-
blog
Ahoj chtěla sem vás pozvat na můj blog jsou tam novinky o všech celebritách a ty nejnovější!! Tak až budete mít někdy čas tak se koukněte na :
american-star-news.blog.cz
Děkuju -
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Moccccccccccccc štěstí a zdravííííííííí
A všechno co tebe prospívá!Paaaa... *14*
http://misa-kulisek.blog.cz *1* -
-
Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
jé ahojík..to jsem já ta Miss.Nessa:) *4* *14* jsme spolu spřátelené *1* *3*
-
-
AHoooj :-*
Pardoooon, toršku se to protáhlo ... *15* *15* tak sem tu ... máte mě tu ... jo a Kajuš hádej co si tu teďka vychutnávám ... jej ... mňamkaa .. *14* *3* *15* -
-
Re: AHoooj :-*
Čauky.. *4* ..¨
Nevadí..počkala jsem..a kafé s marmoškou.. *3* *1* -
-
Re: Re: AHoooj :-*
No jasně, jak si to proboha uhodla, notoje mi záhada ... tj hrozný ... *15* *15* *15* A nevadilo by ti počkat ještě minutku ... dojdu se jenom opláchnout ať to mam z krku a můžu se k vám zabalit až do newim kolika snad až do půlnoci ... záleží naúnavě ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: AHoooj :-*
Já piji též... *4* ..ok pokám.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: AHoooj :-*
Hoooojky =) Budu tady taky pokud vam to neva *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: AHoooj :-*
Kačí jsem ráda že tu budeš s námi *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: AHoooj :-*
Ne Kačí nevadí ... tj super že si taky budeš povídat ... protože jedině tak můžeme Ashleynce pomoc ... aby se vrátila tam kam patří do první 10. *14* *3* A já sem náhodou ráda... když je nás tu víc ... takže kecáme tu všecky 3 snad se přidá i Klaruš ... *14* *3* A navíc Kačkooo vypni ten FB !! *8* A pod semka je to tu lepší fakticky ...
-
-
-
-
-
-
...
Jinak ty new photos Ashleynky (Sharpay) Jsou supeer ... *14* *4* Ale přidám je až 10.12. ... až budu na svém ... a doufám že do té doby přibyde ješět víc novinek ať mám poté co přidávat *3*
Joo a štve mě že se teď nemůžu podívat na ten trailer Beastly, strýci nejde youtubko a mě zase net ... *8* *16* *9*
Jináš pááá...
Miluji Vás .. *14* *3* *14*
Aji Vashleynku *14* *14* *14* -
-
Re: ...
Jsou opravdu nádherné...a budu se na thebé těšit..zlatí...I lowe you too..Paaa *14*
-
-
Jsem tu ... :-)
Jsem tu ... za tebou přídu vždy ... *15* *14* -
-
Re: Jsem tu ... :-)
dobře.. *4*
Já jen jestli jsem tě neotravovala kdyby si něco dělala na blogu.. *4* -
-
Re: Re: Jsem tu ... :-)
Ne to nee... *14*
Ale te%dka jsem šla k mamce kouknout na film, a jenom na kousek a je dcl dobrej tak se na něj kouknu zejtra ... *15* -
-
Re: Re: Re: Jsem tu ... :-)
dobře *4*
-
-
-
-
Tve mi sme 3 xDD
Jááá jakoo ... Avrilka
Tyyy jakoo ... Nessynka
Klaruš jakoo ... Ashleynka
*15* *15* *15* *15*
I když Klaruš má rači Nessie coo?? *15*
No nic já sem Ashrilka... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Tve mi sme 3 xDD
Tak Kláruš má ráda Vashleynku takže je Vashleynka.. *14* *1* -
-
Re: Re: Tve mi sme 3 xDD
A co seš pak ty?? Když máš ráda taky Vashley *15* *15* *15*
Tak já sem Vashrilka... a vy dvě Vashleynky joo??? *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Tve mi sme 3 xDD
jjoo *14* *4* -
Re: Re: Re: Tve mi sme 3 xDD
tak jo *14*
-
-
Re: Re: Tve mi sme 3 xDD
jooo *14* *14*
-
-
-
pp
Jde na pc ségra a já mám domluvený venek tk tu jsem večer ahoj *14* -
-
Re: pp
páá *14* *4* -
-
Re: Re: pp
měj se papa *5*
-
-
-
jako zpevacku
ja nevim jak vy ale ja ashley beru jako zpevacku protoze ma uzasny hlas a songy. ale jako herecka je taky super. navic je hezka ma supracky vlasy a perfektni styl oblekani!!!! *3* *3* -
ja a ashley
ahoj ashley je nejlepší a nejhezčí herečka,zpěvačka a modelka. kdo jí nemá rád dělá moc špatně. *14* *14* -
To nedáme...:(
Jo mě taky nevadí ani jedna z nich která je před Ashley ale myslim si že Miley ani Vanessa lepší než Ash nejsou!...JÁ sem chodím každej den jenže pořád se to nezvedá to skore spíš ubejváá...:( -
-
Re: To nedáme...:(
Hlavně Ashleyna nesmí předběhnout Hilary! A už vůbec at' není na 1.místě!!! Ideální by bylo,kdyby Lady GaGa byla výš než Ash. *8* -
-
Re: Re: To nedáme...:(
TRHNI SI JJ? *16* *16* *5* -
-
Re: Re: Re: To nedáme...:(
NN *15*
-
-
-
Re: To nedáme...:(
ne to musis pridavat obrazky a tak dale
-