Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Kajuš??

Ty už tu nejsi??? *7*
    • kajuska4

Re: Kajuš??

jsem akorát kecám na Ness potřebuji taky aby byla na prvním..dohnat to potřebujeme
  • puspuspusinka

Tak

Tak já začnu ... co bylo za celou tu dobu co sem tu nebyla??? Co bylo o Ash a Van ... nějak sem na blog jen mrkla ve škole... a slintala nad těma krásama... a Lucasovi to šíleně sluší ... *14*
    A náhodou Lucas a Ash by byly krásný pár,,,... ale co se dělo s Nessie ... a celkově?? *7* *14*
    • kajuska4

Re: Tak

Ano pravda velmi by jím to slušelo Ash a Lucasovi až tak moc *14*
      Mno tak Ashley jde v pondělí na Show "Lopez Tonight" na kanále TBS budou snad fotky *14* a Nessynka natáčí byla jen chvíli doma a pak zase letěla natáčet na Hawaii *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak

Woww... Páániii... *14* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Tak

joo *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Juchůůů

A jedna koukám skvělá super zpráva ... možná Ashleynka klesla což mě štve, ale zase na druhou stranu, začaly se jí přidávat fotky .... a má jich tam tolik božích ... *14* *14* *14* Aspoň něcoo ... *14* *14*
    • kajuska4

Re: Juchůůů

Přesně..je to lepší.. *14* *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Juchůůů

Já budu zatím přidávat co budeš pryč ... *3* *14* Pááá
  • puspuspusinka

...

No a co jinak, jak se máš Kajuško? :D Doufám, že už je všechno v pohodě??
    • kajuska4

Re: ...

No jo docela ale utekl s tama a hledají ho...už je i myslím s ním konec nevím o něm nic ale tož kamarád to můj bude :) a mám ostatní kluky takže až s tohohle budu v poho tak pak až budu chtít..;) a co ty?
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

To je podle mě správný přístup, netrápit sebe ani jeho, a snažit se žít dál ... i když s jiným ... v tomhle chápu Miley ... on jí každej pomlouvá, že je děvka, jenže, ona když byla poprvé doopravdy zamilovaná do Liama, tak to pro ní potom bylo těžký a proto chodila s více kluky ... a kámoška moje, ta je třeba taková, že má třeba 3 kluky najednou a hraje si s nima, a když se jí řekla proč, tak mi řekla, že zatím je ve věku, kdy si chce užít, vím že se to nedělá, ale asi fakt nejsme ve věku, kdy vydržíme ve vážném vztahu ...
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Však jo já moje kamarádka Maruška má 4 kluky a jezdi za všema..já to chápu jsme mladé musíme si užívat ne :D:D xD
  • simca2

ne

holky nereste ho my ashley mame radi
    víme že ash JE PROSTE NEJLEPSI a jeste dnska sem dostala cd GP je ploste uplne uzasne fakt krasne a ten darek pro ashley taky uplne krasny *14* *14*
  • nespesna

kdo

kdo? *7*
  • blonde

simca2

to je zase blbý sem psát takovýhle kraviny....To si radši budem takhle psát "jak se máš" ,"co děláš" atd....:D
  • jessinka666

medousssek

Jakto já nechci !!
  • kamickar

prosimtě jsem balila před týdnem xD
  • nicky0012

halo

halo je tu někdo mno nic ja jdu tak zítra ju?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit