-
jj
mile& je super *14* -
to
to je roztomile!no nas knuci ze spani neco se mu vzdycky zda tak ho musim vzbudit ale vis co je divne???
ze vzdycky je radostny jak blecha kdyz jsem tam a budim ho *14* -
VÍTE
VÍTE CO JSTE TRAPNÉ VŠEDCHNY NECHÁPU PRCČ ZA NAMA LEZETE!!!!!!! TAK NOA CO??? NAMÁME RÁDI VANESSU A MAME RADI ASH TAKY VÁM JE JEDNO JESTLI NEKDO MÁ RÁD KELLY CLARKSON A NE VANESSU TAK NÁM SE NEPLETTE DO ŽIVOTA JASNY?????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ???????????? *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *16* *8* *8* *8* -
kecáááš:-D
to si snad dělááš srandu ne:-D ona ti fakt napsala na vzakzy:-D božžeeee:-D je normálni, kolik jí je:.-D já už vím - já sem si typla dobře - je jí vážně 5 že jo:-D ježda -
-
Re: kecáááš:-D
ne nekecám a asi jí je 5 byla v poho ale tohle.... *15* *15* no ale to už me napslaa nekolikrat nebo me napsla podívej se na diskuzi a porad tak nechápu co ji je! *15* *15* -
-
Re: Re: kecáááš:-D
achjoo... to užje váážně na.. na:-D na nic.. protože toto jako už fakt k tomu nemám co říct -
-
Re: Re: Re: kecáááš:-D
chápu tě *15*
-
-
-
Re: kecáááš:-D
vždyyť oni jsou uplně hloupé, soudí lidi, podle vzhledu a prostě úpodle kravin!! já už fakt jsem z nich uplně v šoku - soudit lidi podle toho kdo kde bydlí, tro už je vážně na psychinu -
-
Re: Re: kecáááš:-D
myslís??? -
-
Re: Re: Re: kecáááš:-D
já to viim
-
-
-
-
holky
holky ale ty fotky z koncertu jsou nádherné!!!!!!!!! fakt co si myslíte že tam bude zpívat?? *14* -
-
Re: holky
já už vím co tam zpívala....najdeš to na misstisdale.net -
-
Re: Re: holky
ona tam bude zpívat last christmas?????wooooooooow *14* *14* -
-
Re: Re: Re: holky
jj... tu trapnou písničku trapně miluju!!! to bude wooooooooooooow trapnýýýý -
-
Re: Re: Re: Re: holky
njn ty trapnýý věci *14* *14*
-
-
-
-
-
holky
hoůlky mozna vás nastvu ale líbí se mi od vanessy tato písnička řeknete co si o ni myslíte??? http://www.youtube.com/watch?v=QVD5 EmzXugc&feature=related
ale můj názor na vanessyny písničky vsechny má uplně stejne když si je poslechnes vsechny nerozeznas ktera je ktera *15* *15* -
-
Re: holky
promin marky mě to njede otevřít jak se ta písnička jmenuje? *7* -
-
Re: Re: holky
docela fajn!!! -
-
Re: Re: Re: holky
Hook It Up nicky -
-
Re: Re: Re: Re: holky
jo tato ale no taky myslím že docela fajn kdyby tam nebyl ten kluk tak by to bylo na prd *15* *15* ale jinak její písně jsou na prd rikam furt ten a ten samý styl jen jiné slova ASHLEY JE NEJLEPŠÍ ONA MÁ NEJLEPŠÍ PÍSNIČKY A NAVÍC SE U NICH LÍP TANCUJE *15* *15* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: holky
prosímtě vůbec neva jedna ubohá písen vanessa má divný hlas rikaj to vsechny moje kámošky mě se líbí jen ta písen že by se mi líbila vanessa to ani 1% *15* *15* -
j díky a vanesdsa neum zpívat ve svých songách!je to strašný!a zpívá taky strašně sorry ale mě so to doopravdy nelíbí! -
NO U TOHO SE ANI TANCOVAT NEDA *15* *15*
-
-
-
-
-
-
wow
já už se tu nevyznám !!! *15* *15* tk co jak to zakončíme bo jak to bude dlouhý mohli bysme se vrhnout třeba na další nn??!! :D *15* *15* awe je to prdel mě to fakt bawííííí !!! *15* -
-
Re: wow
jeste pisme pisu já pod ten 9 a 10 díl:-D tady na první stránce *4*
-
-
Sem tu do 20 minutek :-**
Hey tak já se du vysprchnout a do 20 minut sem tu ... *14* *4* Ju?? *14* *3* -
-
Re: Sem tu do 20 minutek :-**
Ok..jedeme papa já tu budu kolme 7-8 papa zatím *14*
-
-
kuwa
Tohle je už maximum dost twe...vrátíš kvůli Mileyně se budeme hádat nee??twe není to Míši věc...třeba nevím ona nemá ráda taky nějaké věci co milujeme my..chápeš! *13* -
-
Re: kuwa
hm..však jo v poho ještě mně tu jedna husa jí zapíná já se zabiju hele dobře já mám i blbou náladu jsem spadla a ještě tohle jako..mno to už na mně taky moc...dobře Míši promiň ale dnes nemám náladu na nic a jak řekla Klárush měj jí ráda ale nemluv o ní přednámi..ani začátek M..prosím.. *3* omlouvám se a jestli mně to nepromineš tak se zabiju a už sem nebudu chodit..hele Klárush platí dnes ve 2 k vám a pak mně odvezete a budete u nas na kafé.. *3* -
-
Re: Re: kuwa
Dobře ale když slíbíš že tohle věc už nikdy neuděláš..nebo tě zavážu u babičky na zahrádku k vepřům *16* *15* -
-
Re: Re: Re: kuwa
omg..zase vyhrožuješ..haha...jen to ne prosím..smrdí to moc *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: kuwa
Dobře..musím jít paa *3* *14* ve 2 a pak tu jsem až k večeru.. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kuwa
ok..pp *3*
-
-
-
-
-
-
?
Mohu si to skopírovat já to nemohu najít.. *3* -
-
Re: ?
Jistě ... ty ode mě vše ... a vždy ... nemusíš se ptát ... když já mohu od tebe též ... *14* *3* -
-
Re: Re: ?
Díky *14* -
-
Re: Re: Re: ?
Nemáš vůbec zač ... *14*
Kajuško a na jaké stránce si objevila ty candidsky Vanessky a Stelly?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
http://justjaredjr.buzznet.com/2010 /12/22/vanessa-hudgens-has-faith-at -the-gym/ *14* -
Re: Re: Re: Re: ?
Už jsem je našla... *15*
-
-
-
-