-
promin
promin goin crazy *1* -
praha
no tak to je jasný vždycky je první Praha a pak Brno a ostatní města nedívala ses na československou superstar??tam taky první Praha,Brno a pak slovensko -
Ahojky je tu nekdo????
ahoj je tu nekdo?????? *4* -
jo je
jo je ta nejhezci!!!!!!!!!!!!! *14* *14* -
-
Re: jo je
jj je no a ashleynka aspon skousi nejakou zmenu nesto lochnessaVanessa ma porad cerne jako uhel je hnusna vubec neskousi zmenu
-
-
jo
jo ja taky nejlepsi byla tam jak zpívala *14* -
...
jj je to upa užasný video!!!chtela byc tam být!!!! -
I Love
Hojik, mám 17 a zbožnuji Ashley je nej zpevacka,herecka, vubec *14* mam milion kamosu, kterí ji take zboznujou!!!!!!!Proste je Ashley nejlepší -
-
Re: I Love
To je super ta se sem přihlas je tu sranda!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: I Love
No ne, promin ja tady casto nebudu chodit *9* tak asi ne -
-
Re: Re: Re: I Love
No diky za nabidku, ale ne!!!Mam moc kamosu, kteri maji radi ash *14* fakt moc!!
no ja musim tak papa *14* -
-
Re: Re: Re: Re: I Love
papa a skoda *9* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: I Love
jeto super že máš hodně kamosů ja znám ta sedm lidí kteří assh maj radi *14* *14* a vanessu nesnaší!!! *8*
-
-
-
Re: Re: Re: I Love
jo jen sem ti to chtela nabidnout
-
-
-
-
AHOJTE
ahojte holky jak je??? *4* -
-
Re: AHOJTE
supwr co ty?
-
-
ahooj
ahoojíík jak se máte??? já fajnee..!
akoráát se mi zejtra nějak nece do school xD a neim proč co vy? *15* -
-
Re: ahooj
Jj mám se ok... jinak taky komu by se do school chtělo ne ??? *1*
-
-
hej
hej dovedes kamosky??? chci je poznat nebo nejakého kluka ja newm *4* ale já jsem dovedla vsechny co muzu jedna moje kámoska tu je prihlasena ale skoremt u nechodí a druhá ta taky ale je to upa stejne pripad *15* *15* *15* -
-
Re: hej
moje jedna kámojda je tu přihlášená, ale taky sem moc nechodí -
-
Re: Re: hej
aha... to je skoda ale potom tu jsou prihlasene dve moje kamosky z icq a jedna prijde na ....... druhou newm -
-
Re: Re: Re: hej
tak to je super, že příjde aspoň ta jedna. já taky skusím kámojdu přemluvit ať se sem aspoň na půl hoďky zastaví,a el ona je nemocná tak nhewím jestli už bude zdravá, ale snad jo *4* -
-
Re: Re: Re: Re: hej
sak se uvidí *4*
-
-
-
-