-
bestgirl
ahoj holky..nebu´d te na mě prosím naštvané, že sem teď nechodím, ale ěm to tu prostě nebaví. promiňte, ale já nechci nadosmrti sedět u počítače a psát jak strašně ashley miluju a že je super. mám blog, o který se starám ale jinak už s počítačem nechci mít nic společného a už mi to příjde docela trapné jak furt píšeme že ashley milujeme! mám ji ráda, ale už prostě nechci být taková ta poblázněná puberťačka do jedné osobnosti - chci být jenom puberˇačka *15* *15* *15* tak mě omluvte a nebuďte naštvaná, že se tu teď delší dobu neobjevím... ashley je pro mě pořád super a nej,, ale nechci skončit jako závislák. tak papappa na dobu neurčitou *14* -
-
Re: bestgirl
no ja s tim souhlasim taky se staram jenom o blog a tady neee ze by me nebavilo furt psat ze je ashley nej tone!! ale nechce se mi ani do vyhledavacku napsat OSOBNOSTI.CZ!!!! je mi to totiz jedno jestli nas vanessa prebehne!! me je to fuk!!!at maji aspon z jedne veci radost:-D *15* sak mame svoje icq jeste si nejake pozhanim a muzem se bavit na icq:-D treba napr:
ashlynka14
¨pls napis mi do vzkazu icq
nicky0012
taky pls taky bych chtela tve icq!! a podobne
i ashleynka24
pls das???
no a treba ostatni:D no ja padam se ucit tak apa
-
-
by puspuspusinka !!!
Lidičky jukněte se plsky na diskuzi Avril Lavigne, vypsala sem tam něco co se týká všech mých zlatíček !! Takže Vashleynek !!! *14* *9*
P.S. To se já Míša=puspuspusinka -
ok
Ahojj *1* -
-
Re: ok
Ahojíííík *14* -
-
Re: Re: ok
jak se mááááteee *7* *4* -
-
Re: Re: Re: ok
skvěle... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ok
dobře.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ok
tky *1*
-
-
-
-
-
Re: ok
čaukyy *14*
-
-
...
Tak nám to vyber ...
1) Jak ztratit kluka v 10 dnech
2) Život s Helenou
3) Holky v Balíku
4) Žába k Zulíbání
*14* -
-
Re: ...
Jak ztratit kluka v 10 dnech
*4* -
-
Re: Re: ...
Jééé supeer ... na ten se budu dívat ráda ... *14* *15*
Ten miluju ... *14* -
-
Re: Re: Re: ...
dobře.. *14*
škoda že si nemohu stahovat protože je to mamky pc ale škoda že to není na online a zase to mega video by mně otravovalo.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
A proč nemůžeš stahovat do máminy PC ... si to potom dáš na flasku a nebo když sis táhneš 6 filmů tak to hodíš na jedno DVD ne??? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
AHA ... tak joo ... *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Mno jo akorát prvně to musí jít na opravnu je něco blbě nwm..a pak můžu čučet na filmy *4*
-
-
-
-
-
-
pp
Já už valím musím jít pozametat dvůr protože máme tam sníh paa *4* -
-
Re: pp
dobře chápu paaa *14* *4*
-
-
ehm
Kajuško, budeš tu dneska? *14*
Já se jdu jen vykoupat... *14*
A potéé, tu budu celý večer doufám.. *14* -
-
Re: ehm
budu *14* -
-
Re: Re: ehm
super ... za chvíli sem tu ... *14*
-
-
-
hi
Ahojky Ashleynka si zašla do tělocvičny áááá nádherná bylaaaaaaa *14* *14* *14* -
-
Re: hi
Čauky jéééé ona byla tak užasnáááá omg jé
*14* *14* -
-
Re: Re: hi
jj *14*
-
-
-
prceek...
na modelku malá.. nemyslíte? =D *15* -
-
Re: prceek...
Neee! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
tang
ted sem se nadopovala tangem tím prášekm pořád si to kupuju a jim ten prášek takže mám energii tak tře´ba jaká pisnička od ashley s evám líbí uplně uplně nejvíííc *15* -
jessinka666
jo jasný já si tě přidám ju??... *14*