Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Scan z německého časopisu !!!

Takže tady je scan z německého časopisu, je to úplně zkažená stránka *1* *1* *1* Poznáte sami, ale Ashleynka tomu dala korunku a celkově ji vylepšila, je tam kwásná, je to paparazzi foteška, jak si to míří z fitka *14* *14* *14*
    http://ladytisdale.4fans.net/gallery/displayimage.php?album=1385&pos=1
    • klaruska44

Re: Scan z německého časopisu !!!

hezů...ještě se objevily new fotky Ashleynce to moc sluší *4* *14* *14*
  • puspuspusinka

<3

Kajuško ty i Klaruška zůstanete mými AFFSkami žee... *14* *3* *14*
    • kajuska4

Re: <3

Jasnééé *14*
  • tizzinka

áááá

Ahojík omg to nešlo bez vás odejít to prostě nejde zvykla jsem si na vás můžu tu zůstat prosím *14* *14* *14* *14*
    • klaruska44

Re: áááá

Čauky neodešla si už před Vánocemi??Mně se zdá že jo a najednou ti chybíme ale tak zůstaň *1* *1*
      • kajuska4

Re: Re: áááá

Ahoj... *4*
        No víš Kláruš už to tak bylo mno a zas dnes tu psala že kvůli škole že nemá čas mno ale tak tu můžeš zůstat jak řekla Klára *14*
        • tizzinka

Re: Re: Re: áááá

děkuji ale já jsem měla intr chápeteto??Vy ho asi nemáte že ne?Ale teď už jsem doma tak je to v pohodě už nebudu ho mít rozmyslela jsem si to *3*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: áááá

nn nemám a neměla jsem nikdy a nikdy mít nebudu protože prostě nechci blbost to je holky mně to nabýzeli ale co tam lepší je to bejt doma s rodinou a s vámi *14*
            • tizzinka

Re: Re: Re: Re: Re: áááá

jjj *14* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: áááá

Pravda *14* *14*
  • puspuspusinka

OMG!!!

Bože můj chudinka Ashleynka ... sem si pročítala její twitter za poslední týden a koukám, že chudinka je z hellcats už unavená ... *9* *9* Asi se jí stýská po LA ... *9* *9* *9* A hoodně ... *9* *9* *9* Jak píše že miluje chvilky se Scottem ... a miluje LA ... *9* Achjoo ...
    • kajuska4

Re: OMG!!!

Přesně víš mně už to taky vadí *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: OMG!!!

Noo já se úplně nejvíc bojím jediných dvou věcí ...
        1) aby neměla nějakou nehodu letadlem ... dneska je to pořád ... *9* *9* a ona kvůli Scottovi lítá hodně často domu ...
        2) Aby to Scott vydržel ... aby to nedopadlo jako Zanessa ... protože Scott je ten nej kluk kterýho Ashleynka měla a já si moc přeju aby se vzaly a vydrželo jim to spolu ... *14* *14*

Z toho mám veliké obavy jáá ... *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: OMG!!!

Přesně máme stejné názory *9* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: OMG!!!

Achjoo ... těžce sem nesla broken Zanessa a kdyby to bylo i se Sashley ... tak to už mě trefí ... *9*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: OMG!!!

Tak tak *9* *9*
  • puspuspusinka

Yeahh ...

Byla na premiéře Shrek po třetí ...
    http://ash-and-ve.org/Gallery/dis playimage.php?album=668&pid=17005#t op_display_media

*14* *14* *14* *14*
    • klaruska44

Re: Yeahh ...

Měla užasné vlasy *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: Yeahh ...

*14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Yeahh ...

Přesně *14*
  • terysek...

Ashley Tisdale je supééééééér

blonde: njn ale Ashly by opravdu mohla přijet do Česka a co by ne já si myslim že by se tam spoustu lidí nedostalo - by to bylo hned vyprodaný..... *14*
    musíme ji dostat na to 4. místo prostě musíme nějaká Vaněčková tam nemá co bejt *4*
  • terysek...

jo

já sem četla že hsm 4 bude bez všech co hráli dřív v hsm 1,2 a 3 no nwm nechme se překvapit *14* *3* *4*
  • blonde

holky

Tak to tady pořádně rozjeďte holky.... :)
    co nejdřív zase přijdu... :) a kde je anulka123 *7*
  • blonde

rebarboro114

jo to máš pravdu, udělali jsme vlastně Ashley hezkej dárek.. *14* ,,to mě vůbec nenapadlo..si dobráá... *14*
  • simca2

ano

ano jsme sestry spise dvojcata *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit