-
ťo teraz
čo teraz?????? -
ale
ale vcera jsme si moc nepopovídali o tom paparazii jak měla tu červenou čepičku ta je nejlepší a nebo ten černý svetr *14* *14* -
-
Re: ale
jj... prostě jí to moooc slušeloo
-
-
ty vogo
ty vogo tady snat nikdo asi neví že KAŽDÝ MÁ JINÝ VKUS HUDBY!!!!!!! *8*
ashley je PRO NÁS NEJLEPŠÍ, MÁ KRÁSNÉ PÍSNIČKY PRO NÁS, MÁ KRÁÁÁSNÝ HLAS PRO NÁS A JESTLI VY JI NAMÁTE RADI A MYSLÍTE SI NECO JINÉHO TAK SEM TO NEPISTE PROTOŽE JE TO ZBYTEČNÝ!!!!! MY NIKDY NEZMĚNÍME NÁZOR ŽE JE ASH NEEEEEEEEJ *14* *14* *14* -
-
Re: ty vogo
jj máš pravdu.. oni jsou upllně zaostalééé.... fakt je mi jich líto.. myslí si jak jsou strašně zajímavé a přitom si znich tak maximálně každej člověk dělá srandu - teda POZOR k těm normálním lidem nepatřijou vtrapky *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ty vogo
Hej tie male detičky, keby ich mamky toto videly ako nám nadávajú vkuse tak skusťe hádať čo im urobíí *1* -
-
Re: Re: Re: ty vogo
dostaly by z jedné a zdruhé a pak by měly zaracha *15* *15* *15* *15* to bych jim udělala kdybych byal jejich mama.. a ještě kych jim k tomu dala zákaz koukání na nessynku *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ty vogo
*15* *15* *15*
-
-
-
-
-
zac a codyzac a cody jsou neeeeeeeeeejza
zac a cody jsou neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!! mě se líbí to je sranda *14* *14* nej jsou ty new díly ja jsem je viděla v anglistine *14* doporučuju tento: no jestli chces poslu:-D -
-
Re: zac a codyzac a cody jsou neeeeeeeeeejza
joooooooooooo *14* -
-
Re: Re: zac a codyzac a cody jsou neeeeeeeeeejza
ok-D *4* -
-
Re: Re: Re: zac a codyzac a cody jsou neeeeeeeeeejza
zac a cody I LOCE IT *14* *14* *14* *14* I LOVE IT *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: zac a codyzac a cody jsou neeeeeeeeeejza
yes, me too *14* *14* *14* its a best soap opera *15* *15*
-
-
-
-
-
silvestr
no dneska silvestr a já sem furt na netu a píšu tady čtvrtku stránky sem popsala sama dobrý -
-
Re: silvestr
týjo už je 21:30 ještě 2hodiny teda myslím už to mám úplně poletený a je konec roku jupí *15* *15* Ashley is beautiful -
-
Re: Re: silvestr
tyjo chtěla bych aby se objevila osobní fotka Ashley se Scottem jak si dávají půlnoční polibek moc jim to přeju hlavně Ashley zasloužísi báječnýho kluka až je naní hlavně hodný to určo Scott je ach jo já chci taky kluka *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: silvestr
jn skoada to by bylo.....
-
-
Re: Re: silvestr
jj n si super *14*
I love ashley *14* *14*
-
-
-
ASHLEYNKA
ashley je na titulní straně časopisu Top dívka. V něm je s ní rozhovor na jednu stránku, fanoušci Ash: Je to super :) -
-
Re: ASHLEYNKA
Koupím *4* *14* -
-
Re: Re: ASHLEYNKA
Volala jsem mamce a ona ho má v práci takže za hodku top dívku budu mít *14* a je tam i Vany *14*
-
-
-
Trapná Otázečkaaa... =(
Holki co vlastně používáte na akné... teda jestly vás akné trápí ... mě joo a newim co s tím .. vim že je to trpaný ale potřebuju pomoc už sem z toho zoufalá newim co s tim ... *9* *9* -
-
Re: Trapná Otázečkaaa... =(
Já akné nemám.. *9* a nevím co proti němu.. *9* -
-
Re: Re: Trapná Otázečkaaa... =(
Já mám jen malé pupínky..ale já proti temu používám Larochie-posay to mně dal strýc.. *4* -
-
Re: Re: Re: Trapná Otázečkaaa... =(
Juuu děkují Kajuš ... tak já si to skusim koupit a uvidim ... *14* *4* Děkují moooc ... já mám také jenom malé pupínky a už mě serou ... *8* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Trapná Otázečkaaa... =(
Laroche-posay takhle to je...to i tam nemělo bít ehm.. *4* je to jakékoliv balené i sprav velký.. *3* ale já mám takové malé mastičky *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Trapná Otázečkaaa... =(
spray* *3*
-
-
-
-
-
-
ppaa
Tak už jedeme měj se krásně..paa *14* *14* -
-
Re: ppaa
Už?? *9*
Achjoo ...
Tak pááá ... *14* *14* *14*
A ve 4 odpoledne tu jasný ... *15* Neže se zahrabeš v kiku a nedojdeš ... si tam pro tebe osobně půjdu ... *15* *15* *15* *15*
pááá ... Miluju Tě... *14*
-
-
...
Hey já nejedu ... mě se nechce ... *15* *9* ... nuda ... ale jdu se vykoupat ... *4*
Tak do 7 tu snad jsem ... *15* *14* -
-
Re: ...
Ty seš jak minule já že strýc:Jedeš s námi do Kina?A já:Ne radši budu na Pc *15* -
-
Re: Re: ...
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
hm..
Jsme slyšeli v Tw že ve škole bude poviná Ruština.. *8* ..Já nenávidím Rusy to je neskutečně hrozné toto *8* -
-
Re: hm..
COO??
No tak u nás to nemůže být ... vždyť naše škola je zásadně proti ruštině a rusům ... jako na tu jim seru ... z vysoka... -
-
Re: Re: hm..
Já taky blbci *9* -
-
Re: Re: Re: hm..
*8*
-
-
-