-
BLONDE OR BRUNETTE?
Podle mě prostě k Ashley patří blonďaté vlasy. S blond vlasy prorazila do světa -s blond vlasy by měla zůstat. Mě se i jako blondýna líbí vic - tak jak rikala jessi - je sněmi maldší. ale s hnědýma se mi taky moc líbila, ale blond je prostě blond-D -
jj dobře
jj -
what about?
o čem budeme kecááát:-) Musíme napsat tolik abysme už měly těch 10000 -
-
Re: what about?
jo a viděla jsem video jak ash byla na te akci s tima cernými saty ted posledne vuis?? a z toho se objevilo new video kde je ash s nějakým černochem a hrozně se chechtá!!upa super video *15* *14* *14* *15* -
-
Re: Re: what about?
a kde se to objeviloo??? -
-
Re: Re: Re: what about?
misstisdale.net -
-
Re: Re: Re: Re: what about?
jáá se na něho podívám!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
-
-
New Moon
Týýjo, holky včera sem byla na premiéře filmu New Moon. musím vám říct že je to uplně nejhezčí film, který sem, kdy viděla vážně jsem z něho nadčená! woooooooooooooooooooow....proti tomuto filmu se může jít nějaká hannah montana uplně zahrabaaaat -
-
Re: New Moon
tyyyyyyyyyjo tak to se tesim zitra du na neho!!!!!a pujdes na vetrelci na pude???u vas to bude driv a na new moon jdu zitra uz se tesimmmmmmmmmmmmmm *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ashley is best forever and miley is best!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
je tu
je tu někdo??K ak se máte no konečně jsem prisla domů ted se musím učit do dějepisu a jeste opsat sloh no jo druhý stupeň !
co skola?? a jese dodám ASHLEY IS BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST *14* *14* *14* -
pá
holky musím končit je mi to líto tak doufám že tu budu aspoň večer *9* ...tak sae mějte -
-
Re: pá
papapa *4*
-
-
ahojte
Best Girl ta písnčka co nazpívala ash pro lazy town je krááásná!!! nidky jsem lazy town neměla ráda, ale ona té písničce dodala stavu *14* *14* *14* -
-
Re: ahojte
presne tak *15*
-
-
Happy bday
HAPPY BIRTHADAY ASHLEY!!!! *3* -
???
Tááák Kajuško ptej se na všechno možný, mám úplně prázdno takže ohledně té nové zprávy a tohleto se ptej a já odpovídám jinak sem úplně mimo ... (mezi námi neměla sem chlastat) *15* *15* *15* *15*
Jinak táta mě dovolil abych tu byla každou sobotu a neděli jen hodinku večer... noo a potom když se začnu dobře učit tak mi ho bude půčovat na víkendy... *14* *14* *14*
A velké obrovské poděkování ... Kajuško ty seš prostě já nemám slov báječná skvělá nejlepší kamarádka... ty seš prostě poklad největší !!! To jak se mi staráš o blog ti nikdy nezapomenu ty seš normálně hvězdička mojee... to je úplně nádherný že to rpo mě děláš ... bože moooc děkuju ... tohle je MEGGGA PODĚKOVÁNÍ PRO TEBE ZLATÍČKOOO *14* *14* -
-
Re: ???
Ježiši omg já jsem tak ráda že tu aspoň bude o víkendů mno já jsem tak nadšenáá!!
*14* *14* *14* *14* *14*
a ty seš moje zlatko taky chyběla si mně a není zač protebe všee si má nejlepší kamarádka taky tak proč to protebe neudělat *14* *14* *14*
I love you much *14* -
-
Re: Re: ???
Já tééž... I LOVE YOU SO SO SO MUCH !!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ???
yes *14* *14*
-
-
-
-
xD
Kájo, asi umřu smíchy ... Ben se semirem spolu natočily komedii ... no to to dopadne ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xD
Lol..už se těším až to uvidím.... *15* *15* *15* .. -
-
Re: Re: xD
Já taky ... jako v Kobře 11 jsou úplně totálně boží a chcípeš z nich a to je to akční no a teď když bude komedie s něma dvěma v hlavní roli ... ty krááso ... to se mnou šlehne ... budu umírat smíchy ještě měsíc potom ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
Tak to já taky.. *15* *15* ..
-
-
-