-
:-D
Já newím, ale ty si asi myslíš žes napsala uplně nejlepší komentář na světě, ale kdyby ses nad tím zamyslela, tak bys zjistila, že ztebe opět vylezla největší blbost na světě....proč bysme proboha nemohli ASHLEY říkat sluníčko hm?? proč?? vyste ten název snad vymysleli? já myslela že sluníčko je zdrobnělina od slova slunce a tak si ymslim že bvy zte krávy zloddějský, který to od někoho použili. tak proč bysme to nemohli použít my?? hm,,?? A my navíc narozdíl od vás máme pravdu protože naše Ashleyinka je vážně největší sluníčko na světě.. -
foto
ahojky berušky, změnila jsem si fotku.. :-) dala jsem si fotku z new yourku z akce sephora:-D tam je ashley nejužasnější -
-
Re: foto
jo tam má ash to nejlepsi oblecení dík že jsi mi poradila s tima malýma fotkama *14* *14* *14* -
-
Re: Re: foto
jeeeeeeeee kwaaaaaaaaasneeeeeee *14* *14*
-
-
-
ahojik
ahojik holky kdo je tu *15* -
ash
ash v HSM hrát neměla sice jí to proslavilo za to jsem vděčná ale neměla tam hrát -
-
Re: ash
jejda marketko.. HSM už je pryč.... a navíc byla to jenom role.. já sem staršně ráda že tam ashleynka hrála, protože kdyby tam nehrála, tak by ten film stál za nic a a ni bych se na něho nikdy nepodívala.. -
-
Re: Re: ash
máš pravdu(zase) *15* *15* ale někomu to je jedno že je dávno pryč! *9* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ash
ale Ti "někdo" kdo srovnávají ashley tisdale k sharpay evans jsou 100 let za vopicama! -
-
Re: Re: Re: Re: ash
zase pravda *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ash
jj...třeba králličí bobeček a kajuska - ti jsou 100 let za vopičkama:-d proto mají méně vyvinutý mozeček než my ostatní lidé žijící ve 21 století *15*
-
-
-
-
-
-
tapeta
přidala jsem jednu tapetu, tak doufám, že se objeví co nejdřívv:-) -
-
Re: tapeta
ty jsi hgodná ja jsi tapety nechávám no až vís na co a jo mame na blogu new dess no newm jestli se bude líbit chtěla jsem vyzkoušet neco novýho *14*
ashley na tom letisti vypada překráááááásně!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: tapeta
design je překrááásnej -
-
Re: Re: Re: tapeta
díky *4*
-
-
-
-
no
no taky me jeste neco napadlo!!! -
-
Re: no
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer -
-
Re: Re: no
no ale to je faaaaakt mega moooooooc trapny *15* takze nvm jestli s tim budes souhlasit
-
-
-
:(
ahojky BG, ted tu nebudu cca mesic, jedeme se skolou na nejaky ozdravný pobyt, takze se vám omlouvám. jakmile prijedeme, tak tu zase budu chodit, mejte se pekne, Papa
Ashleyinka je nejjjj:) -
-
Re: :(
v poho se neomlouvej hl. je aby ti tam někdo nevylěčil z Ashleynkymánie !!! *1* *14*
Awe to se doufám nestane !!! *15* *14*
-
-
modelka
ahojky ... nevite proc na hlavni strance u ashley nepisou ze je modelka ? kdyz je to pravdaa uz jsem to tam zkousela psaat vcera ae nikdo to jeste nepotvrdil takze nwm ... jinak ashleyy je užasnáá .. -
-
Re: modelka
Čauky přesně i Vanesska Hudgens je modelka a tam to neníííí taky jsem to tam dávala a nic *9* -
-
Re: Re: modelka
ahoj kájo měli jsme moc rozbitý počítač byl málem na odpis ale je to už dobrý a ani icq nemám musim sui ho zařídit znova.
-
-
-
Happy birthday for Ashley;)
-
HAppy Bday :) wishing you all the best
*3*