-
kiki
ahoj kikoušku jakpak je?? -
-
Re: kiki
Ahojky ady ! -
-
Re: Re: kiki
:-)jak se mááááááááááááááááá ááááááááš? -
-
Re: Re: Re: kiki
Ale ne moc dobře ! -
-
Re: Re: Re: Re: kiki
jj tak to je supeeeeeeeeeeeeer
-
-
-
-
-
halooo
ahojky holky je tu někdo? -
NEBO
NEBO TAKÉ POSLOUCHÁM OVER IT!! *14* *14* TO JE SUPER PÍSNIČKA NO VLASTNĚ VSECHNY ALE TED SE SPIS VRACÍM K HS PROTOŽE GP JSEM SE NAPOSLOUCHALA *15* *14* *14* -
-
Re: NEBO
jj já se taky vracím k tem starým ale třeba ted sem objevila pisničku never gonna give you up
ta je uplne božíí!objevila sem ju už dřív ale asi sem na ni zapoměla a ted je upec nejlepší znám jí naspamět ale jako bych jí neznala! *15* je fakt super! -
-
Re: Re: NEBO
ta je nelepší!! -
-
Re: Re: Re: NEBO
miluju ashleyiny píísničky *14* *14*
-
-
-
Re: NEBO
nebo ted posloucám TIME AFTER TIME hrozně pěkná písnička!!! taková zamilovaná! *14*
-
-
tak dost!!
TOHLE BYCH SI NIKDY NEKOUPILA JO A JAK JSEM REKLA PRO VÁS JSOU PENÍZE VSE JO NAMÁM PENÍZE, MY SI NEMŮŽEM DOVOLIT JIT KAZDY DEN NAKUPOVAT JEDINĚ SI KOUPAT TAK JIDLO ANI NA DOVOLENOU NEJEZDÍME JEN NEKDY KDYŽ SI NASETRIME ALE PORAD ZIJEME SPOKOJENĚ A STASTNE JENŽE VY BYSTE SE BEZ TOHO AASI NEPŘEŽILY NEZNAMENÁ ŽE KAŽDÁ HVEZDA MUSÍ MÍT PETIHVEZDICKOVOU VILU ASH MÁ TAKY KRÁÁÁSNÝÝ BARAK A AUTO ONA JE RADA ŽE MÁ STŘECHU NAD HLAVOU ALE VÁM JDE JENOM O KRÁSU O NIC JINÝHO!!! -
ehm
Tak jo další rada pro vás .. PROČ PAK JE ASI O VANESSE DVOUSTRÁNKA V DÍVCE?( a eště titulka) no to bude asi proto, ŽE JE SLAVNĚJŠÍ!) *15* -
-
Re: ehm
ASI PRETO ŽE JE TO SRAČKA!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *1* -
-
Re: Re: ehm
to bude asi ten duvot Sabi *15* *15* *15* asi žárlí *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ehm
tohde už je nudný .. -
-
Re: Re: Re: Re: ehm
omyl slečno! to vy jste nudnáá *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ehm
jo a jeste jsi zapoměla dooooooooost trapný *15*
-
-
-
tohde už je nudný .. -
nic jinýho nemáte??
-
-
-
-
For Simca2!!! =)
Makýýýsku, mocínky mocík ti děkuju opravdu si tam udělala fakt dost prácičky a je to mnohem krásnější a ten dess je prostě dokonalej !!!
Si velký zlato bez tebe bych to dělala 5 let než bych na to přišla *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* !!!!
Eště jednou mocííííík děkujíííííí !!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: For Simca2!!! =)
a o cem mluwíš?? *14* -
-
Re: Re: For Simca2!!! =)
o našem společným blogu, Maky mi ho pomáhá dát dohromady *14* -
-
Re: Re: Re: For Simca2!!! =)
aháááá??!!! *4*
-
-
-
-
Happy Birthday Ashley *14* *4*
-
jééjda...
holky asi budu odepisovat pomaleji ... *15* -
-
Re: jééjda...
dobře.. *4* -
-
Re: Re: jééjda...
ok *4* -
Re: Re: jééjda...
ale odepisovat budu § jen pomaleji ... *14*
-
-
-
Pááni ...
Půl rok a pořád ho hodně miluješ? Tak to je víc, než úžasný ... :))) Taky bych chtěla... :D -
-
Re: Pááni ...
víš ono je to takhle já mám kluka na slovensku(zejtra za ním jedu) ale mezi tím i mám ráda Lukáše takže nwm :D ale je to kámoš :) -
-
Re: Re: Pááni ...
Aha ... pááni ... tak to vím, jak to myslíš ... přesně vím ... A s tím Lukem, bych to přátelství nekazila, protože jestli je to mezi vámi takle, a ty by ses s ním někdy rozešla, tak bude všechn krásný pryč, ale zase byla bys s ním každý den ... no ale rači ti radit nebudu ... já fakt nejsem ta pravá .... :D -
-
Re: Re: Re: Pááni ...
já vím :) souhlas s vámi
-
-
-
-
popííííík
*1* vííte ja sem spise na tvrdší muziku než tyhle popový sračky A*L*E jsou dvě extra vyjímky a to Ashley Tisdale a Miley Cyrus , plotože tyhle holky fakt váálej!!!!
...a co se týče ashley , tak high school muzical fakt nemusíím ale když by se mi na nem neco líbílo pak jen kvůli ashley je nejlepší!!!!! *15* *15* *15*