-
juj
Cože??U nás ve škole je to samý jenom dojdeš s podobným tričkem a hned:Hej co se vopičiš jako ale jenom trošku podobný!!Ty a KLáruška jste moje nejlepší kamarádky co mám!Miluji vás *14* -
-
Re: juj
Joo kámoška že si koupí super sluneční brýle jenže stejný nosí Ashleynka tak sem řekla že si je vezmu taky protože sou fakt cool a ona no já si je asi nevezmu a potom když sem se jí ptala co se stalo tak ona mě seřvala ... cože? co se stalo? no třeba to že seš píča a furt se jenom po mě opičíš krávo jedna ... takle mě to napsala ... *9* Já byla totálně smutná *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: juj
Ježiš!!Chudinko *9* *14* to jsou dneska lidi!! *9* -
-
Re: Re: Re: juj
Jo ona je úplně pitomá ... už se s ní nebavím ... *9* Mám vás tak na co kámoši ve třídě... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: juj
Přesně máš velkou pravdu! *14*
-
-
-
-
Re: juj
I já vás *14*
-
-
Z5
Mě dneska nějak nic nenapadá ... fantazie mi zdrhla *9* *15* -
-
Re: Z5
Acha *1* -
-
Re: Re: Z5
achjooo *15* sem mrtvá -
-
Re: Re: Re: Z5
*15* *15* Míši doufám že tu budeš my jedeme s dědou a babičkou odvézt mamku na ten maškarák ale až po půl *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Z5
Jo budu jak sem slíbila až do 2 *15* *15* Udělám si kafe kdyby se mi chtělo spát ... odejdu dřív jenom kdyby přijely mamka s tátou dřív *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Z5
*15* tak to moje mamka možná dojede kolem 2 nebo 3 nějak tak a to možná budu spát no uvidím *15*
-
-
-
-
-
-
xD
My sme fakt dovjka ... jedna to nemůže stáhnout druhá zas jo ale nemá kde... tak a teď úkol pro Einsteina ... jak to máme vyřešit?? *15* *15* *15* -
-
Re: xD
už poslano *15* *15*
-
-
Ahoj :'((
Jdu se s Váma rozloučit a říct Vám, že jste mi vrazily nůž do srdce a fakt hnusně... Já se fakt snažila psát si s tebou Kajuško, ale mě se vždycky zdálo, že si se mnou nechceš psát,... :((
A nikdy mi nenapíšeš první vždycky musím psát já ... :(( A teď si mě bezdůvodu jen tak smažeš s přátel ... :((
Fakt tu brečím kvůli Vám :((
Pokud jde o Ashleynku pořád jí miluju, a na té akci Phineas a Ferb byla překrásná, už se mi povedlo i přes seklej net stáhnout všechny fotešky... byla tam dokonalá... a já nikdy nepřestanu mít ráda Vashleynku, pořád je miluju!!!!! Ale to je jedno...
Sbohme... fakt vás mám ráda, ale tohle já nemám zapotřebí nic sem Vás neudělala abyste se na mě takle hnusně vykašlaly... :(( -
ashleynkaaaa...
ahojenky ashleynka je nejky nea celelm svete na nic si nehraje je hodna a krasne zpiva chapu lidi co ji nemaji v lasce taky se snad kazdymu nemuze libit kazda zpevacka kazdy ma jinaci styl a vubec nejlepsi by bylo kdyby si nikdo svuj nazor nevnucoval ja ashley mela rada 2 roky pak sem prestala bo se mi zdala umela a neprirozena ted se mi o hodne vic libi s hnedyma vlasamamoc ji to slusi ja si nenecham mluvit do toho co se mi ma libit od nikoho pap -
Jojo,,souhlasím.....
Jojo..je nejlepší...Taky jí lowííkuju!..Je to ta nejlepší star podle mě..Týo ale štve mě že je na tom 5.místě....Ale já sem chodím každej den a vůbec se to nelepší... :( *8* -
SKVĚLÁ
ASHLEY TISDALE JE NEJLEPSI ZPEVACKA A HERECKA *5* -
ach jo
halo *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Moje icq simca2 a blonde
moje icq je 441274108 -
ja navrhuji Sashley
Sashley