-
:-D
NJN u Vanessyny jim zase přetekly nervy z toho co mi tady píšeme:-d to se nám stát ale nemůže prootože mi nejsme vynervovaný blky:-D Takže žádnej vztek.. Vanessa je kráva, její fanoušci taky, ale nic sem neřekla, protože sou ěm prakticky uplně někde. takže ASHLEY IS BEST FOREVER- to je pro vás nessynky pusinky abyste věděli že je ash vážně best -
-
Re: :-D
jinak tohle.. budete tady zase zejtra? budeme si zase psáát. dnesak to bylo supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee er
-
-
nicky
niyky už ty tapety pridal??? moc pěkně jsme si pokecaly baví mě to *14* -
ahojky
ahojky holky mám na blogu další díl příběhu
ashley is best forever -
-
Re: ahojky
vím už jsem ho četla je krrááááásnýý!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ahojky
děkuju mockrááát *4* *4* *4* *4*
-
-
-
MMNT
holky, mmnt chvilku.. já jdu na notebook, tak počkej teď tu tak 5 minut nebudu -
ahojky
ahojky holcicky jak je???? no Taylor ( Jacob je na 10 a víte co LOCHNESSA JE NA 13 JUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ -
-
Re: ahojky
A JESTE JSEM CHTĚLA NAPSAT JESTLI KNEČNĚ NEBUDOU CHODIT K NÁM NA DISKUZI -
-
Re: Re: ahojky
vždyť oni by bez pomlouvání naší Tizzy nemohly žíííít..závislačky *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
ashley tisdile
ahojte holky,nemá někdo kontakt na ash??autogram cokoliv *7* *7* *7* *7* *7* *7* je tu někdo -
-
Re: ashley tisdile
Anule neco ti reknu!!!!rikam to za vsechny!!!!!Nejsme blbe!!!vy ste se domluvily aby jsi mela rada ashley to je ten vas plan ale neco ti reknu!blby plan!!!!a jestli to zadny vas plan neni tak my ti neverime!!JE ULITLE KAZDE DVA MESICE MENIT NAZOR!bud mej rada obe nebo se konecne rozhodni!!ale my sme to na vas hraly od zacatku sme vedely ze to hrajete! takze ti to reknu tak
BLBY PLAN BLBY BLBY A BLBY!!!!A ZADNY VAM NEVYJDE PROTOZE MY MAME LEPSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A VY NEVYMYSLITE NIC! MY NEJSME HLOUPE!
a rikam: kdyby to zadny vas plaaaaaaaan nebyl kdyby jsi to tvrdila tak ti reknu ted vzkaz:
ROZHODNI SE! BUD MEJ RADA OBE CHOD TADY I TAM A NEBO SI KONECNE VYBER! CHAPES ZE JEDNOU sme te mely rady duverovaly sme ti ale ty jsi nas ,,SKLAMALA" ne kvuli tomu ze jsi mela rada vanessu ale ze jsi jim rekla vsechny nase plany!!!takze.....uz k tobe duveru nebudu mit a vsadim se ze ostatni taky ne!!!protoze sme se domluvily ale toto je vrchol! kontakty jsou na kazdem internetu! *15* promin ale tohle je muj nazor! -
-
Re: Re: ashley tisdile
já zůstanu jen u vássssssssssssssssssssssssssssssss -
-
Re: Re: Re: ashley tisdile
ale my nechceme byť s tebou. choď ku AVRIL!!! *8* -
-
Re: Re: Re: Re: ashley tisdile
promin nemohla sem najírt krásnou fotku ash ale už sem ju našla -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ashley tisdile
sabi nech ji tady! ale jestli jeste jednou zmení nazor tak asi zesilím protože to je divné
klidně ať má ráda i vanessu a chodí i k nim ale to že kazde dva mesíce meni nazor tak to je moc..... doufám že to už dělat nebude
NECH JI TADY *15*
-
-
-
-
Re: Re: ashley tisdile
jakej zasranej plán??? já se s touhle kurvou nebavim od tý doby co přešla k vám ETIBLESKAM!! KLIDNĚ SI MYSLI ŽE TO JE PLÁN ALE MI JÍ TÝHLE KRÁVĚ NEŘEKLI ANI JEDEN NÁŠ PLÁN TAK SE SKLIDNI!!!!!! NAZDAR!!! *16* -
-
Re: Re: Re: ashley tisdile
ja sem myslela že to dívání k nám tě už ořeslo!!!! ja jsem rikala I KDYBY TO ZADNY VAS PLAN NEBYL COZ JE MOZNE TAK PORAD NEVERIM!! BUD SE MÁ ROZHODNOUT A NEBO AT MÁ RADA OBĚ!! -
-
Re: Re: Re: Re: ashley tisdile
i když ji neverim tak oni nemusis mluvit tak sprostě.... no vlastně promin.... já zapoměla.... ty totiž nic jinýho neumíš!!!! *15*
-
-
-
-
-
vetřelci na půdě
Jupí, právě mi dostahoval film vetřelci na půdě, pokud bude super, což podle traieru je, tak napíšu ju???:-) *14* -
-
Re: vetřelci na půdě
Hej lidi, to je drsný film, nejlepší je ten Ricky, jak se choví k Ash :D Ten film se povedl a je v cz dabingu :) *14* -
-
Re: Re: vetřelci na půdě
jo?????? ja chci takyyyyyyyyyyyyy!!! kdes ho stahla?? -
-
Re: Re: Re: vetřelci na půdě
Je to na ulozto.cz das do vyhledavace anglicky nazev, a ja to mela s cz dabingem. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: vetřelci na půdě
jůůůůůůůů tak to du na to *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vetřelci na půdě
DO PRD MI MÁME POMALEJ NET A TRVALO BY MI TO 21 HODIN STÁHNOUT TAKŽE TO ZASE NEUVIDÍM *10* *16* *8* SE NA TO VYPRD***** *16* *10* *10* *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: vetřelci na půdě
jn už si to jdu stáhnout!!
-
-
Re: Re: Re: Re: vetřelci na půdě
díky to si musím stáhnout:-D *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
sem tu
viděla si vetřelci na půdě? -
-
Re: sem tu
jo viděla ale už si nic nepamaziju -
-
Re: Re: sem tu
aha ale je to super film že? -
-
Re: Re: Re: sem tu
výbornej -
-
Re: Re: Re: Re: sem tu
nejvíc se mi líbilo ten konec jak ten Riki příšel k té holce a ovládala ho Ash a ten Tom *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: sem tu
ten riki je v tom filmu skvělý, třeba jak Ash hodí do vody apod, skvělé zaběry -
jj -
to se mi mooc líbilo
-
-
-
-
-
-
..
Představím se vám:
Jsem Andrea a bydlím v Březí kousek od Klárush *1* chodíme spolu do třídy *3* poslouchám Ash,Avril,Vanessu,Selenu,Demi,Keshu *14* *14* a budu sem chodit co nejčastěji je mně 17 a půl ale na profilku už mám 18 *1* *3* *3* a přidejte si mně budu ráda a tančím hip-hop *14* -
-
Re: ..
Ahoj Andrej,
taky jsem tu nová a holky jsou tady moc milé. *14* Určitě bych byla ráda, kdybych si s tebou o Ashley mohla popovídat. Jinak máme přibližně stejný vkus, co se hudby týče *15* A přidám si tě *3* -
-
Re: Re: ..
Ahojky, moc mě těší jsem Markéta a taky ráda pokecám :) Ale už úplně nová nejsem *14* -
-
Re: Re: Re: ..
Ahojky jasně *14* ráda s vámi pokecám *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
AHojky, wítám new BG *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Nejsi blázen.. *4* *4* Já mám taky ráda Ash, ale víc Van no.. *4* *14* Se ji taky snažim napodobit, i když mám hnědý vlasy, ale například v malování.. *3* -
A víš poč?Protože si přebarvuji taky vlasy jako Ash *14* ale barvím se sama *4* teď mám hnědý a mám je ostříhaný jako Ash jsem blázen že?A ve škole už mám přezdívku Ash *14* *1* a ty máš ráda Vanessu podle obrázku že?Tu mám taky ráda je dobrá hlavně Sneakernight *14* -
Dobře.. *1* *4* *4* -
Čauky jasně já jsem Andrea a mám přezdívku Ash *15* *1* -
Ahojky..Páni, tady jsou nový lidičky, vítám.. *4* *4* Jinak já jsem Zuzka.. A ty fotky s Aly jsou krásný! *4* *14*
-
-
-
-
Re: Re: ..
Čauky jasně budu každej den akorát dnes jsem nemohla tu bejt brzo protože jsem hlídala bratrance a on strašně ječí když jdu na počítač tak se omlouvám *9* *14*
-
-
Re: ..
Andrejko no ahojík *14*
-
-
OMG !!! :-//
Jžš teďka mi nějakej malej fagan napsal, nechci abys byla fans Vanessy Hudgens je to krůta ...
no chápeš to?? Buď nemá mozek, nebo je jí tak 3 ... *8* *8* *8* -
-
Re: OMG !!! :-//
Twe..rvá.. *8* ..twe debilové..už mně pěkne serou ti někteří lidi *8* -
-
Re: Re: OMG !!! :-//
Jo ale chápej, kde ona bere tu drzost nařizovat ti takovýhle kraviny ... *16* *10*
Jako to já kdybych napsala všem Nesmíš bejt fans Miley Cyrus protože jí nemám ráda ... buď by si myslely že sem z Bohnic nebo že sem úplně blbá ... Tohle je za prvý obtěžování, a drzý chování !!! Ale jestli mě ještě napíše něco ... tak jí asi ohlásím protože obtěžovat mě nebude !!! *9* *9* *16* *8* -
-
Re: Re: Re: OMG !!! :-//
Přesně...ohlaš jí..taká drzost.. *8*
-
-
-