Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanessavk

jj

mile& je super *14*
  • simca2

to

to je roztomile!no nas knuci ze spani neco se mu vzdycky zda tak ho musim vzbudit ale vis co je divne???
    ze vzdycky je radostny jak blecha kdyz jsem tam a budim ho *14*
  • VÍTE

VÍTE CO JSTE TRAPNÉ VŠEDCHNY NECHÁPU PRCČ ZA NAMA LEZETE!!!!!!! TAK NOA CO??? NAMÁME RÁDI VANESSU A MAME RADI ASH TAKY VÁM JE JEDNO JESTLI NEKDO MÁ RÁD KELLY CLARKSON A NE VANESSU TAK NÁM SE NEPLETTE DO ŽIVOTA JASNY?????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ???????????? *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *16* *8* *8* *8*
  • medousssek

kecáááš:-D

to si snad dělááš srandu ne:-D ona ti fakt napsala na vzakzy:-D božžeeee:-D je normálni, kolik jí je:.-D já už vím - já sem si typla dobře - je jí vážně 5 že jo:-D ježda
    • simca2

Re: kecáááš:-D

ne nekecám a asi jí je 5 byla v poho ale tohle.... *15* *15* no ale to už me napslaa nekolikrat nebo me napsla podívej se na diskuzi a porad tak nechápu co ji je! *15* *15*
      • medousssek

Re: Re: kecáááš:-D

achjoo... to užje váážně na.. na:-D na nic.. protože toto jako už fakt k tomu nemám co říct
        • simca2

Re: Re: Re: kecáááš:-D

chápu tě *15*
    • medousssek

Re: kecáááš:-D

vždyyť oni jsou uplně hloupé, soudí lidi, podle vzhledu a prostě úpodle kravin!! já už fakt jsem z nich uplně v šoku - soudit lidi podle toho kdo kde bydlí, tro už je vážně na psychinu
      • simca2

Re: Re: kecáááš:-D

myslís???
        • medousssek

Re: Re: Re: kecáááš:-D

já to viim
  • simca2

holky

holky ale ty fotky z koncertu jsou nádherné!!!!!!!!! fakt co si myslíte že tam bude zpívat?? *14*
    • medousssek

Re: holky

já už vím co tam zpívala....najdeš to na misstisdale.net
      • simca2

Re: Re: holky

ona tam bude zpívat last christmas?????wooooooooow *14* *14*
        • medousssek

Re: Re: Re: holky

jj... tu trapnou písničku trapně miluju!!! to bude wooooooooooooow trapnýýýý
          • Re: Re: Re: Re: holky

njn ty trapnýý věci *14* *14*
  • simca2

holky

hoůlky mozna vás nastvu ale líbí se mi od vanessy tato písnička řeknete co si o ni myslíte??? http://www.youtube.com/watch?v=QVD5 EmzXugc&feature=related
    ale můj názor na vanessyny písničky vsechny má uplně stejne když si je poslechnes vsechny nerozeznas ktera je ktera *15* *15*
    • nicky0012

Re: holky

promin marky mě to njede otevřít jak se ta písnička jmenuje? *7*
      • ashleynka24

Re: Re: holky

docela fajn!!!
        • ashleynka24

Re: Re: Re: holky

Hook It Up nicky
          • simca2

Re: Re: Re: Re: holky

jo tato ale no taky myslím že docela fajn kdyby tam nebyl ten kluk tak by to bylo na prd *15* *15* ale jinak její písně jsou na prd rikam furt ten a ten samý styl jen jiné slova ASHLEY JE NEJLEPŠÍ ONA MÁ NEJLEPŠÍ PÍSNIČKY A NAVÍC SE U NICH LÍP TANCUJE *15* *15* *14* *14*
            • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: holky

prosímtě vůbec neva jedna ubohá písen vanessa má divný hlas rikaj to vsechny moje kámošky mě se líbí jen ta písen že by se mi líbila vanessa to ani 1% *15* *15*
            • nicky0012

j díky a vanesdsa neum zpívat ve svých songách!je to strašný!a zpívá taky strašně sorry ale mě so to doopravdy nelíbí!
            • simca2

NO U TOHO SE ANI TANCOVAT NEDA *15* *15*
  • wow

já už se tu nevyznám !!! *15* *15* tk co jak to zakončíme bo jak to bude dlouhý mohli bysme se vrhnout třeba na další nn??!! :D *15* *15* awe je to prdel mě to fakt bawííííí !!! *15*
    • simca2

Re: wow

jeste pisme pisu já pod ten 9 a 10 díl:-D tady na první stránce *4*
  • puspuspusinka

Sem tu do 20 minutek :-**

Hey tak já se du vysprchnout a do 20 minut sem tu ... *14* *4* Ju?? *14* *3*
    • kajuska4

Re: Sem tu do 20 minutek :-**

Ok..jedeme papa já tu budu kolme 7-8 papa zatím *14*
  • kajuska4

kuwa

Tohle je už maximum dost twe...vrátíš kvůli Mileyně se budeme hádat nee??twe není to Míši věc...třeba nevím ona nemá ráda taky nějaké věci co milujeme my..chápeš! *13*
    • kajuska4

Re: kuwa

hm..však jo v poho ještě mně tu jedna husa jí zapíná já se zabiju hele dobře já mám i blbou náladu jsem spadla a ještě tohle jako..mno to už na mně taky moc...dobře Míši promiň ale dnes nemám náladu na nic a jak řekla Klárush měj jí ráda ale nemluv o ní přednámi..ani začátek M..prosím.. *3* omlouvám se a jestli mně to nepromineš tak se zabiju a už sem nebudu chodit..hele Klárush platí dnes ve 2 k vám a pak mně odvezete a budete u nas na kafé.. *3*
      • kajuska4

Re: Re: kuwa

Dobře ale když slíbíš že tohle věc už nikdy neuděláš..nebo tě zavážu u babičky na zahrádku k vepřům *16* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: kuwa

omg..zase vyhrožuješ..haha...jen to ne prosím..smrdí to moc *15* *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: kuwa

Dobře..musím jít paa *3* *14* ve 2 a pak tu jsem až k večeru.. *3*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: kuwa

ok..pp *3*
  • kajuska4

?

Mohu si to skopírovat já to nemohu najít.. *3*
    • puspuspusinka

Re: ?

Jistě ... ty ode mě vše ... a vždy ... nemusíš se ptát ... když já mohu od tebe též ... *14* *3*
      • kajuska4

Re: Re: ?

Díky *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ?

Nemáš vůbec zač ... *14*
          Kajuško a na jaké stránce si objevila ty candidsky Vanessky a Stelly?? *7*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ?

http://justjaredjr.buzznet.com/2010 /12/22/vanessa-hudgens-has-faith-at -the-gym/ *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ?

Už jsem je našla... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit