Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

PapíQ

Hele já du taky,...máme tu menší rodinný problém !!! Takže už musím ahojky =) *14*

*14* *14* *14* Ashleynka is BEST 4ever *14* *14* *14*
    • Re: PapíQ

ahoj
  • kajuska4

..mám..

Nové Bravíčko.. *4*
    • kajuska4

Re: ..mám..

Je tam scan Ashleynky a Vanessky..

Áá...bože..jsem ráda.. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ..mám..

Jééé WOW ... *14* *4* *3*
  • kajuska4

HAPPY NEW YEAR

PŘEJI VÁM HAPPY NEW YEAR..

MILUJI VÁS VŠECHNY HROZNĚ MOC A UŽIJTE SI TO JÁ UŽ TU NEBUDU PROTOŽE PAŘÍME NA ZAHRÁDCE TAK PAAAAA *14* *14*
    • kajuska4

Re: HAPPY NEW YEAR

Děkuji tobě taky přeji zlatíčko měj se a taky si to užij paaa *14*
    • puspuspusinka

Re: HAPPY NEW YEAR

Tobě též přeji co už jsme psala... *14*
  • puspuspusinka

Já budu muset...

Budu muset doma udělat prezentaci na IVT ... o prázdninách ... no to dopadnee ... *15* *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: Já budu muset...

Mám téma ROCKOVÝ SKUPINY *15*
      • kajuska4

Re: Re: Já budu muset...

Wow *15* *15*
  • tizzinka

pp

Já idu na koupák tak se mějte papa ♥ večer >zde< ♥ :D
    • kajuska4

Re: pp

papa
    • klaruska44

Re: pp

jj ok papa užij si to
  • puspuspusinka

:D :D

Co je vůbec vaším snem do budoucnosti? Co chcete dělat a tak? :))

Já půjdu do Budějovic na pedárnu, na učitelku prvního stupně, ale mým snem bylo vždycky psaní! Vždycky jsem chtěla psát, buď do novin nebo knížky nebo cokoliv, ale prostě psát... :D :D A nebo zpívat a být herečkou, ale to mě tak trochu pustilo, ale to zpívání ne, i když ze mě zpěvačka fakt nikdy nebude :D :D
    • To se doma asi hodně nudíš co? Fakt bych chtěla mít tvůj život, jen být závislá na virtuálních kamarádech a obtěžovat všechny svýma "problémama". No ale co bych nechtěla mít tvůj mozek. Jít na pedárnu za pedofilama a být autorkou knih? to si holka hodně věříš, ale stejně by tvoje knihy kupovali jenom 3lidi a nějací psychicky nemocní lidi. Doufám že se nepousíš zpívat, protože to psaní všem už stačí až až a hlavně tady a Ashley!! Táhni se vypisovat na svůj blog *11*
    • no ty vole... to všichni vidíme, jak bys chtěla psát... svoje osobní výlevy si piš na svůj blog či co to máš a neobtěžuj ostatní, nikdo na tebe není zvědavý... tebe snad zajímají takové kraviny třeba jako jakou barvu kalhotek mám dneska?? NE!!! tak tady nemel o nějakém povolání a jiných sračkách
      nazdar
    • klaruska44

Re: :D :D

To máš dobré :) to já chci letět buď do Ameriky nebo do Francie a žit si tam svůj život!! ♥
      • kajuska4

Re: Re: :D :D

holky,však vy víte Amerika moja :D a chci se stát zpěvačkou :)
        • klaruska44

Re: Re: Re: :D :D

víme ;) ♥
      • puspuspusinka

Re: Re: :D :D

To já ne, to já jsem po tetě, ta se odstěhovala do Švýcarska (tam bydlet nechci :D) a Celý svůj život jezdila se svými nejlepší přáteli po celém světě no a já plácla nějakou zem a ona dycky jo tam sem byla, ona byla snad opravdu všude :D :D Procestovala celou Ameriku Evropu část Asie a Afriky... D: :D No rpostě pecka a já chci být jako ona, a až přijedu do Ameriky nebo Francie, tak doufám že budu moc přespat u tebe :D :D :D
        • klaruska44

Re: Re: Re: :D :D

jasné ;)
  • anulka123

Tak jj ale vážně!!:D

Tak jj ale myslím to vážně od zítřka sbírejte podpisy..a nepodvádějte..fakt jenom ať se podepíšou ti co mají rádi Ashley ju??Aspoň takhle zjistíme kolik má Ashley fanoušků..ok??a jestli mi pak cete někdo všechny ty podpisy poslat kolik jste nasbírali tak můj email je AnetaHlavkova@seznam.cz
  • medousssek

BIRTHDAY PARTY

Ahojky všichni, víte co mě napdalo? Až Ash bude mít 2.7 narozky, že bysme tady v diskuzi a tak uspořádali takovou párty... Pozvali bych sem co nejvíc lidí, přidávali bychom tady nové foto, narozeninová videa, narozeninové tapety.. možná jeto blbost, ale zas tak špatné to není, napište kdo by stím souhlasil???!!! *14* *4*
    • Re: BIRTHDAY PARTY

Já klidně.
    • simca2

Re: BIRTHDAY PARTY

jj je to skveli napad *14* *14* ja tu budu
  • anulka123

A+Z

Já si myslím..že oni spolu nikdy nechodili..myslím si že Ashley byla dlouho zsmilovná do Zaca..a že Zac si vybral Vanessu.Ashley pak měla Jareda..a se Zacem jsou jenom kamarádi..těžko říct jak to bylo nebo jak to je..ale já si myslím tohle..
  • blonde

holky

já etě přesně nevím jestli bych tady zítra byla,protože mi do toho možná něco vleze ale snad tady budu.a o čem přesně chcete mluvit na téma "GP" ??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit