Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

:-))

Ale o čem o Vashley?? Já newím ... témata nějak docházejí ... *9*
    Hey jakoo to Hellcats, já si myslela jeký to bude úžasný ale Savannah si tam prožívá peklooo
    • kajuska4

Re: :-))

Přesně chudák Ashleynka.. *9* ale stejnak se těším *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: :-))

Já taky ... *14*
  • kajuska4

paa

Zlatíčka jen vám chci říct že jdeme na pivko..=( chtěla som bit tu ale musím jít s něma oslavit že jsme tam a td..srry dlouho jsem takhle nebyla protože nemám ským..tak se mějte a zítra bude černá barva budu tu zítra kolem 7 slibujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ale večer paaaa.miluji vás i vashleynkuuuuuuuuu *14*
    • kajuska4

Re: paa

cože?My jsme tě tu čekali..
      Mno tak zejtra paaa *14*
  • puspuspusinka

?

Kajuš, ale vždyť tam není naháá?? *7*
    Má jen to tričko trochu stáhlý ... asi blbla s kámoškama, to už je starší fotka. ... ale nahá jako Mileyna tam nejni...
    • kajuska4

Re: ?

jj vím..ale to je jedno *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: ?

OK. *14*
        No já tě nepřesvědčuju ... *14*
        Mě taky disney herečky lezou na nervy, od té doby co Ashleynka prohlásila, jaký disney opravdu jsou, ale jinak ten enw film SFA, je od Disney ... *9* *3* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ?

to nevadí hlavní je že tam hraje naše Ash *14*
  • klaruska44

jééééééé

áááá i am Ashley Tisdale no i am fan *15* *15* *15* *15* *14*
    • kajuska4

Re: jééééééé

I too haha *15* *15* *14*
      • klaruska44

Re: Re: jééééééé

*1* *1* *1* *14* *14*
  • puspuspusinka

xD

Nevím kdy přijedete, ale kdyby to byl pátek a sobota, ale to je vlastně fuk budou VP a je jedno kdy ... takže první den kdy byste přijely bych tě provedla po městě a zašly bysme si určo něco koupit i když pochybuju že si něco vybereme je to jako bys šla nakupovat do značkovýho sekáče moc si toho nevybereš ale značkový máme *15* *15* No a posilovat to asi ne není kam ... ale běhat 100% *15* No a pak bys jela ke mě domů a druhý den bych tě provedla mými nejoblíbenějšími místy všude prošli bysme se asi hodně km ale když ono je to tu na nějakých místech takové romantické a krásné ... a ukážu ti místo kam chodím trucovat truchlit a nebo si prostě jenom užít chvíli samoty *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: xD

Jůů to je tak krásnýýý..víš co mně řekla mamka:No já nevím když bydlí v Prachaticích já myslela že přesně ve voďňanech a ty jí neznáš a já říkám znám šla by si k davidům a pak by si promně dojela *14* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Ale já nebydlím v Prachaticích, já bydlím ve Křepicích tj 3 km od Vodňan ... *14* *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

Hellcats

Ahojky, bude se vysílat nová řada Hellcats??? Na netu se píše jo i ně tak nevím. Byla by škoda kdyby ho přestali vysílat, protože ten seriál je fakt dobrej :(
    • kajuska4

Re: Hellcats

Ahoj..no to nevím,já ho moc nemusím nějak se mně nelíbí fakt nevím :(
      • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Hellcats

Aha :D Ale dík i tak za odpověď :)
        • kajuska4

Re: Re: Re: Hellcats

Není zač..dlouho jsem o tom nějak neslyšela víš :) ♥ mně se totiž víc líbí SFA ♥ tam to Ash sekne víc ;)
          • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: Re: Hellcats

Ten film Sharpays fabulous adventure je dokonalý :D Hlavně scéna s postelí :D ...
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Hellcats

hahaxD
            • mmaarrkkeettaaaa

Jak přeje Boiymu dobrou noc a potom si lehne a ta postel se zavře :D
            • puspuspusinka

S jakou postelí xDD Ty kráso xDDD
  • simkarta

ashley

ashley je super *3*
  • anulka123

Jjj

Ahooojky..tak už mám opsanejch 1000 přezdívek z Ashley fanklubu..zítra píšuu dalších 1000...a pak dalších..a dalších:D..potěěě nezvzdáme..to..jo díky terýsku že si mi pomohla..jinak mějte se..papa PS:ASHLEYNKA JE BESTy!!
  • sirbogdan

mmmmm

skoda ze se nechala vyfotit naha to je největši blbost co udělala
  • jnn

no mě už příjde že se nemaj rádi,i když vůbec nevím proč když vidím ty vide z natáčení hsm tak jak dělaly spolu kraviny a ted jako vůůbec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit