-
xD
Kajuškoo nespi ... *15* Ještě je brzoo !! *15* -
-
Re: xD
Já nespím srry akorát jsem utírala prach.. *1* *4* -
-
Re: Re: xD
Achaa... *15*
No to já dneska uklízela od půl 1 do 6 ... *9* Jak sem se stěhovala do nového pokojíčku ... tak mě to zabralo spousta času a táta ještě Kátě vyházel všechno ze skříní na hromadu a musela to uklízet tak sem jí šla ještě pomoc ... a pomačkal nám plakáty a zničil CD ... *9* -
-
Re: Re: Re: xD
Ou.. *9* ..
Jak tak vidím máte příšného tátu.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Hooooodně přísného !!! ANi newíš jak mooc ... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
*9* *9*
-
-
-
-
-
-
..
K těm dessům to je jedno nějaký vyber do zpráv ti písnu heslo.. *14* -
-
Re: ..
Dobře ... *3* Ale nastavím ti ho až 28.12. nebo když budu mít chvíli zítra nevadí?? *14*
Mám totiž momentálně toho tak akorát s blogem pro dnešek ... *15* -
-
Re: Re: ..
však v poho stejnak ještě není silvestr a já tě chápu s blogama je to dcl těžký někdy *15* -
-
Re: Re: Re: ..
No nejvíc když nemáš moc času... *15* *9*
Ale tenhle týden to dostanu pod kontrolu, abych mohla i poté v klidu blogovat i udělat 9 ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
ok *15*
-
-
-
-
-
Achjoooo
Dětičky moje kde pak ste nechaly bratříčka??? Snad ne venku v tom sajrajtu na pískovišti ... ještě si sedne do hovna až se mu zamlží brejličky děštěm ... *15* *15* *15* Že se nestydíte ... *15* *15* Já to potom prát nebudu -
-
Re: Achjoooo
Beztak já taky ne uklízeči to uklidííí však jsou šikovní na tohle
*15* *15* -
-
Re: Re: Achjoooo
No super... takže jestli se Váš bráška fakt posadil do hovna tak už bude nejspíš někde v náklaďáku psích experimentů ... *15* *15* *15* to je ještě lepší *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Achjoooo
Ať si je *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Achjoooo
No fuj styďte se.e... že se nestydíte ... takhle se chovat k bráškovi ... to si říkáte sestry??? *15* *15*
Ale jinak dobrá práce holky *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Achjoooo
*15* *15* -
Hmmm chutná dobře *15* *15* *15* -
Tve já z vás nemůžu *15* *15* *15* *15* *15* Téma: Hovnoo ... to je vážně úžasný *15* *15* *15* -
No co nechodí tu a chlastá a jí hovna tak co! *15* *15*
-
-
-
-
-
-
...
Radime, nechceš hrát taky?? Nebo sme na tebe moc nudný ... *15* *15* -
-
Re: ...
Asi jsme *15* -
-
Re: Re: ...
Šmejd jeden ... asi šel chlastat ... -
-
Re: Re: Re: ...
*15* *15* beztak *15*
-
-
-
-
E-mail xD
Kajuško, jaký máš e-mail????????, ti pošlu 3 podklady, abych věděla na který mám pracovat, moc sem se s nima nesrala, to je teprve návrh to není ještě úplnej podklad ... jenom abych měla představu jakou kombinaci bys tak chtěla dyžtak řekni ... až je uvidíš co si ti líbí a co ne, víš chci aby to bylo perfektní proto se tě ptám na každý detail chci abys na mě byla aspoň trochu pyšná ... snad tě moc neotravuju ... *3* -
-
Re: E-mail xD
karolinahudgens@gmail.com..ok podívám a neotravuješ ty?Nikdy!! *14* -
-
Re: Re: E-mail xD
Jéé tak děkuji *14* A kdyby ani jeden tak změním řekni si co chceš a vůbec se nestyď *3* -
-
Re: Re: Re: E-mail xD
Všechny jsou užasné ale,nejvíc ten první... *14* *14* dokonalý *14* -
-
Re: Re: Re: Re: E-mail xD
Dobře, tak ten tedy použiju ... děkuji *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: E-mail xD
nz *14*
-
-
-
-
-
-
Co možná o Ashley nevíte!!
Musela podstoupit plastickou operaci kvůli zdravotním problémům s pravou nosní dirkou.
Mezi její kamarádky patří hvězdy jako sestry Simpsnovy, Miley Cyrus, Vanessa Hudgens, Heyden Panetierre, Brenda Song, Fergie a mnohem další hvězd!
Z celého štábu High school musical je Ashley totálně nejoblíbenější! Kvůli tomu její role měla takový vzestup!
Získala cenu America Movie Awards jako nejlepší herečka!
Jeden slavný časopis jí označil za nejlépe oblékanou celebritu roku 2007.
Přírodní barva vlasů je hnědá, barví si vlasy což jí strašně sluší!
Její starší sestra Jennifer začala s herectvím později, ovšem v Americe je taky velmi slavná. Do ČR se ovšem žádný její projekt nedostal. -
jj
marsa12 taky ten film schánim jo a co se týče že sou kolikátý podle počtu fanoušků no tak prostě řekněte kámoškám co maj rádi Ash ať se zaregistrujou ju? no mi to přece zvládem sme dobrý *14* *14* *3* jo a blonde bude se dít to že se tu budou předávat ty podpisy a tak bude to tu hlavně kuli tomu aby Ash přijela,budem se tu domlouvat jak na to ju? jo a anulko123 to je jasný že to tu dneska vypukne *1* a ten kontakt na toho zpávce vám dám dneska večer ju? domluvíme se Ashley Tisdale je nej *3* *14* *14* -
rebarboro114
jojo přesně taky sem slyšela, že Jared podvedl Ashley....chudák Ash...ale aspoň ho naštvala tím , že má teĎ novýho a je o hodně hezčí než Jared...:) *14* -
pište
tak někdo pište -
jessinka666
heh,,jojo já taky ještě nějaký udělám... a jak se máš?