Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

haha

haha *1* tak to ja jo *15* *15* bala bych fakt hodne *15*
  • simca2

už se tesim na fotky a

uz se twesim na fotky a videa to bude zůůůůůůůůůůůůžo??? *14*
  • simca2

videla

videla jsi fotky zaca a ash?? *14* oba jsou tak roztomilý
    • aasshleey

Re: videla

jpo viděla
      • simca2

Re: Re: videla

je ale divné proc tak najednou my jsme se s holkami uz bavily o tom ale co si myslis ty?? protože se už dlouho nevideli a ted jdou spolu na obed *4*
        • nicky0012

Re: Re: Re: videla

jj neco v tom bude .. necháme se překvapit!třeba spolu budou hrát nebo zpívat duet a nebo šli na natáčení hsm4 ... nebo já newm ae je to divný..máte pravdu už se nemužu dočkat co z toho bude!
  • simca2

ja

ty vogo vis jak ma ten koncert zdarma??? *14*
    • medousssek

Re: ja

tak co???
    • medousssek

Re: ja

no vim *3* *3* *3* *3* *3*
      • simca2

Re: Re: ja

ja jim upa zavidím koncert zadara co by zato clovek dal *14*
        • medousssek

Re: Re: Re: ja

njn ale nejsme v americe
  • medousssek

večer

večer tu určitě budu, ale teď už musím protože se du chystat na koceeert.. tak pááá
    • Re: večer

OK papa a potom jestli chces mě dej ten email dík.-D neco ti chci poslat *15* to se zasměješ *15*
  • ...

nejky oblečení ,nejky účes,nejky barva(lepší je ta blonďatá ale i ta hnědá je good:-D)jsi celá nejkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:-D *1*
    • simca2

Re: ...

jo.... mě se taky spise líbí blond protože je aspon o tri roky mladsi *15* ale hnědá je taky super protože ji nikdo neprirovnava k HSM nechápu proč ten film je dááááááááááávno za vodou *15* *15*
      • vanessavk

Re: Re: ...

jj je to trapárna, mňa to už nebaví vás? *4* tak čo na hento hovoríš?:-D robím další design:D nwm robím podla vás inšpirácie ashleynky *3*
        • simca2

Re: Re: Re: ...

me už HSM vůbec neba je to nuda!!!!' ale pořád neměním názor že Sharpey je tam nej postava *15*
  • jana267

ahoj simi a ani jak se mate
  • simca2

vis

vis kolik mam neprectenych vzkazu??? *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: vis

100? *7* *15*
      Můj rekord byl 38 a to jenom za jednu noc *15*
  • puspuspusinka

Hey??? :-(( :-*

Lidičky, ožijteee... je tu smutno a pusto ... já chci diskuzi Ashleynky zpátky ... jako byla roku 2009 ... *14* *9* Jakooo jestli sem nebudete chodit vůbec, tak se asi ani nemusim dočkat že přídete 2.7. *9* *9* *9*
    • kajuska4

Re: Hey??? :-(( :-*

Já dojdu na Ashleynčiné narozky *4* *14*
      • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Hey??? :-(( :-*

To je pravda, je to tu ta konverzace malá. Já na její narozky taky půjdu, ale taky mě mrzí že je tu míň a míň příspěvků, předtím jich bývalo fakt víc *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Hey??? :-(( :-*

přesně i u Vany teď nikdo nepíše vůbec *9* *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Hey??? :-(( :-*

Mnooooooo... *9*
            Já budu asi brečet, a řeknu vám přesně čím to je, je to kvůli tomu posranýmu FB na kterým maj všichni ty svoje držky přilepený ... *9* *9* *9* Jakooo promiňte mi to, ale musela sem to až takle říct protože mě to už štve ... !!! Neřeknu občas jít na FB kvůli někomu s kým se jinak nevidíte, ale být tam pořád a vykašlat se na nás ... je dooost hnusný !!! *9* *9* *9*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Hey??? :-(( :-*

Jooo Kajuššš... *9* *9* *9* Jakooo já nikoho nenutím aby byly tady, klidně pokud je to na FB baví proč ne, ať si tam sou ... ale mohli by se tu aspoň na 10 minut denně ukázat a pokecat o Vashley... a pak jít na FB ... jenže pokud sem už tolik nechodí tak je to spíš důkaz že už ty celebrity nemaj tolik rádi ... !!! A že na ně kašlou .. *9* *9* *9*

PS. Výjimka je samozřejmě Markétka (Simca2) protože semka sice často nechodí, ale pro Ashleynku dělá víc než dost !!! *14*
            • kajuska4

Ano přesně..vzpomínám si ještě jak tu chodily všici vždycky Ahojík tý jo ty fotešky jsou krásné furt jsme kecali a td...a najednou někdo napíše:Jé je new stránka a my jaká?Facebook.com a už to začalooo jsem pěkně na vás naštvaná co jste se na nás vys.....!!! *10* *9* A teď bude Tizzinka mít narozky a vy nedojdete!!A budete si psát s nějakýma lhářkama na face...které budete věřit že je Tizz *14* *9*
            • mmaarrkkeettaaaa

Já jsem na tom s FB podobně, taky tam nechodím pomalu nikdy, ale je škoda, že se to po..... tady:(
            • kajuska4

přesně to si řekla fakt dobře já FB mám ale jdu tam jednou za měsíc teď jsem tam nebyla měsíc takže už tam nikdy nejdu ani nwm heslo takže suprovýý *1* *3* *9*
  • kajuska4

...

Ty brďo kdybych měla černý tak černý ale já ho nemám tak nwm jaký *9*
    • kajuska4

Re: ...

Dám si hnědý *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Já černý nemám ... došel mi musím koupit new ... a hnědý též nee ... já ho u nás nemohu sehnat :// *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Aha..tak nevím jaký máš *7*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Myslím že všechny kromě těch dvou ... *15* *14* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ...

tak růžový *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit