-
Uf
Tve jjjáá nemůžu normálně myslet jak sem se lekla... nádech a výdech nádech a výdech ... to chce Evans terapii .. *15* *15* *15* *15* prrr prrr prrr ma ma ma... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Uf
*15* *15* -
-
Re: Re: Uf
Hele ono to pomáhá ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Uf
lol *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Uf
*15*
-
-
-
-
-
Kobra 11
Taky se tak těšíš na nové díly??? *14* -
-
Re: Kobra 11
Ano se zas budu dívat *4* *4* *4*
-
-
xD
Zlatíčko, já se fakt totálně bavila ... mě přišli asi 3 vzkazy ... a to tyhle: "Hele z Karolíny4 se stala Barbína hmm ..." Nebo ... "Kajuska4 je barbie? to se dao čekat" ....
Bože já nemohla ... ty lidi sou některý tak blbý ... za prvý co je jim do toho že chceš mít ve jménu slovo barbie a za druhý ... ty nikdy nebudeš žádná vypatlaná barbína co myslí jenom na prachy ... ty máš srdce a myslíš na své kámoše ... takže ať si dají odpal ... *15* *3* -
-
Re: xD
Jaj twe diť já to mám jen tak do prdele *15* *15* no já nemohu diť mně tak říkají všici jaj *15* -
-
Re: Re: xD
Pro mě seš furt můj bobíček ... *14* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
jůů *14* *15*
-
-
-
-
:(
Omlouvám se fanouškům Ashley že jsem tu nebyla,ale byla jsem na dovolené a prostě furt jezdím pryč.Mrzí mně to ale oslavila jsem s kámoškou Ash narozeniny :)na chatě jsme to zapíjely :) ♥ -
-
Re: :(
to je pohodě,hlavně že si teď tu a cožé ty si chlastala?Na tebe to říct nemohu :P ♥ -
-
Re: Re: :(
pročpak?..Já už mohu bude mně 19 :D prďolo -
-
Re: Re: Re: :(
ou..já budu mít v prosincu..nahaha.. -
-
Re: Re: Re: Re: :(
:D lol oslavíme :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :(
jasné mazlíku xD
-
-
-
-
-
-
Candids
Chtělo by to nové candids Ashley. :D :D Jinak Kajuš boží fotka! :) -
-
Re: Candids
To ano chtělo :) -
-
Re: Re: Candids
Díváte se někdo na seriál Buffy přemožitelka upírů?? :)) -
-
*oprava: Blafy přemožitelka tupírů
-
A víte vůbec kdo je Ashley?
-
Re: Re: Re: Candids
dík a občas se dívám :) -
-
Re: Re: Re: Re: Candids
Kájo děkuji:) skoro všechny tu máme fotky s té akce :D a dívám :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Candids
když je čas nebo to stihnu tak se dívám ale teď jsem to dlouho neviděla..
-
-
-
-
Re: Re: Candids
Děkuji i vy tu máte všechny nádherné :)
-
-
-
ASHLEYNKA JE NÉÉÉÉÉÉJ!!!!
Ashley je nééééj zpěvačka i herečka!!!!nechápu jak jí tu někdo může nadávat *9* *10* *13* *16* *8* je lepší než jakákoliv jiná celebrita! *14* *14* chtěla bych být úplně jako ona!!! -
Přesně!!
Přesně!!Janečková poletí:D -
Coo??
To je blbost,,vždyť říkali že Ashley ani Vanessa a tajty co hráli hl. role tam už hrát nebudou!..*13*.kde ste to zase vzali že tam budou hrát akorát bez Zaca?...Pořád se to mění to je hrůůza *9* ,,ale kdyby tam hrála Ashley tak bych byla šťastnáá__:p:p:D -
Tak TO TU ROZJEDEM
Tak to tu rozjedem ale není tady moc lidí!!Ale musíme přece Ashleyny narozky parádně oslavit. -
ahoj
ahoj všichni,,tak sem zjistila že Ashley oslavila včera svoje narozky na Hawaii se svým přítelem Scottem Speerem....paparazzi je načapali na letišti LAX airport....Ashley to opět slušelo...Dávám sem jednu fotku kde je Ashley a v pozadí napsáno "happy birhtday Ashley" snad se co nejdřív zautorizuje..více najdete na: http://ashleytisdale.org/english/