-
PapíQ
Hele já du taky,...máme tu menší rodinný problém !!! Takže už musím ahojky =) *14*
*14* *14* *14* Ashleynka is BEST 4ever *14* *14* *14* -
-
Re: PapíQ
ahoj
-
-
..mám..
Nové Bravíčko.. *4* -
-
Re: ..mám..
Je tam scan Ashleynky a Vanessky..
Áá...bože..jsem ráda.. *14* -
-
Re: Re: ..mám..
Jééé WOW ... *14* *4* *3*
-
-
-
HAPPY NEW YEAR
PŘEJI VÁM HAPPY NEW YEAR..
MILUJI VÁS VŠECHNY HROZNĚ MOC A UŽIJTE SI TO JÁ UŽ TU NEBUDU PROTOŽE PAŘÍME NA ZAHRÁDCE TAK PAAAAA *14* *14* -
-
Re: HAPPY NEW YEAR
Děkuji tobě taky přeji zlatíčko měj se a taky si to užij paaa *14* -
Re: HAPPY NEW YEAR
Tobě též přeji co už jsme psala... *14*
-
-
Já budu muset...
Budu muset doma udělat prezentaci na IVT ... o prázdninách ... no to dopadnee ... *15* *15* *15* -
-
Re: Já budu muset...
Mám téma ROCKOVÝ SKUPINY *15* -
-
Re: Re: Já budu muset...
Wow *15* *15*
-
-
-
pp
Já idu na koupák tak se mějte papa ♥ večer >zde< ♥ :D -
-
Re: pp
papa -
Re: pp
jj ok papa užij si to
-
-
:D :D
Co je vůbec vaším snem do budoucnosti? Co chcete dělat a tak? :))
Já půjdu do Budějovic na pedárnu, na učitelku prvního stupně, ale mým snem bylo vždycky psaní! Vždycky jsem chtěla psát, buď do novin nebo knížky nebo cokoliv, ale prostě psát... :D :D A nebo zpívat a být herečkou, ale to mě tak trochu pustilo, ale to zpívání ne, i když ze mě zpěvačka fakt nikdy nebude :D :D -
-
To se doma asi hodně nudíš co? Fakt bych chtěla mít tvůj život, jen být závislá na virtuálních kamarádech a obtěžovat všechny svýma "problémama". No ale co bych nechtěla mít tvůj mozek. Jít na pedárnu za pedofilama a být autorkou knih? to si holka hodně věříš, ale stejně by tvoje knihy kupovali jenom 3lidi a nějací psychicky nemocní lidi. Doufám že se nepousíš zpívat, protože to psaní všem už stačí až až a hlavně tady a Ashley!! Táhni se vypisovat na svůj blog *11*
-
no ty vole... to všichni vidíme, jak bys chtěla psát... svoje osobní výlevy si piš na svůj blog či co to máš a neobtěžuj ostatní, nikdo na tebe není zvědavý... tebe snad zajímají takové kraviny třeba jako jakou barvu kalhotek mám dneska?? NE!!! tak tady nemel o nějakém povolání a jiných sračkách
nazdar -
Re: :D :D
To máš dobré :) to já chci letět buď do Ameriky nebo do Francie a žit si tam svůj život!! ♥ -
-
Re: Re: :D :D
holky,však vy víte Amerika moja :D a chci se stát zpěvačkou :) -
-
Re: Re: Re: :D :D
víme ;) ♥
-
-
Re: Re: :D :D
To já ne, to já jsem po tetě, ta se odstěhovala do Švýcarska (tam bydlet nechci :D) a Celý svůj život jezdila se svými nejlepší přáteli po celém světě no a já plácla nějakou zem a ona dycky jo tam sem byla, ona byla snad opravdu všude :D :D Procestovala celou Ameriku Evropu část Asie a Afriky... D: :D No rpostě pecka a já chci být jako ona, a až přijedu do Ameriky nebo Francie, tak doufám že budu moc přespat u tebe :D :D :D -
-
Re: Re: Re: :D :D
jasné ;)
-
-
-
-
Tak jj ale vážně!!:D
Tak jj ale myslím to vážně od zítřka sbírejte podpisy..a nepodvádějte..fakt jenom ať se podepíšou ti co mají rádi Ashley ju??Aspoň takhle zjistíme kolik má Ashley fanoušků..ok??a jestli mi pak cete někdo všechny ty podpisy poslat kolik jste nasbírali tak můj email je AnetaHlavkova@seznam.cz -
BIRTHDAY PARTY
Ahojky všichni, víte co mě napdalo? Až Ash bude mít 2.7 narozky, že bysme tady v diskuzi a tak uspořádali takovou párty... Pozvali bych sem co nejvíc lidí, přidávali bychom tady nové foto, narozeninová videa, narozeninové tapety.. možná jeto blbost, ale zas tak špatné to není, napište kdo by stím souhlasil???!!! *14* *4* -
-
Re: BIRTHDAY PARTY
Já klidně. -
Re: BIRTHDAY PARTY
jj je to skveli napad *14* *14* ja tu budu
-
-
A+Z
Já si myslím..že oni spolu nikdy nechodili..myslím si že Ashley byla dlouho zsmilovná do Zaca..a že Zac si vybral Vanessu.Ashley pak měla Jareda..a se Zacem jsou jenom kamarádi..těžko říct jak to bylo nebo jak to je..ale já si myslím tohle.. -
holky
já etě přesně nevím jestli bych tady zítra byla,protože mi do toho možná něco vleze ale snad tady budu.a o čem přesně chcete mluvit na téma "GP" ??