-
anet
Anet ale.....tady nejde o ten dopis ja sem strasne moc vdecna zes to vymyslela ale....ja bych ti taky pomohla ale ja anglicky neumim promin a s tim mirem divej klidne budem mit mir ale ten predesli skazili van fanousci hlavne ta kajuska furt rikala ashleyna je hnus van je nej a tak proto ja sem se na to vykaslala my tady nepomlouvame van a oni jo!je to nespravedlny *9* proste uz jim neverim *9* promin ale sem ti vdecna moc!!! *14* *14* *14* -
jo
jo aha ne nejsem vy ste??? -
blbost
vyděli ste tu novinku!!prý nemá Ash na manikůru co je natom že neměla minukuru bože Ash si nezajde na manikuru a už si vymyslí tohle Ash rozhodně peníze má a hodně -
-
Re: blbost
Hmmm.Oni o ní jen chtějí psát fámy.Podle mě je úúúúúúplně jedno jestli má manikůru.
-
-
Scott jasně
jasně že Scott sice je větší než Ash ale hlavní je že se mají rádi -
Betinka145
Ahojik Medousku a jesinko *4* -
-
Re: Betinka145
ahojky jakpak se máááš?
-
-
....
jj že sem to zpívala pořád dokola a na zaca .... se nedívám!ae ted sem zamilovala do ash songu What if ...nikdy jsem si nevšimla že je tak užasnej! -
jo
jo no ve stejny den jak mas ty narozky se narodila nase sestrenice! *3*
ASHLEY IS BEST!!!!!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: jo
jj
-
-
ahooooj
ahoj je tu niekto? počuly ste ten new klip od ash? je krásny *14* -
super
holky, všimly ste si, jak dlouho jsme si tak super nepokecali.. tady na osobnostech to uplně umíralo. jsem ráda, že ste to zrovna vy - fans ASHLEY vy jste nej -
-
Re: super
jo ja vas mam vsechny strasne rada *14* upa vsechny kamilu, tebe, jessinku666,anulku............prost e vsecxhny ste v poho ne jak van fan -
-
Re: Re: super
jj....všichni mě tam přijdou strašně trapný. třeba s tým jak se jim zdá že vanessa ve snu zabila ashley a pak řikaji že je to sranda, ale mě to jako sranda fakt nepřipadá.. tohle už je vážně závislost na jedné osobě a nesnášenlivost druhé
-
-
-
SuperStár volá
Idem pozerať super star tak ahoj *9*