-
...
yu are sweet you are fine ... yeahhh ... *15* *15* a dál to neumim ... *15* *15* *15* bych si to musela pustit ... abych to spívala ale takle jak mi to tu nehraje mámvokno ... *15* *15* -
-
Re: ...
Yeah..tu jsem dnes poslouchala když jsme jeli do brna v mobilu *14* *3* -
-
Re: Re: ...
To já byla dneska mimo a zpívala si s Káťou Michaela Jacksona ... *15* *15* *15* táta si ho pustil v autě ... ale tohle byla taková ta hezká písnička ... Black or White ... jak dávaj do reklma na ty americké nej filmy ... *14* *3* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
yes *14*
-
-
Re: Re: ...
Ty vado miluju jíí *14*
-
-
-
vote for Ashley
http://iheartmiley.blog.cz/1101/mil ey-cyrus-x-ashley-tisdale-komu-to-s lusi-vic#comment85379421 *14* *14* -
-
Re: vote for Ashley
No fuj, vždyť to tam Miley nesluší ... vypadá divně... *9*
Ashleynce to sluší šíleně mooc... *14*
Dala jsem jí hlásek a hned jsem to dala i na blog ... protože Miley vyhrává *8* -
-
Re: Re: vote for Ashley
přesně *8*
-
-
-
..
Objevily se fotešky s Hellcats *14* *14* -
-
Re: ..
*14*
-
-
vtipýý
Nováku, na vaší lavici je 7 much. Když zabijete jednu, kolik jich tam zbude?
Jedna, ta mrtvá. Ostatni uletí. *1* *1* -
-
Re: vtipýý
*15*
-
-
..
Nádherná fotka *14* *14* *14*
Já si udělala taky akorát nás je Nessynek milion tam jsem tam dala jenom ty hlavní i tebe!! *14* -
-
Re: ..
Jn ... já tam dala jen Vás dvě ... *14* -
-
Re: Re: ..
Yeah.. *14* *14*
-
-
-
Áááááááááááááá
Kajuškoo ... já myslela že to semnou sekne ... skoro sem nedýchala ... to je něco překrásnýhoo ... bože já já já sem v šoku ... ááááááááááááááááá -
-
Re: Áááááááááááááá
wow *14* -
-
Re: Re: Áááááááááááááá
Kajuškoo, ale semnou to málme praštilo, to je něco krásnýho, překrásnýho, bože ... celej večer budu tsahovat fotky ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Áááááááááááááá
*15* *15*
-
-
-
-
AsHlEy
AsHlEy Je PrOsTě UpE sUpER...nEjLePšÍ pÍsNičKa Je:He SaId,ShE sAid... *14* -
proc
proc je ash na 4. miste jak tomu muzem zabranit -
-
Re: proc
NIKDO TOMU NEMŮŽE ZABRÁNIT A VÍŠ PROČ?? HAHA TAK JÁ TI TO TEDA ŘEKNU ASHLEYYYY JEEE P-------ČAAAAAAAAAAA A KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁAAAAAAAAAAAAA AAAAAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAA A JÁ JÍ NESNÁŠÍM NIKDE NEHRAJE JEN V HSM KRÁVA JEDNA NA MILEY NEMÁÁÁÁÁ A PROTO JE NE 4 MÍSTĚ TY KRÁVO!!!!! *5* *16* *1* *1* -
TAKI TOMU NECHAPU ASHLEYKA JE LEPSI NEZ MILEY CIRUS -
-
Re: Re: proc
TO MA OOOOOOOOOBBRRROOVVSSKKOOUU PRAVDU MILEY -MILKA NA ASHLEY NEMA ASHLEY MA HEZCI HLAS A NEJECI JAKO KOZA MEEEEEEEEEEEE JAKO NAPRIKLAD FLY ON JA NEVIM JAK SE TO PÍSE TO JE PISEN FUUUUUUUUJJJ ASHLEY JE LEPCI NEZ VELAK HLAVA ASHLEY MA HEZCIPISNICKY NAPRIKLAD HE SAID SHE SAID KISS THE GIRL A NE TAK TRAPNY JAKO HANNAH BLBA TO I TA LILI JE HEZCI NEZ MILEY ALE STEJNE NE ASHHHHHHHHHHHHHLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEYYYYYYYYYY NIKDO NEMA!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
-
-
Zkuste dávat fotky,videa,informace ... at se Ashley zvedne score
-
-
presnej odkaz...
neposlali byste mi někdo přesnej odkaz kde jsou presne ty ukazky z toho ashleyino new alba?..nemuzu ¨to tam vbc nikde najit.*9*tak predem diky.. *3* -
-
Re: presnej odkaz...
jak se jmenuje? *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: presnej odkaz...
Guilty Pleasure - ještě nevyšlo. Ale vsadím, že je na youtube najdeš It´alrignt, It´s ok
-
-
-
oslava?
Holky jaká oslava ne boco? *7* *7* *7*