-
jj
jj a je uža *4* -
TA
TAK PAPA *14* -
presne
presne!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
-
Re:neni??
Kamca uz tu neni??
-
-
ahojik
ahojik uz tam ses *4* -
si
si tu?? -
jasne
jasné!! -
ale
ale jim to tak slusi se scottem vcera ran sli spolu!!meli oba kafe ty kalhoty jsou krásné které měla na sobě ash *14* *14* -
ja
ja jsem taky mela rada vanessu *9* -
-
Re: ja
nechápu proc !!! *9* ashley is besst forever *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ja
*9* a ashleynku? *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ja
NA NI JSEM NARAZILA NA YOUTUBE A OD TÉ DOBY JI ZBOŽNUJU!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ja
aha ja od hsm *14* som ju obdivovala a keď som prišla do školy tak som vľšetkym povedala ako je ash skvelá pustila som im pár pesničiek a oni ju obdivovaly so mnou *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ja
wow to jsi měla dobré ja mám tak 7 kamosek ktere obdivuji ash a vanessu nesnasi!!!! *14* *14* *14* *8* a tady jedna holka přsla 17 roků měla že prý má milion kamosek ktere milujou ash !! *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
trapko
hele trapko...... to je uplně luxuuuuuus.. trapka ashleynka je nejlepšíí potom je trapka mileynka a potom trapný stmívání.., všecko co mám ráda, tak je tarpnýý.. to je žůůůžo -
-
Re: trapko
wow máš parvdu trapko *15* *15* *15*
-
-
Vanessa
Hej ty woe to je tlama !Jsem se upa lekla ještě ten oblíčej no fuj !Tady je vydět klik na sebe musí napatlat makeupu aby byla aspoň trochu pěkná ! -
-
Re: Vanessa
HNUS HNUS HNUS HNUS...... tohle je pravá tvář téch jejich nessynky pusiinky:-D *15* *15* *15* *15* *15* *15* asi budu zvracet -
-
Re: Re: Vanessa
JO A JESTE DOTOHO SRKÁ KAFE *15* *15* *15* TA MUSÍ MÍT NA SOBĚ TOLIK MAKEUPU ABY BYLA TAK HNĚDÁ A OPALENÁ!! *15* *15* PODLE MĚ ONA CIKANKA NENÍ TO JE MUMIE!! *15* -
-
Re: Re: Re: Vanessa
jj scrvklááá jak stařenkaaa... bléé bléééb léé
-
-
-