Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mmaarrkkeettaaaa

fotečky

Krásné fotečky Ash *3*
    • kajuska4

Re: fotečky

jj *14*
      • Re: Re: fotečky

jjjjjjjja
        • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: fotečky

*15*
          • Re: Re: Re: Re: fotečky

njn Ash to vždy sluší
  • puspuspusinka

Ashley v Disney !!!

Ashley v Disney už hrát Nebude, myslím, že už NIKDY !!! Disney si stanovuje neskutečný podmínky a Ashleynka odstouila od smlouvy, protože oni chtějí aby se rozešla se Scottem, že prý jí láska odvádí od práce a ona jim do očí vytmavila, že život si od nich dirigovat nenechá a odešla, jakoo to fakt přehnaly dementi, že prej s takovými lidmi pracovat nebude, i kdyby neměla už nikdy točit a zpívat vždy bude pro ni nejdůležitější rodina a láska, na ně prej kašle... a dobře udělala ... *4* *8*
    • Re: Ashley v Disney !!!

to súú pi..Ashleynka se nebude k vůli takovým hajzlům rozcházet HAJZLOVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ A PI.. a ti egzoti at jdou doprdele
      • kajuska4

Re: Re: Ashley v Disney !!!

jjj *16*
        • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: Ashley v Disney !!!

O tom že jsou na Disneyho špatné podmínky jsem věděla, ale že až tak... Ashley udělala to nejlepší co mohla *3*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ashley v Disney !!!

Přesně... jako Mileyna tej je 17 a mohla se zasnoubit s Liamem a může si střídat kluky jak ponožky děvka, a Ashleynka kterej je 25 let a má skvělý pevný a dlouhý vztah, tej jako budou něco kecat jo? *8* To mě total naštvalo když sem četla ten článek ... joo a objasnila i t jak psaly v bravu že prej Disney chce aby byla nevinná a matka chce aby pracovala u Disney proto se s ní nějak chvíli nepohodla ale rodiče i sestru a Scotta miluje a je jí líto že se s matkou hádala nebo co ... a že prej s Disnem asi skončí nadobro ... *4* *9* *9* Cože je dobřeee *4* *4*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ashley v Disney !!!

Přesně. Je prostě vidět že Ashley ať je slavná moc nebo ještě víc ... nikdy nezapomene kdo opravdu jeee a díky komu je slavná a že myslí na přátele a na rodinu na prvním místě to mmá s Avril společný ... NIKDY JE NEPOSEDNE POPULARITA a toho já si na všech celebritách vážím úplně nějevíc a Nessy a Semi to samý ... jako Ashleynka *14* *4* *3*
            • mmaarrkkeettaaaa

Mě Miley nevadí, ale je to pravda, ona si může dělat co chce a Ash musí poslouchat ... Rozhodla se správně že dá přednost rodině než jim. Je fakt dobrá *3*
            • puspuspusinka

S prominutím pro ty kdo máte rádi Miley, ale já jí nesnáším ... *4*
    • gabinka4

Re: Ashley v Disney !!!

jééééé *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Teda vy mě štvete .. xDD

Kajuška ta chcípla úplně ... a Klaruš buť chlastá nebo newim, s kym si tu mam psát??? *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: Teda vy mě štvete .. xDD

DObře zítra mám pohřeb.. *1* nee já jsem si nalívala pití mám žižu *3*
      • kajuska4

Re: Re: Teda vy mě štvete .. xDD

mně blbne net... *9*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Teda vy mě štvete .. xDD

Mě kravnul ráno ... *9*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Teda vy mě štvete .. xDD

aha.. *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Teda vy mě štvete .. xDD

to nebylo půl hoďka jen chvíli *3* ehm..a ještě jsem musela zavřít okna protože je vítr.. *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Teda vy mě štvete .. xDD

*15* *15* *15* *15* *15* *15* Bože já chcípnu a já už si představovala jak sis překapávala pití ... *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Teda vy mě štvete .. xDD

lol *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Teda vy mě štvete .. xDD

Teda Kajuš ... ty se nezdáš ... nelívat si pití půl hodiny ... hmmm ... dobře ty ... *15* *15* *15* *15* tos to ještě překapávala viť?? *15* *15*
  • puspuspusinka

... xDD

Hey já na tu Puberťačku čučim pořád dokola ... už si ten filmík viděla?? Alex je tam totálně bestovní .. fakticky a s Emm mu to dcl i sluší ... *14* *3*
    • kajuska4

Re: ... xDD

Jj je to super filmík... *14*
  • puspuspusinka

Nebaví...

Holky víte co mě vážně rozčiluje a nebaví ... ??? *7* *9*
    Nebaví mě, to že si akždej založí účet a pak smaže a já si ho přidám do přátel a pak tam mam na profilu že mám třeba 900 přátel ale ve skutečnosti jich mám 800 ... *8* *9* A nejde to nějak zrušit a nebo mám v přátelích lidi co tu nechodí a nebo spousta lidí co neznám ... a tak ... někdy mám chuť zrušit puspuspusinku a založit si nějaký úplně nový ... ale zase nebyla bych už správce Ashleynky ... *9* *9*

Ale zase kdybysme to tak udělaly tak bysme měli stejnej počet dnů a taky by Kajuška mohla být zase správce, ale asi by mě štvalo, že bych nebyla správce Ashleynky ... *9* *9*
    Áááá tohle mě vážně štvee... *8* *16* *8* *9*
    • kajuska4

Re: Nebaví...

Víš co tohle mně též štve.. *8*
      A nebo si někdo udělá učet a pak tu už nechodí že?Tohle je hrozný..
      Promiň Míši ale tenhle profil si nikdy nesmáznu ani kvůli lidem že tam mám málo a tam víc nikdo..jsem s ním tu nejdéle jako myslím s mých profilů a je to můj nej *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: Nebaví...

Vždyť já nic neříkám aby sis ho smázla co tě to napadlo???
        Já ti nic ani říkat nemůžu tj tvoje věc, já jenom říkám, jak mě občas štvou ty lidi a že sem na ně naštvaná tak promiň, jestli sem to nějak jako zase podělala ... *9*
        Já ti nechtěla nic takového navrhovat ... *9* *9*
        Já neiwm byla sem naštvaná že sem to napsala, ale já bych si taky nemazala ... puspuspusinku ...
        Tak PROOOOMIŇ ... *9* *9* *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Nebaví...

Néé já to zas pochopila blbě já se omlouvám dneska jsem jak magor.. *9* *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Nebaví...

Ne promiň ...
            Já to blbě napsala ... *9*

Já se teďka koukám na Znova 17 ... a já si nemůžu pomoct ale Zac je tam hezkeeej *15* *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Nebaví...

Máš pravdu omg a teď mu to nesluší *9* *14*
  • ashleynqa

...

Ty fotky jsou vážně překrásnéé ... *14* Konečně po dlouhé době zase Vashley fotešky ... a ne jen takový ale totálně krásný ... i když Ashleynce moc nesluší ta červená rtěnka lepší je když má lesk na rty ... víc červená sluší Ness protože ta je taková mexicko nevim ještě jakýho původu prostě tmavší a sluší jí to víc ale Ash je běloška a moc jí ta červená ... no sluší ale nelíbí se mi na ní .. teďka sem se do toho zamotala ... *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: ...

Přesně *15*
      • ashleynqa

Re: Re: ...

Bože já propukla v záchvat smíchu *15* *15* *15* Když je tak fotka Vashley tak malinká a koukneš se na Nessie tak to vypadá jako když má vlasy zježené hrůzou ... *15* *15* Nejspíš viděla Hagrida až se jí zježily úplně stejně ... *15* *15* *15* Bože já mám dost *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

*15* *15* hehe *15*
          • ashleynqa

Re: Re: Re: Re: ...

To sis nemusela měnit kvůli tomu *15* Náhodou to bylo vtipný *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ...

To né spíš kvůli tomu že byla malá *15*
  • puspuspusinka

xD

Hele jako brutus ... *15* *15* *15* Ale to tamto je jen mezi námi *3*
    • kajuska4

Re: xD

Jasný neboj *4* ani pokoju jsem to neřekla.. *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Copak i zdi maj uši *1* *1* *1*
        • kajuska4

Re: Re: Re: xD

Přesně i oči a tělo no vše *15* *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

Je mi to jasný ... ta zeď je Nessie *1*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: xD

Jasný *15* *15*
  • puspuspusinka

xD

Kajuško, víš co sem si ve čtvrtek koupila ve městě? *15* Album který jsem pojmenovala VIPA ... a do toho jsem anpsala Nejkrásnější chvilky s mojí nejlepší kamarádkou Kajuškou Šimáků ... a plánuju, že tam příde mega moc fotek ... *15* Budeme fotit ... *14* *3*
    • kajuska4

Re: xD

Dobře... *14* *14* *14* asi si to udělám taky.. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Faktish??? *15* *15* To já myslela, že střelený nápady tu mývám já ... *15* *15*
  • ASHLEY

ASHLEY JE SUPER, A V HSM JE ŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
  • majda005

Je super!!!

Ahoj!!!Ashley je super!!!A tímto chci poděkovat časopisu Popcorn za to že jsem u nich vyhrála její debutové album HEADSTRONG!!!!Děkuju. *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit