-
jj
jj mas pravdu aj s tim tetovanim s tm sem fakt nepocitala ale co jeto jeji rozhodnuti ale ja ji porad budumit rada *14* *14* -
-
Re: jj
na twiteeru na jejím profilu!!! a já ji mám taky ráda, jenom sem řekla, že se mi po jejím starám já postesklo''!
-
-
jj
je tu nekdo? -
Já
ahoj já už se zase tu očem se bavíte? -
náramek!
holky já mám stejnej náramek jako máashley ted jsem to zjistuila na vašem blogu!!!!! -
-
Re: náramek!
jo tak to se máááš:-) já nic stejného s Ashley nemám, ale vubec mi to nevadí'
-
-
JO
jo jo to muzeme dobej napad!!! -
-
Re: JO
tak já se vám pak kdyžtak ozvu a napíšu o spřátelení... ale budete ož tak v půlce září...
-
-
!!!!!
pokud to byl někdo od Vanessy, tak bych jim jenoom chtěla vzkázat, že to už teď přehnali, protože musí něco Ashley závidět-něco co Vanessa nemá, jinak by po Ashley takhle npluli a starali by se jenom o tu svou Vanessku, ale když Ash pořád nadávají, tak sou prostě zakompleksovaníí... -
-
Re: !!!!!
Ashleyna nema nič čo by Vany nemala tak tu nerob s tej piče neviem čo ..lebo je to nula... *15* Vany is best and ash is dead *3*
-
-
jo
jo ale vis co bude nejlepsi i kdyby tady napsaly sebevis o ash neodpovidat tak ta hadka nezacne at si cokoliv pisou na sve diskuzi -
-
Re: jo
jj, o to už jsem se nažila, ale to prostě vážně nejde!!!
-
-
ty nevis
ty nevis o tom dopise??? -
..
jj jsem tu hele já newm jaký bude téma!! -
.-.....
jj přesně já bych si sní chtela volat a aby mě brala na svoje koncerty a tak prostě božííííí nio ae o tgom mužeme asi jen asnít přidala jsem si ji na skype jak tu naspla jedna holky pročetla jsem skoro celopu dizkuzi! a jj na ash písničky se dá tancovat ale na ty vanessininý ne nemám ji vubec ráda!!!její zpěv my příjde moc uknouraný a texty jsou o ničem sož u ash se říct nedá je vyjímečná!!!prostě nejlepší!..