Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj

ahojky jak je?? dloho jsem se neukázala.... ale chCI VÁM ÍCT MEGA ZPRAVU ASH BUDE TOCIT POKRACOVANÍ HSM, ALE JEN JAKO SHARPAY OSTATNÍ TAM NEBUDOU! JA SE TESIM, ŽE PREJ SI TAM NAJDE I KLUkA A TAKY JE TO JEN NA JETIXU:-( ACHJOO A JÁ HO NEMÁM... *14* *9* *14*
    • puspuspusinka

Re: ahoj

Juchůůů, zrovna ta nejlepší postava bude pokračovat ... jeah... *14*
      Mno to s tím jetixem mě taky tamto ... *16* ale co si to pak budu muset pouštět na netu, jako je tady HM tak tu snad bude i tohleto ne? *4* *14*
  • puspuspusinka

Good Photo ... xDD

Jo a Kajuš máš kwásný foto ... fakt tady vypadá Nessy fakt skvěle a zároveň legračně ... *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: Good Photo ... xDD

Oh..děkuji zlatí..ty máš tky nádhernou.. *14* jsem jí našla na Fb jedné fanynky.. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Good Photo ... xDD

*14* *14* Je COOL .. *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Good Photo ... xDD

I ta tvá.. *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Good Photo ... xDD

• klaruska44

..

Ahoj *4*
    cesta byla dcl dobrá akorát na slovensku na benzíně si sestřenice zašla procigára tak jsem si koupila slovenské bravíčko.. *4* a malé scany tam jsou Vashley a normálně dojela pak sestřenice a ty vado ona pro mně měla tak obrovský dárek a víte co tam bylo??
    Karaoke HSM.. *15* *1* normal..já jsem zpívala proto jsem nedošla dřív.. *15* jdu zvědavá jak to budu táhnou dom a pak strýc promně měl Americké napisy na tričkách jo a on mně natočí PICTURE THIS *14*
    • kajuska4

Re: ..

Čauky..omg..pak mně ty scany ukážeš.. *14*
      A Karaoke??Jako to co se zapojí do Tv a zpíváš?Mno to je boží.. *14* super dárky a Picture This vypálíš mně taky *7* *14*
      • klaruska44

Re: Re: ..

yes *14* já jí říkala nejsem malá a ona srry ale viem že ty HSM tak miluješ tak som prostě musela já říkám acha a ona mno nezehnala som niečo iné tak sa ospravedlňujem a já:Nevadí a ona se radovala *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ..

dobrýý *1*
  • puspuspusinka

???

Demi má nahou fotku??? *7*
    To sem nevěděla... *7*
    Ale tak neni jediná ... nahou má i Ashley Greene, Miley, Nessynka (ale nezveřejnila je ona), a spousta hvězd ... takže divný to zase nejni,a le nikdy sem o ní nevěděla... *7*
    A seš si jistá že to není fotomontáž, protože takové fotky jsou i Ashleynky, fotomontáže i Zacovo...
    • kajuska4

Re: ???

http://foto.osobnosti.cz/demi-lovat o-489854 ale nwm nwm ale stejnak nwm *1*
  • puspuspusinka

Ahoooooj ... :)

Ahojky *14*
    • kajuska4

Re: Ahoooooj ... :)

Čauky *14*
  • Maui

Nevíte jaká je rasa pejska Ashley předem děkuji ze odpověd
    • puspuspusinka

Re: Maui

Maltipoo *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: Maui

áá chci takyy oni jsou roztomilý *14*
  • puspuspusinka

Áchjoooo ... xD

Lalalaaaa ... I Love you soo ...
    Goodbye
    Goodbye
    Goodbye my love ...
    yeahh ... I Love this song by Avril ... *15* *15* *15* *15*

No jo už sem zase praštěná ... *15* *15*
    • kajuska4

Re: Áchjoooo ... xD

j *4*
  • je dobrá ve scary movie a ve sladkém životě na moři *4* *4* *4*
  • blonde

plo všechny...

jo snad tady budů ale nevím jestli to stihnůů...ale pokusim se..a co se tady vlastně bude dít???:D *3*
  • blonde

simco a ostatní

určitě se tam mrknu__ *14* ,,hey další fotky,,to je supéérr... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit