždyť to už není normaaaaalníí.. u nich se nikdy nic bnepořádalo, tak proč by te´d měla!!!hej tak toto už fakt ne jako!"!! -
-
Re: to už je prostě jenom k smíchu
NEEE TO SI SRANDU NEDĚLÁM!!!! *8* NEVIM JESTLI JI MAM VERIT ALE REKLA MI TO ! -
-
Re: Re: to už je prostě jenom k smíchu
hele promiň, ale já bych ji moc nevěřila protože ona zase chodí k vanesse na diskuzi takže...... -
-
Re: Re: Re: to už je prostě jenom k smíchu
jo ale porad má ash rada a porad sme kamosky to by neudělala *4* ja to vím !!! ale ona jim to neřekla fakt rikala mi to
-
-
-
-
Dneska
Dneska má Miley narozky už sem jí napsala na dizkuzi tak doufám že bude náká párty a že na ní půjde i Ashley !! -
-
Re: Dneska
to určitě *14*
-
-
hohlky
holky ta reklama je pryč!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *15* *15* juchůůůů -
-
Re: hohlky
jupíí konečně
-
-
už
už mám 59 fan Ash na blogu juchůůůůů *14* *14* -
-
Re: už
juchůů, ale tady na osobnostech je ashleynčin fanclub 3 největší v celé republice -
-
Re: Re: už
super!ash má vždycky největší fankluby všude!(nepočítám miley)...
jo a ashleynky já už musím tak papa užijte si to tady!
ashley je neeej na celým světe!!! *14* *14* ahooj -
-
Re: Re: Re: už
apappapapapappa MTMR
ashley je neeej *14* *14*
-
-
Re: Re: už
fakt??? jakto vis?? *4* tak to je dooooooost dobry vzdyt tu má kolik 5000 fanousků?? *14* -
-
Re: Re: Re: už
myslím že už 6000 .. no když jukneš tady na osubky tak to máš u toho fanclubu napsanéé a potom ještě žebřííček top fanclubů
-
-
-
-
Ahoj
Ahojky opet jsem tu, resi se tu sraz, bude nekdy??? -
-
Re: Ahoj
Čauky Makýsku *14* ,...mno domlouvaly sme se že by bylo super udělat u vždycky poslední den v měsíci sraz (párty) a pokecat *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Ahoj
to je dobry napad a v kolik by to zacinalo??? Jako vždycky v 15:00hod???
-
-
-
Lidičky moje kdepak ste snad s te nechcípli? Kurňa už mi zas hrabe xDD
Hey lidičky, kde ste Ashleynka teďka má jenom nějaký ty videjka z Hellcats, jinak nic new zatím nwm *9* *9* *9* *14* *14* *14* Ale je tam sladkááá ... a už je prej i Hellcats plakát, tak snad ho dají do Bravíčka !!! *14* *14* *14*