Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je moooc!!

Hey co to je?..Ashley je až na 5. místě??*5*...To snad neee!!*8**8*,,Musíme jí dostat zpátky na 4.místo nebo ještě líp na 3.....To enní možná Hilary Duff jí předhonila!....To néééé*13* ,,Holky začnu upravovat tapety a dáte je sem ju?...Dejte mi na sebe nákej kontakt treba icko....Musíme to dát všetsko do pořádku... *3*
  • kajuska4

ashleyna je pizda

Hey tak tohle jste posraly kokotiiiiiiii kdyz vy budete lezt na nessu tak mi budeme lezt na ashleynu kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *8* aaaaaaaa *8* aaaaaaaa *8* aaaaaaa *8* aaaaaaaa *8* aaaaaaaa *8* aaaaaaaa *8* aaaaaaaa *8* aaaaaaaaaa *16* aaaaaaa *16* aaaaaa *16* aaaaaaa *16* aaaaaaaa *16* aaaaaaa *16* aaaaaaaa *16* aaaaaaaaa *16* aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa *10* aaaaaaa *10* aaaaaaaa *10* aaaaaaaa *10* aaaaaaaa *10* aaaa
  • blonde

cooo???

Hey cožžee?? vidíte to co jáá??Ashley na 5.místě??..*9**9*..a Michael Jackson na 2.místě?...tak to ne!...no to se mi teda ale vbc nelíbí...co s tim holky?? *7* *9*
    to se na něj kouká tolik lidí,?..ach jo ta jeho smrt to je pech..ale chudák...možná si to zaslouží to 2.místo. byl skvělej... *3*
  • paparazzi

jo ja myslím,že ash vadí paparazzi komu by ne ale každá hvězda chce být slavná a když je musí počítat stím že už nebude mít takový soukromý
  • simca2

a

a kdy budete ten dopis posilat myslite ze to stihnete do konce cervence???kdyz mame ten darek k narozeninam vite???tak aby to nebylo blby to poslat v listopadu vite co tim myslim???? *7*
  • medousssek

jessina666

proč bych se měla nasirat, žes řela kde bydliš pane bože.... mě je uplně jedno žes řekla kde bydlišš. ježda mane...co mě by na tom mohlo vadit jako?
  • kamickar

halóóóóó

jetu někdo??
  • jessinka666

mně se taky

Mně se taky libí víc Scott Jared mi přišel takovej divnej !!Zatim je sním Ashley štastná ale to se přece můžu hned zmněnit dit spolu jsou krátkou dobu !
  • kamickar

omajda

to teda nevím
  • simca2

a

aha a o cem byl? ten blog.
    • Re: a

no tak růůzně vlastně by se dalo říct o všem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit