-
ale
ale kdyby nebylo fanousku vanessy tak bych k ní takový vztek neměla to je ask tím že se pořád hádáme ale vanessa je docela v poho jako hodná ale jinak.....má vsechnio na prd ashley má super písničky super kariéru prostě vechno
ale prijde mi že vanessa je na zacovi posedlá dělá vsechno aby ho neztratila!!!! *4* *8* *14* -
-
Re: ale
máš pravdu Vanessa na něj strašně žárlí Zac.Příští rok mají mít svatbu -
-
Re: Re: ale
já být zac tak si vanessu nevezmu..je možný že se mají rádi ae van na něho jj moc žárlí..a být mynželé to by muselo být hrozný.... *10* nedovedu si to předstvit!van s zacem....jako takhle jo dobrý ae už je to moc si myslím...jako nechci být škodolibá...ae přeji si aby zac dal ness kopky..newm proč...ae moooooooooooc si to přeju! -
-
Re: Re: Re: ale
no třeba se maj rádi každy se nekdy muze po¨hadat -
-
Re: Re: Re: Re: ale
to jo no ae přeji si moc aby se rozešli já vim ae třeba se mají rádi...to jo no ae mě je líto zava...že má vaness kdyby měl třeba demi lovatu i když ji upec nesnáším tak tak by mi to bylo milejší než když asi 5 let chodí s ness já ji prostě nesnáším!!!já se omliouvám ae já vanessu nesnáším ztaže ji budu pomlouvat...a přít si aby se rozešli aby už měla blbou kariéru...áííííííííííí í nesnáším juj!!!pardon že ruším dizkuzi!
-
-
-
hmm....ale asik se maj rádi!a nechcete se bavit o ash??? furt jen o vanesse pitomé *10*
-
-
Re: ale
jj asi tak!!!já si myslím že kdyby nemela zacaže už by nebyla tolik slavná....prtže ta 13..to vubec nikdo skoro nezná....ae picture this,sladký život zaca a codyhp...je upa známý a dobrý..... -
-
jo no protože půlka fanoušků vanessy mají radi zaca a když mají radi zaca mají radi vanessu necojak my scotta kvůli ash!! *14* *14*
-
-
-
juchuuu
takže holky, už je to jisté.. teď sem byla na jednom blogu s vanessou Hudgens a tam psali že NANDSLAM v česku v kinech vůbec nebude a že i v americe je to uplnej propadák... takže BRAVO i my jsme mely pravdu!!
PS: ten blog je www.iheart-vanessa.blog.cz -
-
Re: juchuuu
wooooooooooooooow
rovnase- ruzenka je neeeeeeeeeeeeeeej *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: juchuuu
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj... a teď už se z tohio nevykroutijou že to není pravda, protože už to píšou aji fans vanessy normálně na blogááách takže..... ashley je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee j -
-
Re: Re: Re: juchuuu
a ze pry to bude mega film
dovolte abych se zasmala: *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: juchuuu
a dodam dekuji *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: juchuuu
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: juchuuu
sry BANDSLAM ... -
-
Re: Re: juchuuu
neeeeeereeeeees stejne je to blby jmeno to NANSLAND je lesi *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: juchuuu
jj máááš pravduu:-D NANSLAM je neeeej *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
pa
musím ppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
no
no holcicky ja už dooprvdy budu muset zitra jdu do kostela brzy ráno takže papa *4*
Ashley i love you!!!!! *14* *14* -
dOTAZ
mÁM MENŠÍ DOTAZ ?? V KLIPU ITŚ ALL RIGHT,ITŚ OK MÁI ASHLY HNĚDÝ VLASY,ALE NA MTV VORLD STAGE(JE TO ASI TÝDEN) ZPÍVALA TUDLE PÍSNIČKU ZASE BLOND,TO SE ZASE OBARVILA?? *7* *7* *7* -
-
Re: dOTAZ
ano, kvůli filmu který by ted mela natacet ona svoji hnedou barvu vlasů miluje, ale jak rikam je to kvůli filmu Šípková Růženka*4*
-
-
jsem ráda
jsem ráda že tu chodíte fakr moc!!! ja teď na osůbky nemám vůbec cas a mrzí mě to *9*
Holky asi jset viděly ty fotky ale jsou upa supeeeeeeeer a deám dess s vanesou hudgens a nemůžu o ni najít jeden pořádmný blog ktray by měl shoot ktery chci *15* -
Ahojte
Ahojte jak se dnes máte , no já se mám dobře:) S váma jsem si hodně už nepovídala:) Nemám sice blog o Ash, ale MOC SE TĚŠÍM NA JEJÍ NOVÝ PHOTOSHOOT PRO NĚJAKÝ ČASOPIS:) do konce prázdnin by se měl objevit!! Prostě musí být best:DD *14* *14* *14*
Ashley is the Best!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Ahojte
čauky dobře a ty? *14* Jůůů tak to se také těšímmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm *14* *14* *14* *14*
-
-
WOW
Kajuš koukej tj z dob kdy chodila Ashleynka se Zacem .. ntj humus ... *15* *15* Ashleynka a Zac ... k sobě se absolutně nehodí ... Zanessa, vypadá ohem líp ... *15* *15*
http://www.google.cz/imgres?imgurl=http://photos.posh24.com/p/25349/l/dina_bilder/ashley_tisdale.jpg&imgrefurl=http://dennyautogramy.blog.cz/1002/vanessa-hudgens-podvod-potrat&usg=__7NM2G7n02WIAdd9GuIrgGzr3L1k=&h=567&w=405&sz=34&hl=cs&start=58&zoom=1&tbnid=-c4mQl368WZyEM:&tbnh=173&tbnw=121&prev=/images%3Fq%3Dnejkr%25C3%25A1sn%25C4%259Bj%25C5%25A1%25C3%25AD%2Bfotky%2BAshley%2BTisdale%26hl%3Dcs%26sa%3DX%26gbv%3D2%26biw%3D1345%26bih%3D505%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=500&ei=gDDuTPSfB8_2sgbn7sSMCw&oei=7S_uTIavIZSFswawm4DvCQ&esq=2&page=4&ndsp=15&ved=1t:429,r:7,s:58&tx=85&ty=38 -
-
Re: WOW
Áááá....ano nesluší jím to..Vanessce a Zacovi nejvíc.. *14* *4* -
-
Re: Re: WOW
jj *14*
-
-
-
...
Pááni dneska teho musím stihnout ... *15*
Už mám ten modrý alk týden ... chce to změnu .. *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
*lak *14* -
-
Re: Re: ...
Ano já taky chci změnu.. *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Jakou si dáš barvu??? Chcu stejnou ... *14* *15*
Pokud nevadí ... *9* *4*
-
-
-
-
:'((
Zrovna k Ashley se mi ty fotky nepřidaly ... *9* No co jdu teď přidávat ... ale štve mě too ... *9* *9* *9* Protože zrovna Ashleynka jich potřebuje nejvíc... *9* -
-
Re: :'((
*9* *9* přesně *9* *9* -
Re: :'((
Ne pardoon, dvě z 9 se mi přidaly ... yeahh ... aspoň nějakéé ... *14* *14* -
-
Re: Re: :'((
Super *14* -
-
Re: Re: Re: :'((
Koukám že Nessie měla zase nějakou akci *14* Hey a včera měly prej v eastly ... ááááááááá bože já chci fotky ... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :'((
* v Americe Beastly -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :'((
Však jo to jsou fotky s premiéry Beastly v LA..Áách *14* *14*
-
-
-
-
-